MK-Olie
Jeg har nu igennem godt en måneds tid været i gang med, at tage en daglig dosis af MK- olien efter Gittes opfordring og gode vejledning – Og jeg må sige, at jeg er ovenud tilfreds og kan så småt begynde at se kun positive resultater ☺
Jeg startede med at bruge MK-olien efter rådgivning fra Gitte, da min hud, der i en alder af plus 30 begyndte at blive uren. Min kosmetolog mente dette bl.a. kunne skyldes, at jeg har en meget sensibel og tør hud samt ubalance i hormonsystemet, men efter en tur i produktjunglen med adskillige fugtmasker, cremer mm. var jeg ved at smide håndklædet i ringen, min forfængelige side var IKKE tilfreds! Det der i den grad har hjulpet mig er MK-olien (og Gitte, for ikke at forglemme), min hud har i den grad haft god gavn af blandt andet den Egyptiske sortkommen olie der er i MK-olien. Desuden har der også været ekstra positive side effekts af, at have en meget bedre fordøjelse og læbepomaden er mere eller mindre lagt på hylden, de bliver jo smurt hver morgen! Man får en naturlig følelse af velvære og skønhed indefra uden brug af skadelige kemikalier og syntetiske stoffer.
Jeg kan kun anbefale, at bruge Gitte til råd og vejledning for at få et bedre velvære på den ene eller anden måde.