Utroværdigt firma
Vi kontaktede Oliver Ramsing fra Andersen&Livergren gennem Yaays hjemmeside, da vi ønskede to indbyggede skabsløsninger og en indbygget skabsreol. Fra vi tog kontakt gik der 2 måneder inden vi fik svar, og herfra yderligere 2 måneder inden vi fik en aftale om at opmåle og give tilbud. Oliver havde glemt vores aftale og derfor lavede vi en ny. Han kom forbi, og vi talte i detaljer om ønsker til løsninger som han noterede og målte op til. Efter flere uger havde vi endnu ikke fået et tilbud. Vi tog kontakt og det viste sig at han havde forlagt hans noter. Vi startede processen forfra - retrospektivt skulle vi have droppet dette firma og valgt et andet. Det tog et halvt år fra kontakt og opmåling til vi havde ufærdige løsninger. Prisen var dyr ift andre firmaer, men vi ville gerne betale det fordi vi troede det medførte et godt resultat. Vi blev lovet at der kom en snedker og byggede løsninger sammen med en lærling. Realiteten var en ufaglært sammen med en lærling nogle dage men oftest var han alene mand på posten. Han fik frie tøjler fordi han efter sigende var instrueret ud fra de aftaler vi indgik med Oliver. Resultatet blev slet ikke som forventet med vores skabsreol. Siderne flugter ikke, rummene er uens, bagvæggen er løs og der er synlige skruer og skæve overgange. Dertil var det ikke indbygget som lovet! De andre løsninger er okay, bortset fra tydelige skruer og at huller til greb er så skæve at det ene skab ikke kan lukkes, når der er greb i. Der er desuden kommet skader på vægge og gulve, som betyder at vi skal male og udbedre huller i alle rum de har arbejdet i. Vi tager kontakt til Julius der var ude hos os og hans chef Oliver. De lover begge to at komme og udbedre, hvorfor vi vælger at betale anden rate af prisen i troen om at de overholder deres aftale. I stedet får vi at vide, at når anden rate er betalt er projektet godkendt og Oliver kræver 2600kr for at komme og rette det de allerede har lovet at rette. Hvilket ift. de 68.000 kr (ekskl. Ikea dele) kan virke som småpenge, men principielt er det efter vores mening groft at kræve dobbelt betaling for samme ydelse. Som om det ikke var nok, nægter de at aflevere vores ekstranøgle - også efter politiet har kontaktet dem på vores vegne.
Vi kan derfor på ingen måde anbefale dette firma!