Fin levering taget i betragtning af det hele vejen fra Kina, jeg fik præcis hvad jeg bestilte men med en lille skade på kassen men man skal huske den har været langvejs😊👍🏻
Jeg bestilte 4 alufælge til min bud atto 3, var i løbende kontakt med sælger 4 uger senere modtog jeg dem, top kvalitet.
Hurtig levering og produktet så fint ud. Jeg har ikke testet det endnu men god finish og indpakning
Jeg fik desværre aldrig min ordre. Den var fuldt betalt med Trade Assurance etc. Der er gået 5 måneder nu. Alibaba hjælper på ingen måde med at få dine penge tilbage og tager ikke ansvar for noget, d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alibaba.com connects buyers and suppliers from around the world
Kina
- www.alibaba.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Umuligt at komme i kontakt med deres…
Umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice.
I am extremely satisfied with the…
I am extremely satisfied with the product
Systemfejl
Systemfejl: 120001 Beklager, den aktuelle brugerkontotype understøtter ikke at foretage ordrer på Alibaba.com. Ingen har spurgt mig om mit kontokort eller noget. Troede, at det var min fejl. Da kontaktede jeg Alibaba-hjælp, og dette kom op: Lad mig venligst forklare dette yderligere. Denne leverandør er registreret som Global Gold-leverandør på Alibaba. Bemærk, at de grundlæggende virksomhedsoplysninger fra Gold Leverandører er godkendt og verificeret af en tredjepart. Disse kontroller udføres for at sikre, at guldleverandører er legitime, eksisterende virksomheder. Disse kontroller bekræfter imidlertid ikke Guldleverandørens omdømme og der sluttede hjælpen og han har været det i 1 år. Har han så overhovedet solgt noget hos Alibaba.
Jeg prøvede flere gange men forgæves. Tænk at oprette en konto hos dem uden at de beder om ens kontokort. Sådan foregår det vist ikke andre steder.
Ydeligere fik jeg en mail om at han ikke kunne oploade emner men han har flere til salg og hvis jeg kontaktede ham skulle jeg skrive til ham åbenbart med det samme.
Jeg fandt den pc del (udgået kort) jeg var ude efter i Asien. De var lige startet hos Alibaba.com i år til en meget lav pris $15-18/stk. Han skrev tilbage om at jeg skulle kontakte ham på hans private mail.
Han opgav en pris på $320 men ikke om det var pr. stk. eller for 3. Det stod der ikke.
Den sidste mail jeg fik var nu $960 og pengene skulle nu sendes til Syd Afrika med enten Money Gram eller Western Union.
Så der stoppede "festen".Hos Alibaba.com anbefaler de at se efter om sælgerne har Trade Assurance (Escrow) og antal år de har solgt der, hvor mange procent de har svaret på, " diamanter" de har.
Elendig kundeservice!
uproffesionelt og lyvende behandling af indsigelser
Har haft en længere "dispute" forløb kørende, efter et køb via Alibaba, produktet er ikke som vist/beskrevet og det meste af de købte er i stykker.
Alibaba mener ikke at produktet afviger nok fra beskrivelsen, og at værdien er det samme.
de mener heller ikke at det er sælger skyld at produktet er i stykker, da det ikke var den fejl jeg oprettede "disupten" på.
Kvinden som tog mig af sagen, ville have at jeg skulle betale 600 dollars, for at få produktet vurderet af en "ekspert", efter kontant med deres kundeservice, finder jeg ud af at dette ikke er noget som de tilbyder, men at det var en undskyldning at alibaba brugte for at lukke sagen.
Alt i alt, lad vær med at handle med dette firma da deres "trade insurrance" er fuldkommen intetsigende og ligegyldigt.
very bad..keep away from…
very bad..keep away from…
very Very bad..keep away from this...utrolig ringe service..hvis eller når man modtager vare, eller kun dele af varen, nytter det ikke på nogen måder at optage en dialog, der er ingen, absolut ingen reaktion fra dem
i love alibaba!
Love Alibaba
love using alibaba
Love Alibaba
Love alibaba
love alibaba
Købte led-rør hos iksled Alibaba
Købte led-rør hos iksled Alibaba, 80% måtte jeg smide ud.
Klagede der efter, fik nogle nye. Og det var det samme gang L...
Hold fingerne fra den svindler.
Uendeligt stort udvalg af billige produkter.
Har købt mange ting gennem Alibabba, kvalitet og pris hænger sammen. Har altid modtaget mine ting selv om leveringstiden typisk er 30 dage. (Fri fragt fra Kina tager tid) Er der problemer med varen, så smid det ud, det hjælper ikke at bestille i en anden butik, varen kommer fra samme fabrik.
Køb af iPhone
Hej
Jeg kiggede efter en iPhone på alibaba.com jeg mødte en sælger som lovede at sende den dagen efter når betalingen var sket, men jeg modtog aldrig min vare.
Jeg klagede til alibaba over situationen men fik ikke dækket min tab.
Det er meget skuffende.
Kinesisk svindel
Jeg har købt en entreprenørmaskine. Sælgeren har snydt med fragten, hvorfor jeg har klaget gennem Alibaba's trade assurance system. Det er en stor omgang fup. Der bliver ikke lavet nogen reel sagsbehandling og Alibaba fungerer bare som en undskyldningsgenerator for sælgeren.
Hold lang afstand til dette fup-foretagende.
God oplevelse til trods for dårlige anmeldelser.
Til trods for de dårlige anmeldelser fra stort set 90% af kunderne, valgte jeg at tage chancen. Man skal huske at være meget omhyggelig og bruge lang lang tid (flere dage) på at undersøge hvilke firmaer, man muligvis kan stole på.
Selve processen med at kommunikere med firmaet var lidt svær, på grund af sproglige vanskeligheder, men til trods for det, fik jeg de fleste af de varer jeg var interesseret, som de havde på lager på det tidspunkt. Transporttiden fra Kina til DK tog ikke mere end 2-3 dage. Og jeg fik endda nogle gratis varer med i købet.
Som alt andet på nettet, findes der svindlere, så pas på med hvad I køber. Undersøg grundigt, og undersøg alle muligheder. Feedback, seriøsitet, pris kontra kvalitet osv.
ALIBABA og de 1.000.000.000 RØVERE !!!
FUSK OG SVINDEL
det går fint indtil dine varer kommer og ikke virker, så er der ingen hjælp at hente, de er P.... ligeglade.
man kan IKKE på nogen måde få pengene tilbage for defekte varer.
lad være med at stole på noget som helst de skriver på deres hjemmesider.
HOLD JER VÆK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO NOT USE Alibaba!
Do Not Buy From Alibaba, most of the sellers sell fakes and 99.9 % of the stuff don't work. you wont get your money back. DO NOT USE Alibaba!!!!!!!!!