Stjal en flyttekasse med dyr elektronik
Og personlige sager fra mig og spærrede vejen så jeg ikke kunne kigge efter samt løj om det havde ikke nogen mulighed for at gøre noget ved det forbandede møøgsvin
Stjal en flyttekasse med dyr elektronik
Tårnhøj pris uden forudgående aftale - Ifbm. salget af mit sommerhus, anbefalede mægleren at få slået min græsplæne - Han peger på Altmuligmanden Skive og siger at han vil få dem til at ringe! De ringer, men jeg kan ikke tale, der bliver ikke lagt besked. En uge senere ringer han igen og siger at han har aftalt at gå igang med min far, da han ikke kunne få fat på mig og vil vide hvor han skal sende regningen hen?! Ca. en uge senere dukker regningen så op... 5150,-
Det skal lige nævnes at plænen er meget lille og at jeg normalt kan slå den på ca. 20 min. - Den var godt nok blevet høj i løbet af foråret, men Altmuligmanden Skive har åbenbart taget 8 timer om opgaven.
Flot og reelt udført arbejde.
Men få altid et skriftligt tilbud, inden arbejdet påbegyndes. Ellers løber regningen hurtigt løbsk, selv på simple småopgaver.
En kedelig oplevelse med en alt for høj regning
Rigtig ubehagelig oplevelse.
Med mine erfaring, fraråder jeg Altmuligmanden Knud som vicevært.