Det har været en skuffende og dårlig…
Det har været en skuffende og dårlig oplevelse, at have kontakt med Kirke Helsinge Forsamlingshus.
Det er meget uheldigt, at vi havde bestilt huset til en konfirmation, på et tidspunkt, alt var lukket ned pga. Corona. Vi forsøgte, at få det rykket, så det kunne passe med ny konfirmationsdato, men der er huset ikke ledigt, og det ville kun kunne lade sig gøre i lokaler, der ligger langt væk, hvilket vi ikke havde interesse i.
Vi blev derfor påduttet det fulde afbestillingsgebyr på kr. 5.700,-. På trods af, at forsamlingshuset heller ikke selv lovligt ville kunne afholde festen.
Vi har forsøgt at anke sagen, men har ikke fået medhold.
Vil derfor gerne advare andre, der påtænker at booke noget hos Kirke Helsinge Forsamlingshus. Det er vigtigt, at man selv skriver alle tænkelige og utænkelige scenarier ned til underskrift, da man ellers sidder i saksen.
Har efterfølgende haft kontakt hos mange andre forsamlingshuse, hvor ingen af dem krævede afbestillingsgebyr ved afbestilling grundet Corona. Deres holdning var, at små lokale erhvervsdrivende ikke ville få en god forretning med utilfredse kunder og dårlig omtale.
Størrelsen på afbestillingsgebyret er også det højeste jeg er stødt på, det er usædvanlig højt.
Ved godt, at jeg selv i en mail har sagt ja til gebyret, men vi havde på ingen måde forestillet os, at konfirmationen skulle rykkes pga. Corona.