Jeg havde i første omgang fået en anden håndværker til at sætte et væghængt toilet op - og tilbuddet der var indhentet var ikke billigt, men de lovede at der bare lige skulle lidt maling til bage... Se mere
MOJN Vi fik udført malerarbejde. Hele huset er blevet malet udvendigt. Vi har masser af udhæng, uskæringer og andet i murværket. Vi fik et fornuftigt tilbud, hvor i vi forlangte 4 forskellige farve... Se mere
Hejsa Vi har haft Alsbyg til at lave vores nye tag. Vi er utrolig glad for vi brugte Alsbyg, for tingene kørte lige efter bogen. Det eneste var vi ventede 2 dage på nogle tagpander, men det var jo... Se mere
Meget ukompliceret afvikling af mine ønsker hvad der skulle blive lavet. Især at maleren søgte kontakt til mig efter han blev færdig med sit arbejde for at høre om jeg var tilfreds, gav en super posi... Se mere
Vi løser en lang række forskellige opgaver altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedker-murer og malerarbejde til totalentrepriser. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer.
Agtoftsvej 7, 6400, Sønderborg
Vi havde bad om et tilbud på at få sat nyt loft i stuen, gangen og køkkenet. På alle vægge skulle filt, så der var masser af ting der skulle ordnes, da der var mange større huller i væggene. Håndværkene gik til sagen meget professionelt. Alt blev ordnet efter gældene regler og aftaler. Væggene står meget pæne maleren gjore et rigtig godt stykke arbejde. Loftet er som ønsket . Tilbudet holdt prisen, som var machene andre tilbud, vi havde fået. Alt i alt har vi kun gode ting at sige om Alsbyg. Et firma vi bestiller næste gang vi skal have lavet noget.
Jeg har læst nogle af de meget negative indslag her på trustpilot, og kan overhoved ikke forholde mig til at det skulle være samme firma. Vi er oven ud tilfredse og glade.
Ps. Jeg håber da du stadig giver dine medarbejdere en lille julefrokost, det er ikke deres skyld at der støves når der arbejdes....det fortjerner de :)
Vi har brugt Alsbyg et par gange nu. De har lavet vores køkken, stue og gang + lidt småt udvendigt. Vi har været oven ud tilfredse alle gangene og vælger helt sikker Alsbyg næste gang vi skal have lavet noget på huset.
Vi skulle have udført et mindre arbejde - muret en døråbning til - og vi fik AlsByg ud og give et tilbud. Da det er i et hus fra 60'erne sad der kontakter på dørkarmen. Vi spurgte, om det var et problem, og om vi skulle have en elektriker ud og ordne strømmen først. Det var ikke nødvendigt, da de bare kunne sætte muffer på ledningerne. Da mureren kom, ville han gerne, at der havde været en elektriker først, men han sagde, at han da godt kunne hente nogle muffer og sætte dem på. Som aftalt gjorde han så det, hvorefter der ikke var strøm i halvdelen af huset - men det var jo ikke murerens problem, for han kunne ikke finde ud af noget med strøm! Og da vi så kontaktede AlsByg for at få én ud og hjælpe mureren, så vi igen fik strøm i hele huset, fik vi den værste behandling. Der blev råbt, at de aldrig havde lovet at lave strøm, og at det ikke var deres problem! Og nej, de havde ikke lovet at lave strømmen, men de havde sagt, at det ikke var nødvendigt at få en elektriker ud først, og at de sagtens uden problemer kunne sætte muffer på. Ubehøvlet og dårlig kundeservice. KAN IKKE ANBEFALES!!!

Besvarelse fra AlsByg
Alt lavet efter forventning og efter aftale
Har haft købt en Sweet Deal og var absolut ikke tilfreds. Der kan nåes meget lidt maler arbejde i timen. Arbejdet er sjusket udført. Maling er gammel og meget dyr.

Besvarelse fra AlsByg
Tak for en fin oplevelse med en super maler i vort hus - november 2012.
Det er bare lækkert at få malet lige dér hvor det trænge rmest!!
Du kan roligt handle med AlsByg - De levere til tiden, og til den aftalte pris.
Vi har fået malet huset udvendigt og fået installeret et nyt vindue.
Håndværkerne er venlige, i godt humør, flittige og laver et godt stykke arbejde.