Je kan er altijd bij schone omgeving zelf bij de wc bijzondere vriendelijke medewerkers bij de receptie die echt weten wat klant service betekent dank jullie wel en tot gauw Hans Houttuin
Fantastische verhuishulp, locatie Zwolle. Vanwege tijdelijke overbrugging tussen twee woningen, was het nodig onze spullen tijdelijk op te slaan. Wat een geweldige hulp kregen wij van de verhuishulp... Se mere
Goede introductie bij kennismaking. Goede rondleiding met keuzes van ruimten. Naar binnen rijden met auto is goed en praktisch, maar lastiger is het als je een verhuisbus met lift gebruikt vanwege he... Se mere
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Ceintuurbaan 18, 8024 AA, Zwolle, Overijssel, Holland
Goede service, medewerkers zijn goed bereikbaar en aardig, opslagfaciliteit is prima!

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Ze hebben een fijne opslag met ruime keuze. Aardige medewerkers die je goed helpen. Een goede huurovereenkomst

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
vriendelijk, duidelijke info en prima box waar je gemakkelijk je spullen heen kunt brengen en/of halen

Hans Houttuin

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Opslag plaats is mooi/schoon.
Goeie beveiliging.
Naar mijn mening best goedkoop.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Robbert biedt een fantastische service. Een harde werker, verstand van zaken en bovenal erg vriendelijk. Absolute aanrader. En dat ook nog voor een vriendelijke prijs. Ook dozen bij all service zijn goedkoop en werken prettig. Personeel zowel in Zwolle als in Amsterdam West ook super vriendelijk, denken graag met je mee. Geen negatieve punten op aan te merken.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Goed meegedacht om een snelle oplossing te vinden voor een verhuis bus.
Chapeau en onze dank hiervoor.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Duidelijke en vriendelijke uitleg.
Per abuis hebben ze de verkeerde opslag afgesloten. Nieuw slot en nieuwe sleutel, zeer goede service.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
goede locatie, trage behandeling. Er werden steeds andere klanten tussendoor geholpen, zonder dat ons gevraagd werd of dit goed was. Ook werden andere dingen tussendoor gedaan, waardoor ik langer moest wachten.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Je wordt erg goed geholpen door de medewerkers. De ruimtes zijn schoonen groot genoeg.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Alles netjes geregeld en zeer behulpzame medewerkers.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Ik ben zeer tevreden over All Safe. Niet de allergoedkoopste, maar wel goede toegang (24/7). Schone nette ruimtes en goede aanvullende voorzieningen.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Fantastische verhuishulp, locatie Zwolle.
Vanwege tijdelijke overbrugging tussen twee woningen, was het nodig onze spullen tijdelijk op te slaan. Wat een geweldige hulp kregen wij van de verhuishulp van deze locatie van All Safe. Er werd nauwkeurig met onze spullen omgegaan en hij had allerlei materialen mee die het verhuizen vergemakkelijkte. Ik kan de verhuishulp van all safe aanraden aan iedereen die zijn/haar verhuizing een heel stuk makkelijk wil maken.

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Heldere communicatie en meedenken over de ruimte die nodig is.
Schone ruimtes, droog, verwarmd.
Zeer klantvriendelijk.
Het is verstandig om de ruimtes te bekijken, ik dacht dat ik dat niet nodig had, maar ben blij dat ik dat wel gedaan heb

Besvarelse fra ALLSAFE - Zwolle
Fijne vestigings manager duidelijke uitleg en liet de grote van de boxen zien.