Communicatie was goed! Kreeg een sms met een tijdvak van twee uur (ipv een tijdvak van 10 uur zoals soms bij andere bezorgdiensten). Daarna nog een mail met de update dat de bezorger onderweg was.... Se mere
We lezen elke werkdag alle reacties.
Pakketboot 57, 3991CH, Houten, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer
Een strakke organisatie met 100 % kennis en keurig nette chauffeurs
De planning en de aangewezen tijd paste perfect, medewerker was op de seconde optijd en erg vriendelijk
Heel netjes en keurig medicijnen van het erasmus bezorgt ,heel erg tevreden met de AMP groep.je weet ook precies hoe laat ze aan de deur komen.
We are waiting for our banking appointment for more than a week and we booked Saturday due to working hours we have. This morning at 8 am we had the appointment and the person didnt show up. When we called the customer service they claimed the person was here at 8:56 however it is not possible since we were looking from the window and waiting to finally finish this step. Customer service promised to call back and she did (small thing seems to be working on this company I suggest hold on to her). I will try to follow up the case how they handle internally for this employee 0597 and indicate here as well as sharing with their clients our experience.
Goed bedrijf en goede nette bezorger.een aanrader.
Communicatie was goed!
Kreeg een sms met een tijdvak van twee uur (ipv een tijdvak van 10 uur zoals soms bij andere bezorgdiensten). Daarna nog een mail met de update dat de bezorger onderweg was. Vervolgens kwam de bezorger heel mooi optijd aan én gaf nog mee aan mijn vriend dat de medicatie gekoeld moet worden bewaard.
Super slechte communicatie. Ik heb duidelijk aangegeven om bij aankomst mij te bellen. Dat is niet gebeurd en ik ga op vakantie zonder toestel. Slechte service niet aan te raden!!
Top communicatie! Alles ging best soepel en de veiligheid is gegarandeerd!
De procedure verliep soepeltjes, in de brief met aankondiging en uitleg zaten 2 onduidelijk schrijf fouten, mogelijk iets mis gegaan met de vertaling??

Besvarelse fra AMP Groep
Vandaag een zeer teleurstellende ervaring gehad.
Ik had een afspraak staan voor de levering van mijn nieuwe identiteitskaart tussen 14:45 en 16:45 (medewerker 5472). Er is echter niemand verschenen en ik ben hierover niet geïnformeerd.
Na contact met de klantenservice werd ik onvriendelijk en weinig behulpzaam te woord gestaan. Bovendien werd er gezegd dat mijn ID nog niet beschikbaar zou zijn, terwijl ik meerdere bevestigingen heb ontvangen dat de levering vandaag zou plaatsvinden.
Ik ben de hele dag thuis gebleven in afwachting van de bezorging, wat niet alleen frustrerend was maar ook zakelijke gevolgen heeft gehad doordat ik mijn ID niet op tijd kon gebruiken.
Zeer slechte communicatie en onprofessionele afhandeling van zowel levering als klantenservice. Ik verwacht een snelle oplossing en een passende compensatie.
Dit is niet de service die je mag verwachten.

Besvarelse fra AMP Groep
Bezorgd voor NL overheid in het buitenland, Kunnen meer sterren verdienen indien oude id kaarten beter ongeldig gemaakt worden. BSN nummer (2x) blijft volledig leesbaar. Pasfoto en digitale beeld blijft volledig zichtbaar en geschikt voor misbruik. Dit zou conform voorschrift NL overheid met 3 gaten gebeuren, dit is ruimschoots te weinig

Besvarelse fra AMP Groep
Prima. Heldere en duidelijke communicatie en een nette bezorger.

Besvarelse fra AMP Groep
Je wordt op tijd geïnformeerd over de bezorging. Verder de bezorgers zien er vriendelijk en netjes uit!

Besvarelse fra AMP Groep
Geweldig hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Je wordt precies op de hoogte gehouden zelfs wanneer de bezorger er bijna is. Keurig in ons appartementencomplex bezorgd tot aan de deur.
Ik ben zeer tevreden.

Besvarelse fra AMP Groep
De bezorging van de gekoelde medicijnen was volgens afspraak perfect geregeld. Er werd ook tijdig even gebeld dat de bezorger met ongeveer 7 minuten op de afgesproken locatie zou zijn. Dat klopte ook exact. Er werden de nodige instructies verstrekt. Dat was al bekend, maar niettemin toch goed dat dit nogmaals herhaald werd. Afwikkeling verdient een 10.