Handlar ofta på andekvarts och är lika nöjd varje gång, fint och väl packat i paketet man får hem. Extra plus att man får en gåva med i beställningen. inget att klaga på 🙏
Virksomheden har svaret
Kristaller och ädelstenar från hela världen
Ånge 62, 74391, Storvreta , Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Andekvarts
Jag beställde rökelse pinnar Lavendel.
Väldigt snabb leverans. Bra packat. Och väldigt bra produkt.
Allting bara kanon!

Besvarelse fra Andekvarts
När jag skulle beställa skrev jag i en ruta att jag vill ha dom finaste stenarna dom har. Citrinen var helt blekt och då är den helt slut på energier och detta borde man veta om man jobbar med stenar, mina ametister var fläckiga plus ena trasig, så detta var inte dom finaste dom hade, vissa kan vara fläckar men jag skrev dom finaste dom hade. Varit i kontakt med dom och fick till svar att dom byter enbart ut den trasiga, ändå har dom inte skickat den än. Inte alls tillmötesgående mot kunden, så inget bra kundbemötande, när man ringer svarar dom aldrig och på mail tar det långtid att få svar. Anser inte att detta är ett bra företag! Jag rekommenderar Kristallrummet istället, trevliga och aldrig några problem!

Mycket nöjd👍
Snabb leverans och fina produkter. Toppen!

Besvarelse fra Andekvarts
Jag är så nöjd med mina köp från detta företag, snabb leverans, proffsigt bemötande, och ahhh vilka fina produkter. Detta är min absoluta favorit affär, de har så många spännande stenar som jag inte hitta någon annanstans. Kan verkligen rekommendera Andekvarts, köp här du kommer att bli så nöjd

Besvarelse fra Andekvarts
Jag ser i alla omdömen att inte bara jag som har problem med dem. De svarar exakt likadant till alla och skyller på att man inte talar sanning.
Undrar vem som inte talar sanning.
Den 16 april beställde jag en produkt av dem för 245,- och frakten kostade 49,-
Den 1 maj skickade jag ett mail undrade vart mitt paket har blivit av. Den 2 maj fick jag svar tillbaka att paketet hade skickats tillbaka, de hade skickat då 5 st aviseringar till mitt gamla nummer. Trots när jag beställde och via klarna försökte jag ändra mitt nummer, tydligen gick det inte igenom.
För att få tillbaka mitt paket skulle jag betala ytterligare 199,- till fraktbolaget, dock skulle den summan betalas till andekvarts swish nummer.
Här kontaktade jag polisen och bad dem om hjälp, pga i ett mail från andekvarts så hade jag två alternativ.
1. betala 199,- för frakten och för att få tillbaka paketet.
2. Ville jag däremot inte få tillbaka paketet skulle jag som kund debiteras på 350,- då i den kostnad ingick returavgift, förvarningskostnad och hantering av produkter.
De även påstod att jag hotade dem och utförde bedrägeri mot och klarna och påstår att jag via sociala medier baktalar dem och förtalar dem.
Vilket jag ej har gjort. Polisen sa då att det enda sättet är att ta kontakt med klarna och prata med dem om situationen. Förklara för dem, om de kan göra något.
Det gjorde jag, då sa dem att vi kan stoppa alla betalningar till dem och lägga upp en reklamation. Jag sa då att det var ingen reklamation, fick inget svar på det. Utan att de lade upp ett ärende istället.
Vidare så valde jag att betala 199,- trots allt, bara för att bli av med dem. När paketet väl kom, var paketet öppnat och alla rökelserna låg ihop klistrade och söndriga.
Så jag kontaktade andekvarts IGEN. Skickade bilder på hur paketet faktiskt såg ut. Fick svar snabbt av Chatarina som startade företaget. Har sen hon startade det bra erfarenhet av henne. Då jag varit kund hos dem så länge.
Hon skickade snabbt en ny produkt och retursedel.
När jag väl fick paketet, skulle skicka iväg de söndriga, så hade min son tagit med sig det hem. Kontaktade dem IGEN bad om ursäkt för situationen och förklarade vad som hade hänt.
Här kommer det läskiga, jag och andekvarts total skrivit 25 st mail som har gått fram och tillbaka, från oss båda.
Där jag blir stalkad, anklagad för bedrägeri pga min anmälan till klarna. De kallar mig för lögnare, enligt mailen så påstår de att jag ej talar sanning, trots alla mail bevis.
Nu ska de polisanmäla mig för bedrägeri, då paketet som de skickade var söndrigt och att min son tog hem det.
Då skriver dem så här.
"För att förtydliga betalningarna, ärendet och undvika missförstånd så är betalningen hos Klarna det du betalat för produkterna vid beställning. I och med att du dessvärre angivit fel telefonnummer vid beställningen hämtades paketet aldrig ut och det gick då i ombudsretur åter till oss.
Vid ombudsretur debiteras kunden en summa på 199kr från fraktbolaget genom oss. I och med att det är fraktbolaget som kräver summan för utgifter såsom returfraktkostnad, kostnad för ny frakt åter till dig och hanteringskostnad hos fraktbolaget, vi tar alltså inte ut någon kostnad för detta och kan därmed inte avsäga avgiften. För att få ersättning för denna utgift måste du som kund kontakta fraktbolaget själv. Fraktbolaget ersätter endast dessa kostnader om felet har uppstått under leveransen och felet anses vara deras.
Som kund har du ett ansvar i att alla uppgifter som anges vid beställning är korrekta innan beställningen slutförs, detta gäller för all e-handel oavsett företag. Vi som företag kan inte byta/ändra några uppgifter som är angivna av kunden utan skriftlig tillåtelse, detta skulle bryta mot lagen och är för kundens säkerhet för köp över nätet. Som sagt så gäller detta all E-handel oavsett butik.
*Då vi ser att det är en återkommande fundering kring det felaktiga telefonnumret, där vi tolkar att du upplever att telefonnumret på något sätt skulle ändrats efter lagd beställning, vill vi på nytt betona att det inte är möjligt för oss att ändra telefonnummer eller andra uppgifter på genomförda beställningar. Oavsett om fel nummer är angivet av dig direkt via order eller fel uppgifter angivet hos Klarna så har fel nummer angivits innan beställningen slutfördes av dig. För att undvika dessa ärenden är det extra viktigt att kunden kontrollerar alla uppgifter innan beställningen slutförs. Därmed hamnar dessvärre felet och ansvaret på kunden, och detta gäller för all E-handel oavsett företag.
Sedan fortsätter deras mail om att jag gjorde en anmälan om reklamation som var felaktig hos klarna så skulle polisanmälan göras och den sortens liknande ärende skulle förekomma så polisanmäls detta. Då jag hade fått dubbla produkter och använt dem och endast betalt för 1 produkt. Allting är galet.

Varning!!!
Fick aldrig mina varor heller inga aviseringar, Har fått jaga både post nord och Andekvarts AB
NU VILL DOM HA HUTLÖST BETALT FÖR ATT SKICKA VARORNA.
Rekommenderar att handla från ett annat företag!!!
Mv Annica
Vi har mottagit en ombudsretur av ditt paket som ej blivit uthämtat. Om du önskar att få paketet åter skickat tillkommer en kostnad på 199kr, paket över 3kg debiteras en kostnad för ny frakt upp till 299kr. Om du däremot inte vill att paketet skickas åter tillkommer en kostnad på 350kr, i denna kostnad ingår returavgifter, förvaringskostnad och hantering av produkter.
Hör gärna av dig så snart som möjligt så hjälper vi dig därifrån!
Mvh,
Andekvarts AB

Besvarelse fra Andekvarts
Lade en beställning för tre veckor sedan. Har varken fått mitt paket eller pengarna tillbaka. Rekommenderar inte Andekvarts alls.

Besvarelse fra Andekvarts
Har handlat från Andekvarts ett flertal gånger till min sambo.
Hade köpt ett flertal kristaller nu till jul och av oklar anledning fick jag inget sms för att hämta ut paketet.
Jag kontaktade deras support då jag såg att paketet hade skickats tillbaka och förklarade situationen.
Fick absolut ingen förståelse om att det var en julklapp, fick ingen förståelse om att det blivit något tekniskt fel dom fortsatte bara repetera att jag visst hade fått sms och att dom ville ha lika mycket som paket var värt extra oavsett om jag ville ha paketet eller inte.
Jag fick tillslut betala då jag inte tänker betala så pass mycket för ingenting. Men vidrigt beteende. Hemsk support.
Kommer aldrig handla här igen.

Besvarelse fra Andekvarts
Beställde två stycken ljuslyktor, den ena Bergkristall och den andra Rosenkvarts. Båda var lika fina och det var till och med ett litet värmeljus med i båda. Dessutom fick jag en liten gåva, en liten bandametist. Jättefin den också! Är väldigt nöjd med mitt köp.

Besvarelse fra Andekvarts
Långsam leverans, hela tiden när jag har beställt har tagit flera dagar FÖR ATT SKICKA, efter måste vänta för att komma, kanske finns andra prioriteringar, ingen problem, ska vara sista gången här i Andekvarts, lycka till med andra kunder!

Besvarelse fra Andekvarts
Den orange jumbostenen jag beställde var brun när den kom och hade en genomgående spricka. Den gul/svarta stenen var brun/lila och hade en spricka med flera småhål. Är riktigt besviken! Första och sista köpet härifrån.

Besvarelse fra Andekvarts
Jättefina stenar och snabb leverans! Fick en extra sten med i beställningen som gåva! Rekommenderar verkligen!

Besvarelse fra Andekvarts
Hängena som inte är i silver håller inte färgen och blev fula på mindre än en månad! Fick inte reklamera och kommer aldrig köpa hos dem igen!

Besvarelse fra Andekvarts
Jag letar alltid efter nya kristaller och stenar som saknas i min samling och trillade därför in till Andekvarts webbutik. Fanns massvis med sorter som jag saknat i andra kristallbutiker så självklart lade jag en order (nr 65514). Den kom fram på 4 arbetsdagar och när jag öppnade paketet så var det väl vadderat och så låg alla stenarna i varsin blixtlåspåse som var märkt med etikett där det stod namnet på stenen! Kristaller har alltid variationer så ibland får man sitta och gissa vilka som är vilka så detta var verkligen en underbar överraskning! Särskilt eftersom man som galen kristallsamlare alltid plockar på sig mer än vad som är sunt. Tack Andekvarts för denna jättefina tillökning i min samling! <3

Besvarelse fra Andekvarts
En trevlig webbshop med stort utbud med hög kvalitet på kristaller, ädelstenar, kluster, smyckestenar, trumlade stenar mm
Här finns också bla rökelser, aromaoljor samt samt en del annat som gör gott för själ och sinne till bra priser och snabba leveranser!
Supersnabb leverans, jättefina stenar. Kommer definitivt att handla där igen.
bra pris och utbud. Allt var bra kvalitet och bra paketerat. Kommer definitivt köpa där igen!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.