1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

1500 kvadratmeter lokaler med vintage, design og antikviteter. Ved Kulhus 3, 3500 Værløse, tlf. 3296 0596. Wholesale of antiques.

4,3

Ovenud tilfreds 😊 Det var nemt at…

Ovenud tilfreds 😊 Det var nemt at aftale levering, også selvom vi bor nord for Limfjorden. Jens var meget fleksibel og var generøs med sin gode kundeservice. Købte et smukt skab som svarer fuldstændig til billederne og beskrivelsen. Jeg fik endda ekstra info om skabets oprindelige formål. Kommer helt sikkert tilbage.

5. februar 2026

Pjot er en go' mand.

Pjot er en go' mand.

Har kun godt at sige om Hr. Pjot.
Alt gik efter planen, og alt blev tømt efter dødsboet fra min mor. Pjot er kræmmer, og han lagde et lavt bud, men de andre to
lagde et endnu lavere bud.
Pjot var den, der gav den bedste pris for indboet, og det var flinke folk.

3 mand høj plus pjot - og ih, hvor gik det godt

29. november 2025

Vurdering

Havde Pjot til at kigge forbi søndag, for at se et chatol med henblik på salg. Han er præcis lige så rar, fagligt kompetent og professionel, som jeg huskede ham tilbage fra 1991. Hvor min halvsøsters far havde en antik forretning oppe i Nykøbing Sjælland. Han giver en ret ærlig vurdering og har virkelig godt styr på hvor markedet er henne, i forhold til det kundesegment som efterspørger klassiske danske møbler. Han tog sig god tid, forklarede hvad der påvirker prisen på markedet lige nu, og lagde hverken over eller under i forventningerne. Det satte jeg stor pris på.

Et besøg der føles både lærerigt og ordentligt hele vejen igennem.

16. november 2025

Tidsspilde udover alle grænser

Den ene stjerne får “direktøren” fordi han rent faktisk gad ulejlige sig med at dukke op til en aftale, som havde været i kalenderen i ugevis. Dette krævede dog en høflig men bestemt opringning cirka 15 minutter efter aftalt tid. Han havde “glemt” aftalen…

Men vi måtte jo forstå at der var travlt!

Til gengæld blev han enormt overrasket over mængden af ting, selvom han gentagende gange var blevet informeret af min mor om, at der var et større antal varer, samlet gennem tiderne.

Men vi måtte jo forstå, at det sagde alle som ønskede at sælge ;)

Til gengæld gjorde han fornem figur, med et gedigent skambud, som ville gøre selv de største krejlere brødflove. En skøn følelse, efter man havde brugt 8 timer på at opstille tingene efter hans ønske.

Havde jeg valget om at få stjålet min bil, og handle med Pjot, da skulle jeg nok gå på arbejde i morgen…..

15. oktober 2024

Antikpjot-pjat

Er grådig i vurdering af dødsboer, og kræver penge fremfor at betale for indbo mv., der reelt er noget værd. Jeg kan ikke anbefale, at man benytter sig af Antikpjot i Rødovre.

31. august 2011