Alle verzendingen voor 95% de volgende…
Alle verzendingen voor 95% de volgende dag binnen.
Jammer dat ik dat weer bij die 5% zit die langer moet wachten.
Nu maar hopen dat de politie mijn kartonnen kentekenplaat begrijpt 😡.
Alle verzendingen voor 95% de volgende dag binnen.
Jammer dat ik dat weer bij die 5% zit die langer moet wachten.
Nu maar hopen dat de politie mijn kartonnen kentekenplaat begrijpt 😡.
I made a mistake with my order which cost me more than it should have. I sent an email to their website explaining my error and they rectified the problem within a day. Fantastic customer service
Ik had een spoed bestelling. Op de website wordt geadverteerd, besteld is de volgende dag geleverd. Bestelling heb ik zondag besteld en is woensdag geleverd...
Derhalve levering niet conform afspraak.
Goede en snelle communicatie. De nummerplaten zien er prima uit en zijn van hoge kwaliteit. Alle beloftes zijn nagekomen !
Fun kentekenplaat besteld. Volgende dag al in huis. Mooie plaat en goede kwaliteit! Zeker een aanrader!
Kentekenplaat besteld en volgende dag al geleverd. Originele Belgische plaat! Tevreden over snelle levering en kwaliteit.
Keurig verpakt, snel geleverd, en de kentekenplaat is gewoon goed.
Ik had een nummerplaat besteld, volgende dag werd deze al geleverd, helaas dacht PostNL dat dit een vouwpakket was. Mailtje gestuurd naar het bedrijf en zonder gedoe of iets direct een nieuwe plaat opgestuurd gekregen! Strakke service.
Op een werkdag besteld zelfde dag in huis staat op de site . Nou ik dacht het niet. Woensdag besteld, we wouden dit weekeind fietsen dus hadden een bord nodig voor de fietsendrager. Als je dat wilt, dan hier niet bestellen want krijg telkens een nieuwe melding dat het helaas is uitgesteld werd maar heb het nog niet en zal het zondag ook wel niet krijgen. Wij bestellen er niet weer. €5,95 verzendkosten komen er nog bovenop.
Dagen later 2 september) een bericht van post nl. het wordt niet zoals afgesproken thuis afgeleverd maar via de kluis bij de AH. Dat zou fijn zijn als de scan en/of codes het doen. Die doen het niet, anderen hebben het ook geprobeerd en lukt ook niet. Gevolg: we hebben nog niets maar ook nog geen reactie ontvangen op de verstuurde mail.
Post nl laat hier als ik de mensen moet geloven die bij de kluis stonden ook een aandeel in. Die waren ook ontevreden over de levering van postnl en de plek waar in tegenstelling tot de afspraak geleverd werd.
29 april bestelling geplaatst.
Geen bericht over verzending of betaling aangekomen.
E-mail gestuurd: die komt terug vanwege postmaster delivery failer ofwel adres bestaat niet meer.
Telefonisch wordt er nooit opgenomen, diverse malen geprobeerd.
Per WhatsApp ook geen reactie van hen.
Geld is wel afgeschreven.
Kortom: geld weg en geen order ontvangen en contact onmogelijk.
Ik raad niemand aan hier iets te kopen, jammer.
Gisteren 1 witte nummerplaat besteld. Vandaag netjes geleverd. Makkelijke site, eerlijke prijs.
Twee nummerplaten besteld. Gemakkelijke werkwijze via website en een keurige snelle levering