Super behandling hele vejen igennem. Ligefra spørgsmål til levering. Får Andersjuul andre gode tilbud. Så kigger jeg helt sikkert forbi igen.
Jeg manglede nogle klinger til et XTR kranksæt. Klingerne er lidt specielle, men Anders Juul var behjælpelig med god rådgivning. Da der manglede et tilbud på det sæt af klinger som jeg ønskede, så ble... Se mere
Der er fysiske butikker - Der er webshops - og så er der Andersjuul.dk ! Jeg kommer i kontakt med Anders via en gammel annonce på en brugt MTB ramme - jeg sms'er (måske lidt naivt og opt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
anders juul pronghorn
Stadionsvej 22, 8700, Horsens
- 60196099
- info@andersjuul.dk
- www.andersjuul.dk
Andre kiggede også på
Ikke noget at sætte en finger på.
Mangler vare
Jeg har betalt for en frempind, men ikke modtaget den.
Jeg går ud fra at den kommer senere, men syntes godt at der kunne have været oplysning per mail eller sammen med de øvrige varer om hvorfor den ikke er med.

Besvarelse fra a n d e r s j u u l . d k
Fungerer,men ikke mere (mangler service)
Fik ikke svar på mail ang. om der kunne skaffes kæde/kassette trods det ikke fremgik af siden.
Heller ikke min bemærkning på selve min bestilling fik jeg svar på. Den bestilte varer kom dog og tilmed hurtigt.

Besvarelse fra a n d e r s j u u l . d k
Hurtig, kompetent og ærlig
Jeg har et par gange købt hos Anders Juul, og begge gange fået hurtig levering. Den ene gang har jeg haft brug for vejledning, og den gav Anders fint via telefonen.
Super god service
Købte en Kouta Kult, fik super service, selv det lille problem der opstod med min kæde, blev løst lynhurtigt.
Tak for rigtig god behandling.
super & hurtig service
det er en god overskuelig side ,hurtig afsendelse og alt fungerer
Så godt kan det gøres!
Super hurtig respons på spørgsmål over mail, og efterfølgende ligeså hurtig levering!
AndersJuul er engageret og troværdig
Levering tog længere tid end forventet og stumperne jeg modtog var ikke helt korrekte.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig respons hvis man skriver en mail.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der!!
Perfekt service
Super hurtig svar og levering. Handler gerne hos Andresjuul.dk igen.
Bliver ikke meget bedre!
Service i top. Havde problemer med at levere en af mine varer - hurtig aftale pr mail og så afsted med orden - uden porto selv om ordren nu var under grænsen. Kommer helt sikkert til at handle hos Anders igen. Kun 4 stjerner fordi skruerne manglede.
Super fin service
Handlen er bare gået så godt. Hurtig levering fra bestilling. Kan varmt anbefale at handle hos Anders Juul, andersjuul.dk
Mtb på højt plan
Rigtige fede dele til mtb når man vil have lir på sin cykel eller bare et sæt rigtige fede sæt hjul
God og hurtig service
God og hurtig service - men lidt dyr forsendelse (80kr for et geardrop er vel lige i overkanten...)
Her handler jeg gerne igen
Punktlig og fleksibel
Anders overholder tid og penge aftale.
Han ved hvad kvalitet er og man får hvad man betaler for.
Han virker imødekommen i telefonen.