1. Privatchauffør
  2. Autoværksted
  3. Automekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

altdækr

4,2

God

Jeg kan varmt anbefale Alt Dæk’r

Jeg kan varmt anbefale Alt Dæk’r. Aftaler overholdt, ringer og informere, gratis lånebil og min egen bliver afleveret rengjort og fejlfri. Vil man gerne have lavet bil uden problemer, så skal man tage hertil.

19. juni 2019

Flot arbejde, klar til tiden.

Jeg fik dels skiftet dør og lakeret det meste af højre side, samt omlakeret mit tag og fikset stenslag/rustpletter i tagkanten foran på min Hyundai i40.

Jeg var lidt nervøs, da jeg har mange dårlige erfaringer med autolakering i hovedstadsområdet. Men René og hans team i Rødovre løste opgaven flot, trods min bils besværlige farve.

Tilmed var der gratis låne bil, ligesom min egen var rengjort ved afhentning.

Har kun godt at sige om dette værksted - også fra tidligere skader på mine andre biler.

28. juni 2018

Utilstrækkeligt og utilfredsstillende

Efter at have indhentet 3 tilbud via Autobutler, valgte jeg alt dæk´r da pris og anmeldelser her på trustpilot ikke afskrækkede mig. Samtidig var det belejligt tæt på hvor jeg bor. Det skal siges at prisen ikke var under det som 2 andre virksomheder tilbød. (tilsvarende)

Opgavebeskrivelsen var klar og lød ordret:
"Service. 60tusind km/4 ås sikkerhedscheck iflg. vedligeholdelsesprogram. Se evt. mere info på (link udeladt, men henvisning til Toyotas hjemmeside) for hvad der skal laves. Blandt andet skift oliefilter, friskluftsfilter, bremsevæske, bremsepasta, luftfilter, skift motorolie osv."

Altdækr fik opgaven og jeg blev kontaktet af Autobutler som tilbød en kontrol af det udførte arbejde via FDM umiddelbart efter service blev udført. Dette takkede jeg naturligvis ja til.

Efter arbejdets udførelse d. 8.8.2016 hos Altdækr fik jeg udleveret en faktura og betalte på stedet.

Med kopi af opgavebeskrivelsen og fakturaen kørte jeg til FDM i Ballerup som stod for kontrollen. Udfra opgavebeskrivelsen og fakturaen vurderede de arbejdet.
FDM fandt jvf. deres reparations og service kontrol "væsentlige bemærkninger til det udførte arbejde". Blandt andet er den udleverede faktura mangelfuld idet det ikke fremgår specificeret hvilken type olie, oliefilter, luftfilter osv. som er påført bilen. Med andre ord, kunne FDM ikke kontrollere om det der sidder på bilen nu stemmer med det netop skiftede. Det så dog ud somom der var skiftet olie, men dette kunne heller ikke med sikkerhed siges.

Værst af alt gjorde de mig opmærksom på, at jeg burde have fået udleveret en rapport over "aftalepunkter for serviceeftersyn". En form for "rundt om bilen" hvoraf det fremgår hvad der er kontrolleret og de målinger der er foretaget er angivet. Eks. dæktryk, kølervæske kontrol osv. Dette havde jeg ikke fået udleveret.

Jeg kontaktede, som aftalt forinden, nu Autobutler som tog kontakten videre til firmaet og gjorde opmærksom på det manglede. De fik besked på at rette op på tingende og fremsende den udspecificerede faktura og den manglende rapport.

Der gik ikke længe inden jeg fik en mail fra virksomheden. Mailen indeholdt nu en lidt mere udførlig regning og den adspurgte kontrolrapport. Denne var dog ikke udfyldt udover biltype og reg nr. på bilen hvorfor den er komplet ubrugelig. Værst af alt er det jo nok en indikation på, at målingerne ikke er blevet udført og at arbejdet derfor også er mangelfuldt.
Dvs. selv efter at Autobutler havde anmodet om at rette op på fejl og mangler, kunne/ville virksomheden ikke rette deres fejl.

Tilbage står jeg som kunde og er oprigtigt i tvivl om der reelt er sket et service på min bil. Jeg kan ikke dokumentere hvad der er blevet kontrolleret når jeg engang skal sælge selv - selv efter at firmaet blev bedt om at rette ind.

Udfra ovenstående kan jeg selvsagt ikke anbefale andre at benytte virksomheden og det kan ikke blive mere end 1 stjerne som jeg jo er nødt til at give.
Michael

22. august 2016

En meget positiv oplevelse.

Særdeles flot arbejde som blev udført til den aftalte pris og leveret til tiden.

Den snavsede bil, som jeg afleverede, var endda skinnende og rengjort, da jeg hentede den igen.

6. november 2015

Smertefrit

Alt gik lige efter bogen - fik en helt ny lånebil mens bilen blevet lavet, og den blev færdig meget hurtigere end forventet, og ift. hvad jeg har oplevet før. Alt var som aftalt, og min bil stod som et suttet bolche efterfølgende. Jeg kommer helt sikkert igen!

21. januar 2015

Perfekt

Vel udført arbejde. Blev kontaktet, da omfanget af arbejdet blev lidt mere end forventet.

Virksomheden og troværdighed = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = * * * * * (5 stjerner),