Bestilte min yndligs jeans onsdag aften og wupti stod posten med mine jeans til mig fredag morgen. Det kan man da kalde hurtig ekspedition. I pakken lå et sødt personligt kort med en hilsen fra pigen,... Se mere
Jeg handler meget på nettet og man finder hurtigt ud af, hvilke online butikker der holder, hvad de lover. Kan kun rose Anella til skyerne, fantastisk og hurtig service og gode mærkevarer til billige... Se mere
Jeg har hos Anella.dk fået en fabelagtig service og hurtig levering. Bedst af alt - Jeg har fået det lækreste mærketøj til en super pris! Jeg kan kun anbefale denne vidunderlige shop til venner og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Modetøj til hende - Altid kun nyheder....fra Stylebutler, G-star, Miss Sixty, Lee, Diesel, Whiite, Tina Sund, Tusnelda Bloch, Thelin, BZR by Bruuns Bazaar, Samsøe Samsøe Samsøe, S///bar, Calvin Klein og m.f.
Danmark
- www.anella.dk
Super god og hurtig betjening!
Let og overskuelig hjemmeside og alt for mange lækre mærker :) Det eneste problem, jeg havde, var at der kun stod waist-størrelse og ikke længde-størrelse på bukserne, og jeg måtte derfor ringe ind fordi jeg ikke ville risikere at bukserne var for korte. Ellers er jeg meget tilfreds med mit G-star-køb. Fedt at man får et lille håndskrevet personligt postkort med i leveringen - det var et anderledes og hyggeligt touch. Det virker som om der er tid til at kunden er i centrum, og det kan kunden altid godt lide! ;)
Super god handel og hurtig levering
Stort udvalg på hjemmesiden og hurtig levering. Vil klart handle der igen en anden gang.
Hurtig levering og service
Super hurtig levering og fin pakke pakket ind i silkepapir.
Synes det hele fungerer optimalt
Anella er en flot netbutik. God service og dejlige produkter.
Fantastisk Service
Super god service, jeg bestilte fredag aften og havde et par spørgsmål som de ringede til mig om lørdagen og svarede på, jeg havde min pakke med 3 skønne par jeans allerede mandag :) God service og her handler jeg meget gerne igen samt henviser mine veninder hertil :)

Perfekt
Har handlet et par gange - perfekt hver gang!
Super shop!

perfekt!
Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling ved en enkelt returvare. I´ll be back...
Kanon godt!
Man får sin pakke kort tid efter man har bestilt, super dejligt - specielt når man bestiller i sidste øjeblik inden et event :-S Hahah
Super service! :-D
Super
Super hurtig betjening - også ved returnering. Jeg vil bestemt købe igen hos Anella
Helt enkelt perfekt!
Super hurtig levering! Og service var tip top. Kort sagt - perfekt.
Anella er bare billigere!
Havde fundet en top, som jeg super gerne ville have, så jeg undersøgte hvad den kostede på forskellige hjemmesider.
Og som overskriften siger:
Anella er bare billigere! :-)
Fragt ved levering
Synes I skal overveje fragtfri levering fremover.

Perfekt...
Hurtig levering, perfekt vare, alt i orden, kan anbefales... :)
Perfekt
Hurtig levering, desværre passede størrelsen ikke. Ingen problemer med returnering. Skal helt klart handle hos Anella igen.
Super nethandel og hurtig returbehandling.
Kan varmt anbefales, overraskende hurtige.
super hurtig levering, dejligt
Jeg var rigtig glad for mit køb og servicen
Perfekt
Hurtig levering, super flot indpakning, kvalitetsvare til en god pris.