Alliance Trafikskole er virkelig en god køreskole!! Tingene fungerer godt, fordi man selv kan booke sine teoritimer hvornår/hvor det passer en. Synes at alle lærerne var søde og dygtige - og virk... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Alliance Trafikskole
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.
Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.
Åboulevard 39, 1960, Frederiksberg C, Danmark
- info@alliance-trafikskole.dk
- www.alliance-trafikskole.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det var et super fint forløb
Det var et super fint forløb, skide god kørelærer, Shahbaz, stor ros til ham og tak til Alliance! Bestod teori og køreprøve første gang 🍀
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. God kørelærer og bil. Blev færdig på en måned takket være Hasnain🫡😎
Kan kraftigt anbefale Erdal Avci
Kan kraftigt anbefale Erdal Avci. Klargjorde mig rigtig godt til selve køreprøven. Meget pædagogisk, god til at lære fra sig og tålmodig.
Da jeg var i Alliance Søborg havde jeg dog Asef Khatak. Han var ikke særlig tålmodig til den første køretime og endte med at hæve stemmen og råbe ad mig da jeg kørte dårligt. Ville nok undgå ham.
Så kvaliteten af læring og kørsel med Alliance Trafikskole varierer meget efter kørelæreren man får, men hvis man har den rette er det helt sikkert det værd.
Derfor hvis du får en kørelærer du ikke har synergi med kan jeg kraftigt anbefal at skifte.
Kan varmt anbefales!
Jeg har lige bestået min køreprøve og har været igennem et mega godt forløb her i Aliance trafikskole. De har gode konkrete køretimer og mit forløb med baris som kørelære var sygt fedt.
Jeg kan varmt anbefale!!!
Bestod første gang med kærelære Ibrahim…
Bestod første gang med kærelære Ibrahim fra Østerbro. Dygtig kørelærer, som hjalp mig med bestå.
Jeg har gået på Alliance Trafikskole i…
Jeg har gået på Alliance Trafikskole i Roskilde som jeg har været rigtig glad for.
Jeg har mødt både Sandra, Qasim og Baris som alle tre er rare mennesker der efter min oplevelse går op i hver enkelt elev, både som mennesker og billister.
Jeg har haft en masse udfordringer personligt, så jeg har brugt længere tid på at tage kørekortet end hvad jeg havde planlagt til at starte med. I den situation har jeg kun oplevet tålmodighed, forståelse og hjælp til at finde løsninger på det praktiske så jeg kunne få overblik over forløbet og samtidig have tid til at være menneske i en travl hverdag. Jeg havde Baris som kørelærer og han kan være sjov, rar, alvorlig og tålmodig på alle de rigtige tidspunkter.
Det har været en fornøjelse at tage kørekort her. Jeg takker for oplevelsen og anbefaler lige præcis den her køreskole til kommende billister! 😎
Super fedt det hele bestod første gang…
Super fedt det hele bestod første gang uden ekstra køretimer med Erdal the way to go
Simpel og enkelt
Hele forløbet har været meget enkelt og simpelt. Kan 100 % anbefale Alliance Trafikskole, Rødovre afdeling. Dygtig teoriunderviser og kørelærer. Kan varmt anbefale Bedi, som har været min kørelærer igennem hele forløbet og fik mig igennem i første hug.
Berzan er er dygtig lærer og forløbet…
Berzan er er dygtig lærer og forløbet gik godt
Jeg havde Salman Iqbal som kørelærer
Jeg havde Salman Iqbal som kørelærer. En mega sjov og flink kørelærer. Han har styr på sine ting og er meget god til at hjælpe:)) kan kun anbefale ham!
Jeg kan klart anbefale Alliance…
Jeg kan klart anbefale Alliance Trafikskole. Mas er en utrolig dygtig og tålmodig kørelærer, som gør undervisningen både lærerig og sjov. Han er god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, hvilket giver stor tryghed gennem hele forløbet. Jeg har haft en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale Mas og Alliance Trafikskole til alle, der skal tage kørekort.
Kan stærkt anbefale Rehas som kørelære
Kan stærkt anbefale Rehas som kørelære, er grundig med oplæring, har været der, hele vejen igennem, samt altid hjulpet,
Brugt en masse tid inden køreprøven, samt oplært mig stærkt inden køreprøven, og self bestået
Bedste køreskole
Verdens bedste kørelærer med verdens dårligste skolevogn. Hvis du kan køre den kan du køre alt 🤣 Erdal er en fantastisk kørelærer, meget pædagogisk og meget erfaren. Super sjovt og hurtigt lynforløb. 10/5 stjerner. Bestået alt i første forsøg.
Bedste køreskole og kørelærer Berzan
Havde Berzan som kørelærer, Tog a2 kortet. Gode priser og perfekt forløb.
Berzan som kørelærer
Alliance har de bedste kørelærere i Danmark. Jeg har taget B kørekort, generhvevet B kørekort, A1 MC kørekort og idag A2 MC kørekort, jeg er ikke blevet taget for næsen ved nogen af kortene, priserne er lige i skabet og jeg har indtil videre ikke
dumpet nogen prøver. Berzan har været min kørelærer igennem MC kortene og han er bare en charmerende fyr, som er rigtig god til at lære fra sig. Kunne de få 10 stjerner havde jeg gjort det ⭐⭐⭐⭐⭐
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Mustafa Dogu Kara Ⓜ️🅰️
Mustafa er god til at lærer fra sig. Han har rigtig meget tålmodighed, hvilket er rigtig rart at når man skal lærer at køre i trafikken. Kan helt klart anbefale Alliance køreskole og Mustafa😊
Kørelærer Rehas med hjerte af guld 💛
Kørelærer med hjerte af guld 💛
Rehas er en vidunderlig og fantastisk menneske. Absolut en stor inspiration og personlighed som jeg vil se op til og huske for altid. Virkelig god oplevelse på køreskolen og det hele værd🤩
Jeg bestod begge prøver i første forsøg…
Jeg bestod begge prøver i første forsøg og det er Rami som har gjort mig klar til prøverne fuldstænding. Han er en rigtig god kørelærer som siger tingene som de er men samtidig kommer med konstruktiv kratik. Rami er et geni og en fantastisk kørelærer. 🙏👍🤙
Rehas er manden 💪🏽😎
Rehas er manden 💪🏽😎
Top klasse kørelærer med stor stil og perfomance - udover det sædvanlig ikke bare en almindelig kørelærer. Han gå virkelig mange ekstra meter for sin elever
Stort tak til Rehas og køreskolen bedste oplevelse og bedste sted ❤️