Goede uitgebreide uitleg over alles. Zeer vriendelijk. Daarnaast genoeg materiaal om aan te schaffen ter bescherming van meubels etcetera.
Gebruik gemaakt van de verhuisservice Een fantastische ervaring Uitgebreid ingelicht door Kor,helder en duidelijk.De verhuisservice werd uitgevoerd door Marco .Niets was hem teveel , de zware dozen... Se mere
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Osloweg 131, 9723 BK, Groningen, Oosterpoortwijk, Holland

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Geweldig team, vriendelijk, flexibel, and professioneel. Een veilig gevoel!

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Bijzonder vriendelijke filiaalmanager, behulpzaam en meedenkend.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Heel goed geholpen door Marco en we zijn erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid. Erg warm ontvangst!

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
samen met de begeleider een uitgezocht wat bij ons past

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Snelle hulp en medewerking van het personeel bij het verlengen van het contract en het omzetten naar een grotere unit

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Fijne opslagruimte, alles is snel geregeld en vriendelijke medewerkers

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. De ruimte voldoet perfect aan mijn wensen en is droog en veilig. Op drukke momenten is de inrijbaan wel wat kort en smal, maar het is ook nog even een kwestie van uitzoeken wat de beste bezoekuren zijn

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Voor de stalling van mijn motor ben ik bij Allsafe terechtgekomen vanwege de vriendelijke, behulpzame en professionele benadering naar de klant. Toen ik aangaf naar een grotere unit te willen voor een 2e motor werd er gelijk een zoektocht georganiseerd en aangegeven welke units vrijkwamen.
Inmiddels stal ik hier al jaren mijn motor.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Allsafe Groningen heeft super werknemers. Ze staan altijd voor je klaar en zelfs een kleine vraag maken ze altijd tijd om deze te beantwoorden. Daarnaast zit de Allsafe Groningen op een top locatie, heerlijk dicht langs de ring zodat je er binnen no time bent.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Heel vriendelijke, nette medewerkers. Duidelijke uitleg en antwoorden op al onze vragen.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Werkt super gemakkelijk: goede informatie en behulpzaam personeel. Hier krijg ik geen spijt van.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam (ben door Kor geholpen)

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Vriendelijke mensen.. duidelijke uitleg en Mark heel meedenkend en geeft ons gewoon een goed gevoel.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Ik ben supergoed en vriendelijk behandeld door het personeel meerdere iedere keer in Groningen! De opslagruimte zelf was fijn en het hele systeem was supergoed en makkelijk!

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Super goed geholpen met alles!! Top service, geweldig personeel.

Besvarelse fra ALLSAFE - Groningen
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Op alle vragen krijg je een bevredigend antwoord en ze nemen alle tijd voor je. De rondleiding waarvoor je een afspraak moet maken geeft veel duidelijkheid.
Wat wel voor enige verwarring zorgt is de verzekering. Ga er namelijk niet van uit dat het nogal forse bedrag dat voor “Diensten” betaald moet worden, boven op de “kale” huurprijs, alleen voor de verzekering is maar dat het inclusief is voor o.a. beveiliging, verwarming en het feit dat je er overdag altijd terecht kunt.
AllSafe is best wel prijzig maar geeft je toch het gevoel dat jouw waardevolle spullen er veilig zijn opgeborgen.