Heb het maar opgegeven, 50 euro armer en een frustratie erbij. Hoe kan dit bedrijf nog bestaan terwijl openbaar zoveel klachten zijn. Waar is de aanpak van de politie..?? Leeg pand als bedrijfsarts,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Bestelling geplaatst. lange tijd word niks opgestuurd, geen reacties op mail etc. update.. inmiddels dan toch reactie op mijn laatste mail mogen ontvangen. vooralsnog word er iets opgestuurd zo... Se mere
Beste mensen, Na meerdere correspondenties met "Warenhuis" blijkt dat ik geen kindertablet mag ontvangen en ook mijn geld niet terugkrijg. Deze handelswijze doet vermoeden dat dit online bedrijf n... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onbetrouwbaar, onbereikbare klantenservice
Juni 2022 iets besteld nog steeds niet geleverd na vele beloftes. Terrugbetaling gevraagd. Geen reactie via mail en niet bereikbaar per telefoon.
Dankjewel voor de mooie bank
Dankjewel voor de mooie bank. Snel in orde gebracht, goede service. Een aanrader
Op dit moment maar 2 sterren,
Onze bestelling wordt steeds uitgesteld qua levering..
Inmiddels 6 x gemaild daar van 2 x antwoord ,sorry, we werken er had aan, maar leverdatum is weer veranderd, bij vragen neem contact op...als je dat doet,hoor eerst weer niks..3 gebeld maar geen gehoor..
Hebben nu de bestelling geannuleerd en wachten er op dat ons geld terug wordt gestort..(voor ons is dit veel geld)
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden, pakket was goed aangekomen en de correspondentie omtrent vervoer/levering prima.
Goede service, maar product niet geleverd.
Helaas is het bestelde product niet geleverd.
Maar de service was erg goed. Binnen een dag kreeg ik reactie op mijn mails. En toen bleek dat product bij leverancier niet op voorraad was werd ik direct gebeld.
Ook mijn geld heb ik daarna binnen 1 dag terug ontvangen.
Geen reactie op mails
Geen reactie op mails, Na niet leveren bestelling na 2 weken
Geen oplossing
Maanden geleden een ventilator besteld. Deze werd op een ander adres bezorgd. Maar daar vond ik de ventilator niet. Ik wacht nu nog steeds op een oplossing! Zeer slechte communicatie.
Levering uitgesteld
Levering uitgesteld. Na annulatie bijna niet te bereiken voor terugbetaling en wel beloven. Na maand verdere stappen genomen ( gerechtelijk) om geld terug te eisen. Wordt vervolgt
Niks ontvangen wel geld terug gekregen
5 weken geleden een bank besteld. Helaas is deze niet geleverd door packs. Na heel wat contact heeft Annies warenhuis in samenwerking met Vidaxl het pakket niet kunnen traceren. Ik heb wel mijn geld teruggekregen. De drie sterren zijn voor het niet ontvangen van mijn bank maar ik heb wel goed contact gehad met de medewerkers.
Hele slechte communicatie.
Hele slechte communicatie.
Ruim 2 weken geleden konijnenhok besteld zou binnen 6 dagen geleverd worden.
Nog steeds niks ontvangen. Geen reacties op mail en telefonisch niet te bereiken.
Wacht nu nog steeds op een reactie.
Snelle levering goed bereikbaar en…
Snelle levering goed bereikbaar en tevreden over het product!
Item snel ontvangen en een goede service
Gemiste kans
Bestelling gedaan van een tuinset een maand geleden, er werd beloofd binnen de 6 werkdagen te leveren. Na 14 dagen gevraagd wanneer. Nikki beloofde via mail dat de maandag daarop de verzending zou gebeuren. Ik vroeg in de antwoordmail naar track and trace doch geen antwoord. Na een week mailde ik met de melding dat ze de bestelling mochten annuleren en het bedrag mochten terugstorten. Weer geen reactie. We zijn weer een week verder. Ongehoord om zo te communiceren. Als er tegen het eind van de week geen oplossing is gebruik ik de kanalen op de verschillende sociale media om deze webwinkel af te raden. Ongeloofelijk, ik heb sympathie voor nieuwe ondernemers maar ik begrijp heel goed waarom men bv voor bol.com kiest. Jammer, volgende keer lees ik eerst de reviews.
Vriendelijke mensen en tevreden met de…
Vriendelijke mensen en tevreden met de bestelling en op tijd geleverd
In het begin is er goed mailcontact
In het begin is er goed mailcontact. Maar omdat ze niet binnen de gestelde tijd konden leveren is de bestelling geannuleerd. Dan begint de ellende. Geen antwoord via mail op de vraag wanneer ze denken het geld terug te storten. Dan maar bellen (binnen de openingstijden), ook hier geen reactie. Nu hoop ik dat dit snel afgehandeld wordt. Ik had al spijt van mijn bestelling toen ik (te laat) de recensies las.
Prima service uitstekend materiaal.
Prima service uitstekend materiaal.
Zeer tevreden en goed bereikbaar. 👍🏻
Niet bereikbaar
Niet bereikbaar, geen informatie wanneer ik mijn bestelling ga ontvangen
Nog niets ontvangen !!!!!!!!
Nog niets ontvangen !!!!!!!!! en ik kan er niets van lezen, mijn broer heet Frans, dat is alle frans die ik ken en kan.

Opletten met deze website
Opletten met deze website. Ik deed een bestelling die na 6 werkdagen nog steeds niet verzonden was. Door vakantie heb ik deze via mail geannuleerd en deze werd snel beantwoord met een belofte tot terugbetaling. Helaas 1 maand later nog geen geld terug gezien! Mails beantwoord men niet meer, telefonisch valse beloften. Tijd voor extra stappen lijkt me!

Nog niets geleverd
Ik heb tot op heden (anderhalve week na bestellen) nog niets ontvangen. Vertraging in de bezorging. En dan wordt mij gevraagd het product te reviewen. Slechte interne communicatie.

Besvarelse fra Annieswarenhuis
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.