Claus Alnor Automobiler Anmeldelser 12

4,4

4,4

Suzuki Baleno perfekt oplevelse

Var ude at kigge på en Suzuki Baleno blev modtaget med et smil har ikke oplevet bedre modtagelse noget andet sted Fantastisk kunde service bilen var ikke klargjort i nu men skulle de til ikke noget med at prøve at skjule noget på pegede alle de dårlige ting selv og alt de ville ordne alt fra buler til maling og motor det er bedste oplevelse jeg har haft hos en brugtvogns forhandler 5 stjerner herfra helt igennem fantastisk oplevelse familie eget gennem mange år syntes det fedt man for en god historie med på vejen omkring deres værksted
så det bare og vente til den er klar venlig hilsen Peder Godske

25. juni 2025

Højt niveau & stor tryghed

Jeg købte i slut november 2024 en bil ved Jesper Alnor, Alnor biler.

Processen gik super godt, ringede dagen før og lavede en aftale mhp. besigtigelse og prøvetur.
Ved ankomst stod bilen klar og rengjort inde på deres værksted. Jesper gennemgik bilen samt medfølgende ærligt, roligt og professionelt. Der var masser af tid til både fremvisning og prøvetur.
Efterfølgende kom der inden for 1 time styr på det praktiske, sat plader på biler, skiftet et par pære som var sprunget og gjort bilen + tilbehør klar til, at vi kunne tage den med os.

Alnor skiller sig ud af mængden, og er tydeligt stolte af hvad de laver! “Tingende skal være iorden!” -Og det er de her!

Vi har haft bilen i lidt over 1 uge nu, er virkelig glade ved den, og dejligt at vide at man har super god tryghed ved Alnor Biler.

Kæmpe ros og anbefaling herfra!
Ingen ‘smart-i-en-fart-sælger’ her! Jordnær, rolig og ærlig atmosfære. Stor ros!

Kig ind forbi Alnor, hvis I vil blive godt behandlet, lave en tryg handel, få serviceret bilen og opleve god service på et uset højt niveau!

27. november 2024

For en lille måneds siden købte jeg en…

For en lille måneds siden købte jeg en Kia Ceed st.car. hos Alnor.
Atmosfæren hos Alnor, som er en far-søn-virksomhed med 50 år på bagen, foregik på en måde der ligger milevidt fra den slikede og smiskende sælgertype, der aldrig har haft en skruenøgle i hånden selv. Og det er en god ting!
Efter et par uger begyndte bilen at ryste ved acceleration. Jeg kontaktede Alnor junior, og der var ingen kritiske spørgsmål, intet forsøg på at trække i land med garanti og ingen dårlig stemning. Jeg skulle bare komme med bilen, og så skulle det nok blive lavet uden diskussion. Der blev taget hensyn til, hvornår jeg havde tid, og en kundebil stod klar til mig. Kunne endda afhente min reparerede bil på en søndag.
Super god service. En brugtvognsforhandler skal altid bedømmes på, hvordan han er EFTER salget. Om moralen og ansvaret er tilstede. Og efter min oplevelse må jeg sige, at det gælder hos Alnor. Køber gerne bil dem igen.

13. november 2023

Den bedste service

Jeg købte en skøn Beetle hos Alnor biler og fik den bedste service og behandling. Bilen blev klargjort og gennemgået, fik nye dæk samt vinterdæk inden jeg hentede den. Meget god oplevelse og sikke en fin oplevelse. Jeg kan absolut anbefale Alnor biler.

9. maj 2023

Anmeldt til politiet.

Købte en bil som forhandler køb, så ændre de den uden samtykke til en privat handel. Selvom den bliver annonceret som et forhandler salg. Så de snød mine forældre for 2 års reklamation under købeloven for brugt bil køb. Og så er det en rygerbil, selvom de står fast at det ikke er.. det kan jo tydeligt ses. De er anmeldt til politiet.

15. februar 2022

Uheldigt

Jeg har tidligere skrevet en god anmeldelse på Alnor biler og den står jeg ved. MEN ved en anden forhandler ved et evt bil byt fik jeg at vide at min dejlige Mercedes som jeg var utrolig glad for pludselig var fra 2007 i stedet for 2010 som oplyst hos Alnor biler. Har snakket med Claus Alnor som siger at han har handlet i god tro. Så må i tage den der fra !!!!

27. maj 2021

Vi købte en Ponto fredag den 29 Jan

Vi købte en Ponto fredag den 29 Jan. Vi er glade for bilen på nær et par ting Vi skulle køre fra Odense til Kaldred ved Kalundborg vi nåede hjem og opdagede at vi uden oplysninger kørte på sommerdæk og med kun vand på sprinklere. Dette var ikke optimalt en oplysning om dette kunne nok have klaret dækproblemet. Med et dækskift som vi foretog straks vi så hvad vi havde kørt med.

3. februar 2021

Handler gerne her igen. 100% tilfreds med handel og SERVICE

Nu har jeg haft min bil i en uge og er ovenud tilfreds med bilen, handlen og i det hele taget den service, jeg har fået. Man kan trygt handle bil hos Alnor Biler, som er en virksomhed, der har eksisteret i 2 familie-generationer. Både far og søn er erfarne dygtige og reelle, og vi har fået top-service. Det var nemt at aftale tid til at se bilen - meget fleksibel og havde god tid til at vise os flere biler. Vi fik indgået en handel. Allerede dagen efter kunne jeg hente bilen om morgenen, hvor den var blevet synet, og der kom også lige nye vinduesviskere på og fyldt tank. Tilmed blev jeg hentet på banegården, for jeg valgte at tage toget, da de nævnte, at det var en mulighed. Venlige og fagligt dygtige og service ud over det sædvanlige. Her handler jeg gerne igen!

18. juni 2019

Løgn på løgn

Løgn på løgn. Alnor Biler har sat mig i en meget uheldig situation. Vi lavede en handel telefonisk, og medarbejderen lovede at sende en låneansøgning ind. Efter to dage hvor jeg intet havde hørt, kontakter jeg Alnor Biler, som fortæller mig, at de ikke har fået svar endnu. Jeg kontakter derefter selv finansieringsselskabet, som fortæller mig, at de ikke har modtaget en ansøgning. Jeg kontakter igen Alnor Biler, som efter en længere snak erkender, at de ikke har sendt ansøgningen ind, fordi de har fortrudt handlen. Jeg spørger hvorfor de ikke bare sagde det fra starten i stedet for at lyve og får det svar, at sådan er de bare. Jeg spørger, om de er normalt for dem at lyve i bilhandler og gud hjælpe mig om ikke medarbejderne siger ja.
Jeg står i den situation, at jeg havde mege travlt med at få en ny bil pga nyt job. Og fordi jeg har spildt disse dage på Alnor biler har jeg nu kun en dag til at købe en bil. Det bliver nok et rigtig godt køb. Jeg vil advare alle mod dette firma. For når de ikke engang kan tale rent ud af posen, når de fortryder en handel, hvad lyver de så ikke med ellers?

16. juni 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto