Ubehagelig tone fra ejer
Uklar formulering på hjemmeside ang. depositum. Uimødekommende samtale i forbindelse med snak om returnering af depositum, fordi vi havde misforstået formulering på hjemmesiden.
Vær opmærksom på at depositum er tabt, når du afbestiller din plads, uanset hvor hurtigt denne afbestilling kommer. Tonen var fin i fht. afbestilling, indtil jeg spurgte om tilbagebetaling af depositum, så ændredes tonen voldsomt. Intet ønske om at lytte til mig som kunde. Jeg havde ikke afgivet denne dårlige anmeldelse, hvis vi kunne have taget denne samtale i en ordentlig tone. Jeg er ok med, at fejlen i fht. til depositum, ligger hos os, selvom jeg mener, at dette kunne have stået tydeligere på hjemmesiden.
Afbud givet 22/5, samt 25/5 (opfølgning da der ikke kom en respons på 1. mail). Tager kontakt pr. sms 6/6 for at sikre mig, at besked er modtaget.
Ejer ringer tilbage og forklarer i dag (6/6), at hun har sagt nej til 2 forespørgsler i dag, fordi afbud kommer så sent. Men afbud er som skrevet givet 22/5.
Ejer oplyser, at hun ikke kan drive en virksomhed, ved at give folk deres depositum tilbage, hun har tidligere oplyst, at hun har lange ventelister.
6. juni 2024