4,2

God

Behandling ved udgået vare.

Jeg havde bestilt nogle vare, der desværer ikke kunne leveres mere.
Jeg bliver nøde til at give 5 stjerne for kunde oplevelsen med Søren.
Hurtige svar, meget imødekommende og god kommunikation.
Kort sagt, kan varmt anbefales.

10. december 2025

Besvarelse fra Alt Vvs

Hej Jesper og tak for den gode anmeldelse.

God dag
Søren
Mvh Altvvs.dk

Har bestilt affaldssorterings-system…

Har bestilt affaldssorterings-system den 30. maj. Der skulle være 1-2 dages levering. Har skrevet til jer, men får ingen svar! Idag er det den 8. juni.
I kunne da i det mindste skrive hvornår I forventer at kunne levere!
Vh Alice

8. juni 2023

Hej Alice Carlslund Glenshøjparken 18 Glamsbjerg

Vi har svaret på alle dine mails, måske du evt. kan tjekke dit spamfilter.

Som du kan se har vi sendt mail til,

Start på videresendt besked:

Fra: altvvs@icloud.com
Emne: Vedr.: Alt-vvs.dk: Ny ordre 100028771
Dato: 6. juni 2023 kl. 14.28.12 CEST
Til: carlslund@city.dk
Cc: alt-Vvs mail@alt-vvs.dk

Som nævnt er det ikke en lagervare hos hos, altvvs.dk, men den har en lev tid på ca 7-10 arb.dage

Vi har ikke oplyst på altvvs.dk noget hos hedder 1-2 lev.tid, så det må være på en anden webshop du har set dette ikke hos altvvs.dk

Da du bestilte varen, blev det oplyst at varen har en lev.tid på 7-10 arb.dage,

Mener ikke det er en rimelig beskrivelse af Altvvs.dk du har lavet.

Vi mener ikke at anmeldelse fortjener 1 stjerne, iflg. Trustpilot stjerne beskrivelse.

God dag

Med Venlig Hilsen
ALT-vvs.dk

Mangler både varer og penge!

Købte et par bukser, som desværre var forkert str. Sendte mail ang returnering, og der blev svaret prompte, også om søndagen. Fik info ang hvordan de skulle sendes retur og med GLS osv.
Efter bukserne var sendt er der INTET svar. Varen kunne heller ikke leveres på adressen og ligger nu til afhentning i nærmeste pakkeshop - ej heller der er der svar at hente på endnu en mail! Nu står vi så uden bukser og uden penge! VIRKELIG dårlig stil!

20. december 2019

Hej Berit
Vi keder af du ikke er tilfreds, men vi skulle havde besvaret alle mails fra dig, måske mails er gået i dit spamfilter ?
Vi har behandlet din retur-sag og penge er sendt retur, alt sammen indenfor din retur-ret på Altvvs.dk og max 5 dage efter efter vi har modtaget varen retur.
God dag.
Mvh Altvv.dk

Uopdateret kontrol enheder

Super fin hjemmeside, hurtig levering. Var desværre uheldig at ny varmestyringsmodul til vores gulvvarme skulle opgraderes hos fabrikanten for at virke korrekt. Det var ganske vidst gratis og alt virker nu perfekt.

11. februar 2015