Kun de BEDSTE anbefalinger herfra
Kun de BEDSTE anbefalinger herfra. Aldrig har vi mødt så dygtig en ejendomsmægler som Christian og køberrådgiver som Britt.
Gennem det sidste årti har vi købt og solgt boligerne 4 gange og undervejs i jagten efter boliger, har vi mødt virkelig mange ejendomsmæglere, så synes min anmeldelse har ben at gå på😉 Nå men vi har brugt Amagerbolig til at sælge vores lejlighed, men også køberrådgivning, da vi købte hus gennem anden ejendomsmægler.
Mit første møde med Christian var over telefonen og allerede efter vores samtale tænkte jeg han er en anderledes ejendomsmægler. Og jeg må sige at hver eneste samtale, hvert eneste møde vi har haft med Christian har han imponeret os. Ikke nok med han er super dygtig og 100 % professionel, så han også mega sympatisk og reel, hvilket er en mangelvare i denne branche. Han har ydet den bedste service plus mere end vi nogensinde havde forestillet os. Tak for dig🙏.
Vi har også benyttet os af Amagerboligs køberrådgiver Britt Engel, og som skrevet ovenfor, så er hun i en kategori for sig selv ligesom Christian, de er The Dream Team indenfor bolighandel:). Den bolig vi købte træk i langdrag pga alle mulige servitutter og andet jeg ik har forstand på, så handlen gik først i hus 2 måneder efter og i den lange proces styrede Britt tingene med godt overblik og sans for detaljerne. For os som købere var det så uoverskueligt at finde hovedet og hale i det hele, så det det bedste valg vi har taget at tilkøbe en køberrådgiver som Britt.
Mine bedste anbefalinger herfra og hatten af for dig Christian og Britt!

Besvarelse fra Amager Bolig