Vi købte vores nye, første elbil hos Valdemar Dahl Kjøller fra Allan Hansen Automobiler. Det har været en super god proces. Vi var tilfredse med handlen og fik leveret bilen i rigtig fin ti... Se mere
Vi har netop købt tre nye varevogne hos Allan Hansen Automobiler, og hele oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til levering har alt været professionelt, hurtigt og effektivt. Vi nævn... Se mere
Bilerne hos Allan Hansen er vitterlig i særklasse, men lige så vigtig bliver du mødt i øjenhøjde af imødekommende salgspersonale (som derfor også er i særklasse). I forbindelse med mit køb af en Porsc... Se mere
Valdemar gjorde et rigtig godt arbejde og var virkelig venlig og hjælpsom da vi skulle købe vores nye bil. Super flink og velopdragen fyr
Vi er én af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil. Det er sikkert at købe en brugt bil Vi har solgt over 35.000 biler – til 35.000 tilfredse kunder. Det vidner om, at det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Der er besparelser at hente Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 30 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa. Over 30 år med tilfredse kunder Allan Hansen købte sin første bil på sin 18 års fødselsdag tilbage i 1976. Ingen husker længere, om det var et godt køb, men det blev ikke desto mindre starten på et vaskeægte dansk bil-eventyr. Allan har købt og solgt i tusindvis af biler lige siden. I 1981 stiftede han firmaet Allan Hansen Automobiler A/S – med kun en enkelt ansat og et par biler hjemme på gårdspladsen. Men forretningen voksede sig hurtigt stor, og efter blot fire år købte han en grund i Daugård med et 600 m2 stort værksted. Det er siden vokset til 4200 m2 udstilling, mens antallet af medarbejdere er vokset til ca. 30 ansatte. Kontakt eller besøg os i dag! Kontakt os i dag på 75 89 51 11 og lad os høre om dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård. Som en af de få bilforhandlere i Danmark kan vi snart fremvise ca. 250 biler under samme tag.
Gl. Vejlevej 63, 8721 , Daugård
Helt igennem professionel og god oplevelse, at handle bil hos Allan-Hansen.
Bor på Sjælland, så vi handlede bil via telefon og mail. Det var en meget tryg oplevelse, selvom bilen ikke havde været set eller prøvekørt. Da jeg kom over for at hente bilen, var alt i den skønneste orden og mere til. Bilen funklede, det var en fornøjelse ø, at trille tilbage i en vogn der levede op til alt i salgsopstillingen og lidt til 🤩
Professionelle folk der har styr på tingene og som er reelle at handle med.
Igen en super oplevelse og handel hos Allan Hansen. God rådgivning om valg af bil, vi fandt sammen den helt rigtige bil til os. Stor ros og tak for tålmodigheden til Nina😊
En super rar købsoplevelse. De var rigtig hjælpsomme og købsoplevelsen var som smurt. Især Nina sørger for en fantastisk oplevelse. Super serviceminded, professionel og ærlig hele vejen gennem købet, og efter. En forhandler der helt klart kan anbefales.
Har handlet hos Allan Hansen i 2 generationer nu. Først min far og så mig selv. Vi har begge ikke haft andet end positive oplevelser både i butikken og på værkstedet når bilen skal til periodisk tjek.
Om man kommer ind med jakkesæt og ligner en million eller om du går ind med shorts og klipklappere, så bliver man behandlet professionelt hver gang. Der er et utroligt bredt sortiment af biler, både i millionklassen og den mere gennemsnitlige familiebil. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg bare er gået ind for at se på de nye spændende modeller, da der sku’ konstant kommer nye og fede biler ind. Hver gang jeg har købt bil der, er jeg gået væk med et smil og ro i sindet, da man ved at garantien for en god handel altid bliver overholdt. Min seneste bil en mercedes A 200 d, købt i August 2020 har siden da aldrig fejlet noget. I de sidste 20 år har jeg set gamle sælgere gå og nye unge komme til. Kvaliteten af deres kundeservice og ekspertise er dog aldrig faldet.
De periodiske tjek har jeg altid overladt til Holger og de andre kyndige folk på AH’s værksted, hvor jeg aldrig har haft bøvl med noget. Bilen bliver gjort klar og det endda til en mere end fornuftig pris. Glæder mig absolut til mit næste bilkøb her.
Jeg kom ud for at kigge efter en Mercedes A-Klasse fra 2019, og små 2 uger stod jeg med en AMG-Line med alt det udstyr jeg efterspurgte fra Allan-Hansen! Fantastisk service af Gustav, der sørgede for en bil der stod som ny. De lavede stort service, skiftede bremser og synede bilen inden den blev afleveret.
Jeg kommer aldrig til at handle andre steder fremover.
Vi har endnu engang været meget tilfredse med vores handel af bil hos Allan Hansen, hvor Nina Falk har givet os en kompetent og behagelig service og vejledning. Vi kan varmt anbefale at handle bil hos dem.
Når ingen andre kan - så kan Allan Hansen.
Først skaffede Allan Hansen min drømmebil. Leasingaftale blev indgået og i de sidste 5½ år har min tid på vejen været en fryd. Leasingaftalen stod til udløb og en ny ønskeseddel blev udfyldt - og i dag kunne jeg så hente en næsten splinterny BMW i4 M50... en bil som næsten er uopdrivelig.
1000 tak
Skal du have ny bil, så gå til Allan Hansen Automobiler og spørg efter Nina. Her får du kompetent, effektiv og smilende rådgivning.
Vi kan kun anbefale Allan Hansen Automobiler til alle og kommer igen næste gang vi skal have bil.
Købt en godt 2 år gammel Mercedes her. Nydelige lokaler og der var travlt en søndag i december. Venlig og kyndig betjening. Selvom der for tiden ikke er meget rabat at hente var de til at snakke med.
Levering af bilen uden problemer, topklargjort. En mindre fejl hos bilen efter en måned blev udbedret på bilhusets regning uden lang diskussion.
Kan anbefale Allan Hansen
Rigtig god oplevelse med køb af bil ved Jacob.
Har tidligere købt biler ved AH, og igen en super oplevelse.
Ved afleveringen var alt som aftalt.
Udsøgt kundeservice, godt udvalg og problemfri levering.
Jeg har nu købt 2 biler hos Allan. Begge biler har der været problemer med som hverken jeg, Allan eller skat.dk har kunnet forudse. Hver gang blev problemerne håndteret helt suverænt til perfektion. Desuden er der en dejlig stemning i forretningen og samtlige medarbejdere yder en service som jeg aldrig har oplevet andre steder. Jeg vil varmt anbefale Allan Hansen og er ikke i tvivl om hvor jeg skal handle næste gang. Med rette årets bilforhandler.
Har lige købt en S500 bilen blev leveret med 4 nye skiver/klodser og et nyt service, selv om den mangle over 10.000 km til service, meget god service
Mvh
Johan
Jeg har lige købt en Polo hos Allan Hansen Automobiler. Jeg føler, at jeg gjorde en god handel, hvor jeg blev mødt med service i topklasse og ærlighed. Jeg vil til enhver tid anbefale Allan Hansen Automobiler A/S.
Det er sjældent jeg giver folk ros på Trustpilot, og det skyldes at jeg antager at folk/firmaer naturligvis udfører deres job som man kan forvente.
Siden jeg er begyndt at bruge Allan Hansens værksted, har jeg kun ros til overs for stedet. Hver gang jeg henter min bil efter reparation er den vasket og støvsuget - sikke en service.
Derudover er priserne billigere end hos mit forrige værksted Ejner Hessel, Vejle.
Jeg har også tillid til værkstedet, noget som fik mig til at flytte fra Ejner Hessel.
Fantastisk service og rigtig god behandling. Det var en rigtig god oplevelse at købe bil hos Allan Hansen. Sælger Gustav er høflig og meget service minded ned til sidste detalje. Jeg havde mange specifikke ønsker til min nye brugte bil: BMW420d cabriolet og dem klarede Gustav til topkarakter.
Da jeg var lille, kan jeg huske min far købte bil hos Allan Hansen og nu gør jeg det samme og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Alt i alt topkarakter fra en meget tilfreds kunde der kommer igen.
Vi fik en god betjening ved købet af en brugt Mercedes c klasse. Leveringen var fin - bilen var flot klargjort og alt til tiden:-)
En rigtig god service, hurtig og effektiv levering og en meget flot klargjort bil. Tak til Jacob og hans kollegaer hops Allan Hansen.
Virkelig service og kundepleje ud over det sædvanlige
Har haft fornøjelsen at handle Volvo og havde god og sublim dialog med sælger
Man mærker hurtigt at de går efter langvarige relationer
Alt var som aftalt ok og korrekt.
endda levering før tiden
Og blev afhentet af deres chauffør ved banegården
Fedt når tingene går hånd i hånd
Kan kun varmt anbefale dem så i orden service er efterhånden sjældent
Service ud over det normale!
Jeg har handlet bil ved Allan hansen (Gustav)
Og efterfølgende haft brug for deres garanti periode.
Må sige både ved handel og værkstedsbesøg har der været imponerende god service. Ikke på noget tidspunkt har hverken kommunikation eller handlestyrke manglet.