Synes I gør et stort og flot stykke arbejde trods den kritik, I modtager. Jeg bryder mig hverken om tlf sælgere eller at blive antastet foran indgangen til fx et supermarked. Men jeg ved godt, I ikke... Se mere
Frameldt. Nægter at støtte noget, der skulle forestille at være neutral forkæmper for menneskerettigheder, men samtidig beder mig støtte op om kampen mod “folkedrab” i Gaza! Nej tak, I aner vist ikke... Se mere
Havde frameldt mit månedlige bidrag, fordi de ringer konstant fra forskellige tlf numre. Modtager nu et brev fra inkasso i Holland??🥹 på 300,00 kr samt 109,00 kr. I alt 409,00 kr. fordi de tydeli... Se mere
Ubegribelig naivitet når man mener at det er mere vigtigt at undlade klyngebomber, end at redde Ukraines land og fremtid for hele befolkningen. Jeg er færdig med at støtte AI fremover. Er I da fuldstæ... Se mere
Har pludselig modtaget en SMS fra…
Har pludselig modtaget en SMS fra Amnesty om at jeg skal bekræfte min tilmeldelse via en mail som er sendt til mig.
Heldigvis har jeg ikke fået en mail i min mailboks. For jeg har aldrig tilmeldt mig Amnesty og har aldrig haft med dem og gøre - ganske bevidst.
Men har så igen i dag modtaget en SMS om at eller andet halløj. Denne SMS kan jeg så afmelde ved at sende en besked tilbage med STOP.
Amnesty, jeg har ikke tænkt mig at afmelde noget som jeg ikke har tilmeldt. I skal stoppe med at sende jeres L... til mig!
Det er al rigeligt at blive antastet af jeres facere i det offentlige rum, men jeg vil ikke krænkes af jer i mit eget personlige rum, såsom bla mine indbakker.
Jeg troede I tog krænkelser og rettigheder alvorlige?
Amnesty telefonopkald
Amnesty telefonopkald
Jeg bliver til stadighed ringet om af Amnesty, der vil sælge et medlemskab. Jeg har forsøgt at blokere nummeret, men nu har de fundet en metode til at ringe igennem Iphone spærring.
Havde en positiv oplevelse med en…
Havde en positiv oplevelse med en venlig Facer for godt et år siden og blev på baggrund af mødet medlem i Amnesty International. De er gode til at holde medlemmer opdateret og gøre det klart, hvad deres arbejde går ud på. I dag valgte jeg at opsige mit abonnement, da jeg har opsagt mit studiejob. Det gik ganske smertefrit, og med venlig og informativ betjening.
En rigtig god sag, en professionel organisation, og kunne da nemt overveje at støtte dem igen på et senere tidspunkt.
Min kæreste har støttet dem hver mdr i…
Min kæreste har støttet dem hver mdr i flere år. Men efter at økonomien skiftede var han nødt til at opsige det for en periode.
Siden da har amnesty ringet og spurgt om han ikke ville begynde at betale igen. Hver gang har svaret været nej, da han ikke havde overskud i økonomien til det.
Planen var at han ville støtte dem igen når økonomien blev bedre.
Den anden dag ringer amnesty, igen.
Jeg tager telefonen da kæresten har travlt.
Magen til ubehøvlet xxxx skal man lede længe efter.
Jeg informerede ham om at min kæreste ikke ønskede
at snakke med dem, og amnesty blev skide sur og
sagde at det skulle jeg sgu ikke bestemme..
Derefter smed han røret på.
De får sgu ikke en krone mere herfra.
Magen til uprofessionelt xxx firma skal man lede længe efter.
Uønskede opkald og pres til medlemskab
Kan godt lide konceptet, så jeg skriver under på at en pige ikke skulle henrettes fordi hun forsvarede sig selv. Det betyder ikke at jeg vil ringes op flere gange for at begrunde min underskrift og især ikke når jeg siger at jeg faktisk er midt i noget, så snakker hun videre og spilder min tid. Jeg siger at jeg vil mere end gerne være med til at støtte dem, men jeg skal lige tænke over det og til hver af hendes svar tilføjer hun "Jeg skal bare bruge dit registreringsnummer og kontonummer". NEJ blev der sagt, jeg skal tænke over det, så lad være med at blive ved tak, især når jeg har sagt at jeg er MIDT I NOGET, så kan hun ikke tillade sig at plapre løs som en papegøje!!
Bare lad vær, de snyder
Det er noget være fusk, jeg vil da gerne støtte menneskerettigheder med de 50kr jeg var gået med til, men pludselig får jeg en regning på 100kr som jeg ikke var med på, det er så smagløst.
Bliver ved med at ringe og bede efter flere penge!!
Glædede mig dengang til at blive 18, så jeg kunne støtte Amnesty, som jeg synes gjorde nogle gode ting for mennesker.. Det synes jeg stadig til en vis grad, men når jeg på SU støtter dem med en 50'er i måneden, og de bliver ved og ved med at ringe til mig og spørge om jeg ikke godt vil støtte dem med 75 kr istedet, så bliver det bare nok.. De sagde ting som "Men det er jo i princippet kun 25 kr mere om måneden?"
Nu er jeg stoppet med at støtte dem, og de ringer hele tiden.. 7 gange på 5 dage, hvor jeg hver gang sagde at jeg ikke ville støtte dem, og at de skulle lade være med at ringe til mig igen - og hver gang sagde de, ja, du er blevet skrevet af listen, og vil ikke blive ringet op igen. Men det skete ikke.
Først efter 10. gang blev jeg nødt til at stramme tonen, og spørge (nærmest råbe) hvordan det kunne være rigtigt at jeg har fået dette at vide hver gang at de ikke ville ringe til mig mere, men stadig blev ved?? Lyver de, og KAN de bare ikke skrive mig af listen, eller hvad sker der??? Manden i den anden ende sagde at det kunne han ikke forstå, han skulle nok skrive mig af listen denne gang. Men hvordan kunne jeg nogensinde tro at han snakker rigtigt???
Efter dette er jeg aldrig blevet ringet op mere, men der skulle godt nok også noget til! Synes det er rigtig, rigtig dårlig stil at man skal HELT op i det røde felt, før de stopper med at bombe med opkald.
Og de er åbenbart ikke glade nok for at man støtter dem med en 50'er i måneden, det skal åbenbart være mere....
Synd at det skal være sådan, i princippet ville jeg gerne støtte dem, men ikke når de bomber mig med telefon-opkald, eller vil rive flere penge ud af mig, end dem jeg allerede giver dem.
Det er ærgerligt
Det er ærgerligt, at så mange mennesker her på siden har så dårlige erfaringer med Amnesty telemarketing, da jeg ved, hvor pissehamrende hårdt de arbejder på at forbedre den menneskeretlige situation for folk verden over. Webshoppen fungerer problemfrit, og jeg har kun respekt til over for Amnesty Danmarks utrættelige arbejde.
Jeg ved sgu snart ikke hvor jeg skal…
Jeg ved sgu snart ikke hvor jeg skal begynde...
Er utrolig skuffet over at en nødhjælpsorganisation kan være så irritable overfor sine kunder... Jeg sad her for et par uger siden og spillede noget computer med vennerne, hvor jeg pludselig bliver ringet op af dem hvor de spørger om jeg vil tegne abonnement hos dem. Jeg takker pænt nej tak eftersom at jeg ikke rigtig har nogen indkomst pt. men man hører tydeligt hvor irriteret han bliver over min beslutning og han ligger bare på uden videre. Så tænker jeg bare, okay, fint nok, så er det hvad det er. Bliver så ringet op igen samme dag, en times tid efter sidste opringning. De spørger mig igen om præcist det samme, og igen, jeg takker nej. Igen bliver vedrørende muggen og smider røret i uden videre. Magen til opførsel har jeg aldrig oplevet hos firmaer/organisationer som ringer rundt. Har siden da afmeldt mig helt fra dem, både på sms'er og på mail, men bliver stadig spammet med deres mails hver evig eneste dag. Og når jeg prøver at tage kontakt til dem, så tager de ikke telefonen. Der var dog en enkelt undtagelse, og jeg får nævnt at de skal afmelde mig fra deres mailservice, men intet er sket ved det...
Jeg er dybt skuffet over at en organisation med et ellers helt fantastisk formål kan være så dårlige til at tage sig af dem der gør det muligt at holde organisationen flydende...
Mvh
En dybt skuffet kunde som havde håbet på at kunne hjælpe, men alligevel forgæves
Fusk, fusk, fusk.
Jeg tegnede et abonnement hos Amnesty på 100 kr. om måneden, og fik af vide at jeg sagtens kunne få ændret beløbet ved at ringe til dem, på et af de numre jeg fik udleveret. Jeg har nu adskillige gange forsøgt at få fat på Amnesty på disse numre, men det ene nummer eksisterer slet ikke, og de tager den aldrig på det andet nummer.
Nu har jeg måtte annullere betalingen på netbank, for det hele virkede som noget værre fusk, og det føler jeg ikke for at være en del af. Så fik jeg brev fra min bank om at Amnesty har haft forsøgt at lave en ny betalingsorden og alligevel trække pengene fra mig.
Jeg havde intet problem med dem tidligere, og var tilmeldt deres sms-service, men vil nu fremover tage så meget som muligt afstand fra denne som muligt, da de ikke er pålidelige ej heller oprigtige.
Amnesty International DK knægter ytringsfrihed.
Amnesty International DK knægter ytringsfriheden. De har fået en ven af mig udelukket fra Facebook pga af nedenstående indlæg. Han blev blokeret af FB på foranledning af Amnesty International for følgende indlæg: 'Så siger jeg det for sidste gang: 'jeg skal ikke tage Myanmar i forsvar, men artiklen er decideret misvisende.........' osv. Myanmar er ikke et militærdiktatur længere og for os ser det voldsomt ud, det der foregår. Jeg har opholdt mig ganske meget i Østen, og jeg vil blot sige, at du ikke kan sidestille Østens mentalitet med den europæiske. Østens er for voldsom efter min smag og i Europa er vi naive og dumme - undtaget østeuropæerne, som selv vil bestemme, hvem de vil lukke ind. Det forstår man så udmærket godt, når man ser, hvad der sker alle mulige andre steder på jorden.' Ytringsfriheden er totalt knægtet her på Facebook, hvis et sådant indlæg er normen for, hvad man kan tillade sig. Derfor melder jeg mig ud af børnehaven - Facebook.
Spammer løs.
Opsigelse af medlemsskab helt problemfrit
Jeg kom ved en fejl til at signe mig op til deres medlemsskab, dog fortrød jeg hurtigt, og måtte derfor opsige. Havde frygtet processen lidt efter hvad jeg læste herinde. Dog var det 100% problemfrit, cirka 1 minuts ventetid i telefonen, samt en rar samtale med pågældende medarbejder. Ingen anmassende spørgsmål fra Amnesty's side af. En bekræftelse af min opsigelse havde jeg 5 min efter på mail. Jeg kan altså ikke genkende det der bliver skrevet herinde.
Fin organisation!
Fin organisation!
Og intet bølg for mig, med at framelde mit månedlige medlemskab.
Dårlig stil!
Det er simpelthen for ringe at de skal tale andre hjælpeorganisationer ned for at få ens penge. Dårlig stil!
En plage uden lige.
De ringer konstant selv om jeg har frabedt mig flere opkald. I følge forbrugerombudsmanden er det i strid med god markedsføringsskik, hvis en forbruger frabeder sig flere henvendelser, og analyseinstituttet eller den velgørende organisation ikke respekterer dette.
AMNESTY TONER RENT FLAG OG VÆLGER røde EKSTREMISTER
Håndbog i hvordan man reducerer effekten af SELV PÅFØRT GAS, SOM FØLGE AF AT MAN IKKE FØLGER POLITIETS OPFORDRINGER.
( og det er det amnesty står for)
Sjælden eller aldrig oplever man rendyrkede psykopater, som lige akkurat her.
Jamen tag da gasmaske med til demonstration, det er klart og medens du er i gang, så et par stikvåben eller brosten, til når der kommer mere gang i den - her er sutten da virkeligt røget ud.
( og det er det amnesty står for)
Ethvert anstrøg af at være en anstændig organisation, er med et blæst væk, jeg vil prøve at undlade at spytte den næste amnesty idiot i ansigtet, når de lefler for opbakning - gad vide om det lykkes. Men igen så har de jo gasmasken, tørklæder og gaspistol. DE FÅR ALDRIG MERE EN KRONE, HERFRA.
O tempora o mores
Elendig telefon service!!!
Jeg ved ikke om det bare er mig der er helt EKSTREMT uheldig!, men jeg har af økonomiske grunde været nødt til at melde mig ud af både amnesty og et andet donorselskab. så i løbet af i går og i dag har jeg ringet til amnestys kunde service fra kl. 11.30 ca, og hvert kvarter derfra frem til kl. 14.00.. hver gang er jeg blevet modtaget af en automatisk svarer der siger at kundeservice holder pause?!? fortæller i mig at i har pause fra i møder ind til i går hjem??? for i dag har jeg ringet 10.15 og 10.30.. og blevet mødt af samme autosvar...
Vil i godt være søde at tænke på at os i henter som donorer, er folk der af egen fri vilje, vælger at punge ud af vores egne tjente penge. og vi stoler på at i gør det rigtige. Hvis jeg skal give jer penge til at redde verden, skal godt nok også tage telefonen når jeg ringer til jer!
Forfærdelig service!
Ærgerligt man skal give mindst en stjerne! Min kæreste har igennem nogle år støttet jeres organisation, men en udmelding forstår i tydeligvis ikke! I ringer konstant, på trods af vi flere gange er blevet lovet at blive slettet på jeres liste. Selv efter 8 opkald og en trussel med at melde jer til politiet, fortsatte i og fatter tydeligvis stadig ikke et nej. I går ind for menneskerettigheder, men forstår tydeligvis ikke hvad ordet rettigheder betyder. Vi vil gerne have vores ret til at sige nej til, at have mere med jer at gøre!
Ærgerligt i ikke prøver at tænke lidt på det i står for. I får i hvertfald ikke en krone mere herfra! Nogensinde!