Algeeksperten Anmeldelser 16

4,5

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget flot resultat, god service fra både Firmaet men også fra medarbejder Allen Jensen som udførte arbejdet.

Vi fik renset vores fliser i vores havegang for 3 år siden og efterfølgende er de blevet imprægneret hvert år. I år mens vi havde firmaet ude til imprægnering af tidligere arbejde, vil vi gerne have renset yderligere fliser som var foran vores hus. Fik et tilfredsstillende tilbud, og uden tøven fortsatte medarbejderen med at rense det nye stykke og sidst på dagen kom han retur og gjorde arbejdet færdigt. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed og vi ser frem til det fremtidige samarbejde (15 år) med firmaet.
Tage Jacobsen
Randkløve alle 38
2770 Kastrup

13. oktober 2016

God service og flot resultat

Jeg kontaktede Algexperten og fik en hurtig og effektiv service og rådgivning.

Jeg fik ordnet tag og renset fliser. I forbindelse med taget blev jeg kontaktet, fordi Algexperten have optaget nogle utætheder i taget, hvilket er en fin ekstra service.

Resultatet af både fliserens og tagrens var flottere end jeg havde forventet.

5. august 2016

Godt udført arbejde

Vi fik renset fliser i foråret 2015,og jeg er utrolig glad For resultatet.
Jeg startede med at kontakte firmaet,og de kom ud og gav et godt tilbud på rensning af 220 m2.
Efter at fliserne er renset,har vi ikke mere flisepest og alger.
Så jeg kan klart anbefale Algeeksperten.

21. november 2015

Pligtopfyldende medarbejdere og flot resultat.

Vi rettede henvendelse til Henrik hos Algeexperten pga. en annonce i vores postkasse. Vores terrasse er 110 m2 og er rigtig svær at holde alge fri.Har ikke være overfladebehandlet tidligere og derfor ikke kunne holde sig ren over en sommer.
Det klarede Michelle - med et stort smil og hårdt arbejde. Som lovet blev den imprægneret 3 dage senere. dog skal man selv lige huske at der er lidt efter arbejde hvis man har sand i fugerne... måske det også kunne være en del af tilbudet - som en slags total entreprise!
Da der opstod problemer, Lidt gammel mørtel løsnet - fik vi det løst hen af vejen. Slut resultatet fejler ikke noget. Vi glæder os til at se resultatet over en række år.
Med venlig hilsen Charlotte og Anders

1. september 2015

Fuld tilfredshed

I foråret 2014 fik vi udført fliserensning og imprægnering af mere end 300 m2 i vor for- og baghave, ligesom vi fik algebehandlet husets tag.

Nu et år senere har vi så fået foretaget den efterfølgende imprægnerings-behandling, som en opfølgende del af aftalen med AlgeXperten.

Sidst var vi rigtigt godt tilfredse med det kompetente arbejde, der blev udført af firmaet, og kan nu igen udtrykke vor fulde tilfredshed med resultatet af flise- og tagbehandlingen.

Vi vil derfor trygt anbefale algeXperten til fremtidige kunder.

Mange hilsener
Jørgen Nielsen, Bagsværdvej 135, 2800 Kgs. Lyngby

28. juli 2015

Super Professionelt !!

Jeg brugte Algeexperten i forbindelse med afrensning af murværk.
Jeg vil helt klart anbefale virksomheden som lever fuldt op til hvad de lover. Jeg er en meget tilfreds kunde og vil derfor også i fremtiden bruge Algeexperten i forbindelse med andre opgaver.

17. juni 2015

Som nye fliser

Rigtig fin proces hele vejen igennem fra første kontakt til tilbud og det endelig resultat. Ingen overspringshandlinger i gennemførelsen af rensningen - alle hjørner og kanter fik samme opmærksomhed som de "nemme" fliser.

7. juni 2015

Meget proffesionelt firma

Hvis alle håndværksfirmaer var som Algexperten var der ingen problemer, det har været dejlig oplevelse at handle med dem. Fra første kontakt med Henrik Madsen der kom forbi og fortalte om arbejdet og produktet, derefter målte det op, hvor efter vi skrev aftale om vores terasser, indkørsel og tag med 15 års garanti mod flisepest.Søde venlige medarbejdere der kom rensede og fortalte om produktet samt derefter kom forbi og imprægnerede det.
Vi glæder os snart til sommeren hvor vi kan sidde og nyde vores terrasser uden flisepest og snavs, samt vore tag og firmaet kommer hvert år holder tag og terrasser fri flisepest .

29. maj 2015

Super professionelt med høj kvalitet

Vi reagerede på en kampagnepris og fik besøg af Henrik få dage senere.
Efter opmåling og samtale besluttede vi os til at få ordnet vores 15 år gamle terrasse(r), der mildest talt ikke var kønne.
Fast pris og lovning om behandling indenfor 2 uger.
De kom - de så - de sejrede!
Hold da op en flot terrasse, ligesom vi kunne huske det, da vi købte huset.
Efterfølgende en imprægnering og en serviceaftale.
Hurtig og effektiv behandling, og fakturaen i mailboxen dagen efter endt behandling.
Hurtigt - effektivt - professionelt.
Kan kun anbefales
Klaus Birk, Ramløse

14. maj 2015

Vi er glade og tilfredse og vil godt have mere.

Vi købte vores hus i Greve i 1966 og har boet her siden. I 1988 fik vi haven lagt om og fik terrasse, indkørsel, carport og gangarealer belagt med BB betonfliser. Efter nogle år kom der små grå pletter på fliserne på de 125 m2, der ikke var under tag, og med årene blev pletterne større og større, og de var ikke til at slippe af med. I carporten og på den overdækkede del af terrassen var der ingen pletter.
På anbefaling fra vores søn og svigerdatter, som havde haft de samme problemer, fik vi Algeexperten til at behandle fliserne i sommeren 2014, og vi har glædet os over resultatet lige siden. Vi har nu fået lavet den årlige vedligeholdelse, og vi er så tilfredse, at vi har bedt firmaet om også at algebehandle og male vores betontag.
Marianne & Niels Haarbo.

10. maj 2015

En fantastik oplevelse at se et professionelt firma arbejde med fliserensning. Og bagefter kunne glæde sig over resultatet.

Vi fik Vores Villa ind ad brevsprækken og her faldt jeg over teksten i annoncen fra Algexperten. Jeg kontaktede firmaet og talte med Henrik Madsen og vi aftalte at mødes. HM målte op og kom med et meget tilfredsstillende tilbud.Vi havde en meget behagelig samtale og jeg skrev under på tilbuddet om rensning af 85 m2 fliser. Dagen oprandt og Jesper mødte op med meget professionelt udstyr - selv en "støvsuger" til at suge det snavsede vand op. Efter afvaskningen skulle fliserne have 2 cm algerens påført - når dette var opsuget af fliserne var 1. behandling færdig. Efter et par dage skulle fliserne imprægneres og hvis man indgik en årlig aftale om imprægnering ville firmaet give 15 års garanti. Vi har indgået denne aftale.
Vi har haft kontakt med lederen og 2 medarbejdere og alle har været yderst kompetente, venlige og interesseret i vore spørgsmål.
Flere af vore omkringboende naboer har været inde og se resultatet og alle er imponerede over at holmegårdssten fra 1979 - kan få sin gamle rødmix-udseende tilbage. Vi glæder os over fliserne dagligt. Vores genbo har allerede fået sine fliser renset op til datterens konfirmation.
Vi kan varmt anbefale firmaet - på gr a deres grundighed, interesse for kunden, og så selve resultatet af arbejdet. Vi har aftalt at vi gerne vil have en fliseopfølgning om et år, således at resultatet fortsat vil bestå.
Endnu en gang tak for et flot stykke arbejde.

Frank og Inga Hansen
Søborg

3. maj 2015

Fliserensning af Algeexperten

Torsdag den 2 april 2015.Jeg fik meget hurtigt besøg af Algeexperten,chefen Henrik Madsen kom selv ud og målte op og et godt tilbud blev givet og jeg accepterede.
Fliserensningen blev udført af super dygtig kvinde, Michelle, står som nye og nu ingen flisepest.
Tre dage efter fik fliserne imprænering. Jeg kan anbefale Algeexperten for et meget vel udført arbejde. Med 15 års garanti, hvis årlig algerens vil jeg helt klart tage i mod.

Ruth Christiansen, Lellinge Alle 35 2650 Hvidovre

28. april 2015