Amme'Nam Anmeldelser

4,7

Mere end en 5-stjernet oplevelse! Amning har i en lang periode været udfordrende og usikkert med flere omgange af brystbetændelse. Vi har fået nye teknikker, som vi tror på vil gøre en verden til fors... Se mere

Jeg fandt Lise Lotte efter 14 dage med smertefulde amninger og et mislykkedes besøg af en anden ammevejleder. Set i bakspejlet ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende først. Hun var empatisk og su... Se mere

Lise Lotte er pisse dygtig og virkelig behagelig og tålmodig. På 1,5 time gik hun fjernet smerte ved amning for min kæreste med simple teknikker, der samtidig gør at vores datter bliver helt mæt og... Se mere

1. Jordemoder

5/3-26 Amme'nam er desværre lukket ned, da jeg er nødt til at prioritere min energi andre steder. Tak for fantastiske stunder og den tillid, I har vist mig.

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Intet at sætte en finger på

Billigere MME end i butikkerne. Upåklagelig service. Bestilte mandag eftermiddag og modtog pakken onsdag formiddag.

29. november 2023
Amme'Nam-logo

Besvarelse fra Amme'Nam

Denne anmeldelse er desværre havnet forkert. Jeg er ammevejleder. Du skal i stedet anmelde den virksomhed der er på www.ammenam.dk (dvs uden bindestreg)

Kompetent, nærværende og utroligt dygtig ammerådgiver og alvidende om baby

Vores familie var så heldige at få Lise Lotte på døgn-besøg her da vi fik vores tredje barn.
Vi havde aftalt besøget under graviditeten og var løbende i kontakt da fødslen nærmede sig.
Lise Lotte kom da vores datter var tre døgn gammel og sikke en fantastisk hjælp og oplevelse, som jeg under alle andre også!
Lise Lotte er så vidende, kompetent, nærværende, empatisk, kærlig og rolig - hun fik lynhurtigt rettet øm amning til smertefri, effektiv og med resultat i form af en glad og tilpas baby der tager lure på to-tre timer - hver gang.
Derudover hjalp hun os med diverse gode råd om baby men lige så meget om, hvordan vores baby kunne lande i vores familie på den mest nænsomme måde med plads til de to store børn og inddragelse af dem, så vores lillesøster er et familieprojekt og ikke noget, der har fjernet mor og far fra de store.
Vi er Lise-Lotte evigt taknemmelige over hendes hjælp og kan kun give de varmeste anbefalinger der findes. ❤️

24. august 2023

Alle burde stifte bekendtskab med Lise…

Alle burde stifte bekendtskab med Lise Lotte!

Jeg havde en hård ammestart, hvor jeg ud over at amme også skulle udpumpe. Der blev ikke lagt en ordentlig plan for udpumpningen, hvilket resulterede i, at jeg 2,5 uge efter fødslen fik brystbetændelse. Vi følte os ikke mødt af vores sundhedsplejerske og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have hjælp et andet sted fra.

Lise Lotte var og er en gave. De første dage var vi blot i telefonisk kontakt og da hun kom på hjemmebesøg efter 3 dage var brystbetændelsen stort set slået tilbage og vi kunne koncentrere os om at trappe ud af udpumpningen. Ikke nok med at Lise Lotte kom med en konkret plan, der afhjalp den konkrete problematik vi stod i, så vurderede og tilrettede hun vores ammeteknikker.
Den største forskel Lise Lotte gjorde var dog hendes væremåde. Hun var både i opkald, på SMS og i det fysiske møde med os nærværende, kærlig, omsorgsfuld og anerkendende. Hun mødte os der hvor vi var og med de styrker og udfordringer vi havde.

Lise Lotte var afgørende for vores videre ammeforløb og vi kan på det varmeste anbefale hende; både ved en udfordrende amning og til et gennemtjek.

9. juli 2023

Omsorgsfuld og professionel hjælp

Som nybagte forældre til vores datter oplevede vi problemer med ammeetablering. Efter mange forskelligrettede tilgange til at løse problemet fra personalet på barselshotellet stod vi tilbage med en følelse af, at vi ikke slog til i vores nye rolle. Midt i sammensuriet af manglende søvn og modløshed ift. amning kom Lise-Lotte ind i billedet og skabte ved hendes blotte tilstedeværelse ro og nærvær. Foruden en fantastisk personlighed er Lise-Lotte utroligt professionel og gav os en række kortsigtede og langsigtede redskaber til amning samt troen på os selv som forældre. Lise-Lotte har en helhedsorienteret tilgang, når hun skal hjælpe og var fantastisk til også at inkludere far. Vi er enormt taknemmelige for den hjælp, vi fik fra Lise-Lotte i en sårbar periode og sender vores varmeste anbefalinger!

16. april 2023

Skulle have startet fra dag et med ammevejledning af Lise Lotte

Min hustru havde efter 5 ugers amning stadigt smerter ved amning og både jordemødre og sundhedsplejer blev med med at sige at alt jo så fint ud hvilket ikke rigtigt gav mening for os.
Vi kontaktede derfor Lise Lotte klokken 10 om formiddagen og allerede klokken 15 stod hun på adressen. Hun kom ind i vores hjem med en ro og en dyb naturlighed som om hun var en kendt gæst i vores hjem.
Med tilgangen: "amning må ikke gøre ondt" samt en faktisk ret simpel tilgang til den tekniske del af amningen hjalp hun på halvanden time min hustru til at amme fuldstændigt smertefrit :) Nu er det så bare og øve sig og måske følge op med en brush up session med små tricks til god sidestilling.
Vi kan varmt anbefale Lise Lotte og havde vi vist hvilken forskel det ville gøre havde vi taget fat i hende på dag et for at være kommet bedst muligt fra start på den store og svære opgave amning er.

25. april 2023

Lise Lotte er en fantastisk dygtig…

Lise Lotte er en fantastisk dygtig ammevejleder. Det startede med, at jeg skrev kl. 23 om aftenen semi frustreret over amningen. Lise Lotte svarede med det samme og kom på besøg 12 timer efter. Både mor og far får forskellige teknikker. Lise Lottes indgyder til ro og er enormt respektfuld. Jeg havde aldrig troet at en fremmede kvinde skulle massere mine bryster, men hun vejleder/guider på aller smukkeste vis en til at blive en super ammer. Hun er rosende og støttende så ens tiltro og selvtillid stiger og man får blod på tanden til at prøve forskellige stillinger og øvelser af. Tænk hvad 1,5 time kan gøre?
Nu har jeg sikret mig, at jeg ingen smerter har under amningen og ingen sår på brysterne udvikler sig.

Hun får vores varmeste anbefalinger!

9. april 2023

Super behagelig og kompetent

Vi havde problemer med smerter ved amning næsten siden fødslen trods vejledning fra sygehuset og havde næsten opgivet håbet om at få amning til at lykkes. Alt dette og mere til har Lise Lotte dog hjulpet os med i form af konkrete teknikker og vejledning, så vi nu har genvundet troen på at vi KAN godt amme UDEN at der skal være smerter.
Derudover har vi fået rådgivning om søvn, vågentid og aktivering af den lille.
Lise Lotte får mine varmeste anbefalinger - hun har sin faglighed på plads, og er derudover super behagelig, venlig og rolig. Det skabte tryghed hos os nybagte forældre.

29. marts 2023

En uundværlig hjælp i vores ammeforløb

Jeg stod med min nyfødte datter i armene, med oprevne brystvorter, voldsomme smerter ved amning og et hjerte der blødte over ikke at kunne amme hende. Jeg troede ikke selv på, at det skulle lykkes, men ved Lottes omsorgsfulde og tålmodige hjælp fik vi amningen til at lykkes. Helt smertefrit. Lotte kom hjem til os, så det hele foregik i trygge, rolige omgivelser. Hun var med ved hver amning med konkrete teknikker og en ro, der gav os optimisme. Uden Lottes hjælp ville amningen ikke være lykkedes for os.

27. marts 2023

Liselotte er super dygtig og sød!

Liselotte er super dygtig og mindst lige så sød. Min kone havde store problemer og smerter med amningen, men bare efter kort tids vejledning blev det væsentligt bedre, og vi fandt ud af, hvad årsagen til smerterne var, og hvordan de kunne gå væk. Imponerende faglig viden - respekt!

Jeg kan varmt anbefale Liselotte, hvis der er store som små problemer med amningen. Som hun sagde - “amning må aldrig gøre ondt!”

30. marts 2023

Uden tvivl den bedste ammevejleder

Allerede indenfor det første døgn fra fødselen af vores søn var der ømhed og rødme ved brystet pga. forkert teknik. Med præcis og konkret vejledning fik vi hjælp til at rette op og etablere smertefri amning ved Liselotte fra Amme-nam. Jeg oplevede, at hun lyttede til vores udfordringer og tog dem meget alvorligt. Fra starten af var hun fuldstændig indstillet på, at amning ikke skal gøre ondt, og at det også kunne lykkes for os. Det gav ro og tryghed at blive mødt med sådan en sikkerhed og tro på projektet.
Vi er så glade og taknemmelige for den hjælp, vi har fået. Uden den var ammeforløbet måske gået i vasken. Jeg vil til en hver tid anbefale Amme-nam til alle som har brug for hjælp til amning.

22. marts 2023