Je word vriendelijk te woord gestaan en nemen alle tijd voor je. Heb je verhuisspullen nodig je kan een bus huren en verder kan je onder andere dozen dekens noppenfolie en nog veel meer kopen tegen... Se mere
Oude Rielseweg 11, De Katsbogten, 5032 SH Tilburg, Zuid Tilburg, NL
Veelste duur voor wat je krijgt, en alarm op je opslag?! Vergeet het maar je kunt 2/5 uur rond lopen zonder dat er wat gebeurd en dan gaat t pas af
Prima ontvangst en dito service. De mannen achter de balie zijn gedienstig en service-gericht. Ook de drive-through is handig...je kan droog en uit de elementen in- en uitladen.
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Oude Rielseweg 11, De Katsbogten, 5032 SH, Tilburg, Zuid Tilburg, Holland
Goede service en advies voor welke maat opslag je nodig hebt

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Prima ontvangst en dito service.
De mannen achter de balie zijn gedienstig en service-gericht.

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Onlangs, vind ik ‘t ver weg. Omdat ik heb geen auto. Was er hulp met een bus en iedereen is lief.

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Prettig bedrijf. Eerlijke voorwaarden, duidelijk uitgelegd. De opslag is goed toegankelijk. De mensen hier denken met je mee.

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
De veiligheid spreekt mij enorm aan.
Je voelt dat je spullen goed beveiligd zijn.
Wel heb ik het idee dat mijn aangeboden ruimte, er werd gezegd 30/40 verhuisdozen, dat bij lange na niet gaat redden. Een "archiefkast".

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Zeer ruime openingstijden, makkelijk toegankelijk. Goede, zuivere opslagruimtes. Fijne temperatuur binnen met goede verlichting. Goed beveiligd.

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Behulpzaam professioneel personeel. Makkelijke toegang tot de unit. Ook gemakkelijk dat we gratis de bus mochten gebruiken. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Het was schoon, veilig, droog en goed geregeld allemaal

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Alles werd duidelijk uitgelegd. De toegang om met je auto binnen te rijden om te laden en te lossen. Verwarmd en div. transportmiddelen om zonder te veel te hoeven sjouwen bij je opbergruimte kan komen. Een ruime goederenlift en je eigen slot op je deur. Vriendelijke mensen die er werken en een net pand. Ik ben helemaal tevreden

Besvarelse fra ALLSAFE - Tilburg
Goede uitleg van hoe alles werkt
Maar ook geen moeite teveel om verschillende opslagruimtes te laten zien.