Andersen Erhverv A/S Anmeldelser

1. Penge og forsikring

Andersen Erhverv er en erhvervsmægler, der tilbyder rådgivning og assistance ved virksomdhedssalg, vurdering, salg og udlejning af alle typer erhvervseejendomme og rådgivning og ydelser til virksomheder, investorer, rådgivere og interessenter på erhvervsejendomsmarkedet.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vi har nu handlet ejendomme med…

Vi har nu handlet ejendomme med Andersen Erhverv to gange — og begge gange har det været en god oplevelse.

Senest har vi erhvervet Herlev Hovedgade 82, som blev præsenteret via et gennemarbejdet investeringsprospekt med klart overblik over lejersammensætning, lejeniveau og afkast. Alt det vi har brug for som investor til at tage stilling hurtigt.

William var tilgængelig gennem hele budprocessen og forhandling. Vi sætter pris på en mægler, der kender sin ejendom, leverer ordentligt materiale og ikke spilder vores tid.

Vi handler igen, når den rette ejendom dukker op.

LSP Ejendomme v/Lars

17. juni 2026

Elendig service af ejeren

Jeg indhenter information på nettet om en bygning i Farum, jeg er interesseret i at leje. Jeg bliver så kontaktet af ejeren af Andersen Erhverv, som tilbyder mig en fremvisning af stedet. I samtalen siger jeg, hvad jeg skal bruge bygningen til, samt at jeg er i tvivl om, hvorvidt lokalplanen tillader det. I telefonen sikrer han mig, at lokalplanen giver tilladelse til det.

Under telefonsamtalen har han krakket mit telefonnummer og begynder at spørge ind til mit private hus, om jeg har vandudsigt og lignende. Meget upassende.

Under fremvisningen sker det mest groteske, jeg længe har oplevet. Vi har set hele bygningen og står nu på bagsiden. Så beder han mig om at gå rundt om bygningen og siger, at vi mødes om 2 minutter. Der ender jeg så med at stå i 20 minutter, fordi han har glemt mig og i mellemtiden er gået til frokost med dem, der ejer bygningen.

Jeg kan ikke selv komme ind til ham, da bygningen er låst, og når jeg ringer til ham, skriver han en sms om, at han vil ringe tilbage senere. En anden medarbejder ender med at åbne for mig. Endelig finder jeg ham, hvor han ikke engang beklager, at han har glemt mig.

Derefter får vi kigget i lokalplanen sammen, hvor vi kan konstatere, at der er stor tvivl om, hvorvidt min aktivitet må være i ejendommen, på trods af at han var helt sikker på det blot et par dage tidligere. Han lover dog at finde ud af det dagen efter og vende tilbage til mig.

Ejendommen er faktisk rigtig fin, og jeg er interesseret i at leje den. Men ejeren vender aldrig tilbage med et svar til mig. Han tager ikke telefonen, når jeg ringer, og svarer ikke på mine mails til ham.

Én gang ringer han tilbage til mig, fordi han ikke har gemt mit telefonnummer, og bliver helt overrasket, da han finder ud af, at det er mig. Han får derfor sagt, at hans studentermedhjælper lige er i gang med at udarbejde noget til mig, som jeg vil modtage dagen efter (tydeligvis en løgn).

Herefter hører jeg igen ikke noget, selvom jeg skriver flere mails. En uge efter ringer han gudhjælpemig igen til mig uden at vide, at det er mig, fordi jeg engang har downloadet materialet på deres hjemmeside. Han bliver igen helt overrasket over, at det er mig.

Nu kan han dog oplyse mig om, at udlejeren ikke ønsker mit koncept i ejendommen, hvilket er helt fair. (Sidste gang – i den overraskende samtale for ham – sagde han dog, at udlejeren så et rigtig godt match mellem mit koncept og dem – igen en løgn).

Han siger derudover også, at han ikke tror, at mit koncept må være der i lokalplanen, på trods af at han startede i den helt anden grøft.

Har én gang mødtes med en medarbejder fra Andersen Erhverv, der var sød, men ejeren har jo hovedet helt oppe i sin egen... og er fuldstændig ligeglad med alle andre end sig selv.

3. marts 2026

Kompetent samarbejdspartner

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Andersen Erhverv i forbindelse med udlejningen af vores lagerejendom i Avedøre Holme.

Fra første kontakt har processen været professionel og tryg. Morten Brygge har udvist en høj grad af seriøsitet og indsigt i markedet, hvilket gav os fuld tillid til forløbet. Han var grundig, tilgængelig og skarp i sin kommunikation, og vi oplevede et konstant engagement i at sikre den rette løsning. Det skabte en effektiv proces og et rigtig godt resultat.

Vi kan på det varmeste anbefale Andersen Erhverv – og ikke mindst Morten Brygge – til andre, der ønsker en kompetent, seriøs og dedikeret samarbejdspartner inden for erhvervsudlejning.

25. februar 2026

Processen var lang med at finde en…

Processen var lang med at finde en køber, men vi blev orienteret løbende om emner og der var god kemi. De er professionelle i håndteringen og især når det hele skal afsluttes. Vi fik den ønskede pris, selvom der var afslag, så alt i alt, meget tilfredse.

6. november 2025

Vi har haft et virkelig godt samarbejde…

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Mægler Andersen Erhverv. Professionelle, hurtige til at følge op og med en god forståelse for vores behov hele vejen igennem. Kommunikation og rådgivning har været i top, og processen blev håndteret effektivt og trygt. Kan klart anbefales!

1. december 2025

Andersen Erhverv har bistået opgaven…

Andersen Erhverv har bistået opgaven omkring salg af flere bolig- og erhvervsejendomme - salgene er realiseret og vi har som sælger været meget tilfredse med forløbet.
Andersen Erhverv har været en glimrende tilgængelige serviceminded sparringspartner og særdeles grundig i sin mægleropgave.
Største anbefalinger herfra

9. december 2025

Meget professionel Erhvervsmægler!

Vi har igennem en årrække brugt Andersen Erhverv til mange opgaver, store som små. Og kendetegnet, som går igen ved hver opgave, er at de arbejder meget målrettet og professionelt med opgaven. De giver ikke op hvis der kommer forhindringer og de følger op på tingen så man hele tiden er med i processen. Vi har flere gange testet andre erhvervsmæglere af, men hver gang ender vi tilbage ved Andersen-Erhverv. Hvis du som erhvervskunde har behov for en professionel erhvervsmægler, kan vi varmt anbefale Andersen Erhverv.

28. august 2023

God erfaring med Andersen Erhverv

Jeg har ved flere lejligheder brugt Andersen Erhverv og været meget tilfreds med deres service og opfølgning på div kontrakter, lejemål , administration mm. så kan kun varmt anbefale Andersen Erhverv

13. september 2023

Vi har benyttet Andersen Erhverv siden 2017

Vi har benyttet Andersen Erhverv siden 2017, og er særdeles tilfredse med samarbejdet. Andersen Erhverv er proaktive og bistår med gode ideer til udvikling af ejendomme og lejemål. Andersen Erhverv er gode til at følge op og give konstruktive tilbagemeldinger hvilke driver processerne tilfredsstillende frem. Vi har kun haft succes med Andersen Erhverv.

7. september 2023

Udlejning af erhvervslejemål

Bruger Andersen Erhverv til udlejning af ledige erhvervslejemål. Jeg har haft og har stadigvæk et godt samarbejde med William som er min kontakt hos Andersen Erhverv. Udover det praktiske i forhold til markedsføring, fremvisning og forhandling, så bruger jeg også William til sparring omkring de ledige lejemål. William arbejder professionelt og målrettet med opgaverne. Jeg er særdeles tilfreds med samarbejdet og kan varmt anbefale dem.

6. september 2023

Salg af erhvervs/udlejningsejendom i Egedal Kommune

Fra opstart var mægler og jeg enige om at salget måtte tage den tid der skulle til. Det blev en proces over næsten 2 år.
Erfaringen med Morten Brygge (mægler) har været meget positiv med "udrykning" hver gang der var behov. Alle aftaler og tider er blevet overholdt hele vejen og der har været en del fremvisninger - mange som er blevet afvist herfra p.g.a. uinteressant bud.
Eneste lille minus: jeg kunne have ønsket mig bedre og hurtigere information efter hver fremvisning.
Men alt i alt: meget tilfredsstillende forløb.

31. oktober 2022

Godt samarbejde

Vi har haft et længere samarbejde om salg af en ehvervsejendom og jeg har oplevet en seriøs indsats og en god dialog fra start til slut. Projektet stødte på et par udfordringer undervejs, men Andersen Erhverv er løbende kommet med gode alternativer. Det har været en god samarbejdspartner at have med i procesesn.

12. januar 2021

Fremragende!!!

Fornuftige medarbejdere og ligeledes løsninger! Mine oplevelser med Andersen-erhverv er kun positive, og jeg vil fremover anbefale dette mægler-firma til alle mine fremtidige samarbejdspartnere! Mvh Frederikke

24. januar 2019

Useriøst firma.

Useriøst firma.

Har være ud at se et lejemål flere gange, som Andersen Erhverv står for udlejning af.
Har afholdt flere møde omkring leje af lejemålet.
Har haft forhandlinger omkring leje med mere.
Men lige plusligt ringer en mægler fra Andersen Erhverv og siger at vi ikke kan leje lejemålet.

Ville det ikke have været bedre at finde en løsning?
Det gør man normalt.

Super useriøst, efter alt den tid der er blevet brugt på denne sag.
Jeg skal nok gøre mit for at andre for denne dårlig oplevelse med Andersen Erhverv at høre.

Efter jeg hade lavet en anmeldelse af Andersen Erhverv på Trutspilot, blev jeg ringet op af ejeren. Han virket meget sur over min anmeldelse og vil gerne have jeg skulle ændre den. Jeg måtte flere gange i samtale bede ham om at falde lidt ned og høre på hvad jeg hade at sige. Han råbte af mig flere gang i telefonen. Under samtalen fortalte ham mig, at grunde til jeg ikke kunne leje lokalerne, var fordi der var kommet en anden lejer, som vi forbedre lejemålet for 1,5 mio kr. og det var et langt bedre tilbud end det jeg kunne tilbyde. Nu skriver Andersens Erhverv så dette.
Hvor er det useriøst. Hvilket er en helt anden version. Sært.
Alle versioner kan ikke være rigtige.

Svar fra Andersen Erhverv:

Vi er i Andersen Erhverv rigtig kede af, at du har haft en oplevelse af, at vi ikke har behandlet jer på en reel måde.

Faktum er dog, at udlejer - på baggrund af det forhold, at I er en nystartet virksomhed med et beskedent kapitalgrundlag og lukkethed omkring indtjeningsgrundlag og kunder - valgte at ikke at udleje til Jer.

Vi håber denne besvarelse viser, at Group Buy ApS ikke er behandlet dårligt, men at der er tale om en beslutning truffet på baggrund af en samlet vurdering og kvalificeret valg fra udlejers side.

Svar: Vi kunne godt have lavet en bankgaranti eller andet, hvis det var et problem. Men det blev der aldrig spurgt om fra Andersen Erhverv side.

Konklusion. Se ikke lokaler fra Andersen Erhverv, hvis du gerne vil have en seriøs mægler, som ikke lyver omkring forløbet. Men hvis du gerne vil have en mægler, som råber af dine mulige kunder, så er Andersen Erhverv lige din mægler.

29. august 2017
Andersen Erhverv A/S-logo

Besvarelse fra Andersen Erhverv A/S

Kære Rasmus,

Amatør

Når man kontakter dem sker der ikke noget. Nå man endelig få fat i dem. Kan de ikke svar klart og tydeligt på en kontrakt opbygning. Hvorfor mm?

Da de ikke kunne svar gav de dette svar ( jeg vil ikke udleje til dig )

Det var da syn for Andersen kunder de mister en lejre - fordi ja dårlig service...

Vh

Kristian

3. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)