En groft uacceptabel behandling
Det startede med jeg skulle have lavet noget så simpelt som en styrrekugle og et hjulleje på min tidl. mitsubishi. de fik det lavet ja tak, men fik bilen tilbage med deffekt abs føler, jeg siger til dem at det skal laves, ok. Jeg venter derefter på min bil nogen dage, og får den tilbage igen, men abs lampen lyser stadig! Tilbage igen.. siger igen den er deffekt, de tager den ind igen igen... da jeg får den tilbage ca, 3-4 dage efter, er der ridser og skrammer i alle fire hjørner af bilen, det skulle være en omlakering af begge kofangere (i normale tilfælde). Og i øvrigt virkede abs'en stadig ikke. Da jeg hentede den var der en muslim der kom med den, men hov! han arbejder ikke ved kalle... det vil sige den har været ved et helt andet værksted jeg ikke vidste noget om... ikke nok med det, men de sagde der var kommet en ny føler på, så da jeg kom hjem, var det stadig den gamle der sad på, med et tykt lag pava på (gammelt) dvs. de har ikke engang skruet den ud! jeg kørte tilbage og fik at vide jeg skulle bare hente noget spraymaling til ridserne ved en forhandler, så skulle han nok spraymale ridserne på kofangerne, men det ses altså meget tydeligt! FLOT! bilen var EN GANG fejlfri i lakken indtil kalle kom ind og 'hjalp', de fik ikke lov til at spraymale min bil! Og jeg gav til sidst op efter flere ugers kamp, uden noget resultat :(
18. februar 2010