Kære Alma,
Jeg er ked af at læse din dårlige anmeldelse og ærgrer mig over, at vi ikke kunne imødekomme din forespørgsel.
Som nævnt i vores første dialog, lå din oprindelige bestilling desværre under vores minimumsgrænse for ordrer. Alligevel ønskede vi, at finde en løsning og tilbød at gennemføre ordren, hvis I selv kunne stå for afhentning og aflevering af vaserne – noget vi ellers ikke normalt tilbyder.
Da du efterfølgende vendte tilbage med en reduceret bestilling – næsten 50% mindre – blev det desværre ikke længere muligt for os at imødekomme den, og vi måtte takke nej.
Baggrunden for vores minimumsgrænse er, at vi som virksomhed arbejder med helhedskoncepter og designløsninger, hvor blomsterudsmykningen er nøje gennemtænkt og tilpasset det enkelte bryllup. Vores arbejde er omfattende og indebærer både kreativt design, designplaner, planlægning og udførelse – alt sammen for at sikre, at brudepar får en udsmykning i særklasse, der lever op til den designplan, vi sammen har udarbejdet.
Samtidig er det hverken økonomisk eller miljømæssigt bæredygtigt for os, at købe så små mængder blomster hjem, da indkøbene skal matche vores helhedsproduktion. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed i hele vores forretningsmodel – både i forhold til materialer, leverandører og ikke mindst vores ansvar for at minimere spild.
Jeg er oprigtigt ked af, at vi måtte afvise din forespørgsel, for hele grunden til, at jeg startede denne virksomhed, er netop ønsket om at skabe exceptionelle blomsterløsninger, der bidrager til de smukkeste bryllupper og gør brudepar lykkelige. Det er altid min ambition at finde gode løsninger, og det er beklageligt, at det i dette tilfælde ikke kunne lykkes.
Jeg håber, du måske på et senere tidspunkt vil overveje os igen, hvis behovet matcher det, vi bedst kan tilbyde.
De bedste hilsner Camilla, Indehaver af All About Flowers