Bedrageri,snyd og elendig kundeservice. Vi har købt en 120 år jubilæums pels. Denne er sat ned og har ikke hængt 30 dage til ordinær pris jf lov før man kan kalde det en udsalgsvare... Se mere

Fantastisk service Vi har nu handlet med Viggo Alex 3 gange og alle gange har vi været meget tilfredse med både pris og service. Alle gange er pelsen blevet tilpasset efter min kones ønsker, og all... Se mere

3,9

God

Reparation af mink pels

Afleverede min kones pels til reparation da der var kommet en revne i pelsen ved en lukning. På trods af, at pelsen ikke var købt hos AP tog de venligt i mod og fiksede pelsen til en fornuftig pris i deres egen systue. Super og meget venlig service og super flot showroom de har i Nærum. Kan kun anbefales.

19. januar 2024

Bedrageri,snyd og elendig kundeservice

Bedrageri,snyd og elendig kundeservice.
Vi har købt en 120 år jubilæums pels. Denne er sat ned og har ikke hængt 30 dage til ordinær pris jf lov før man kan kalde det en udsalgsvarer.
Og bliver heller ikke på noget tidspunkt solgt til den pris , som Alex Petersen oplyser den koster.

Alex Petersen har bevidst sat ALLE deres pelse ned , dette for at omgåes udsalgsregler og dit krav på at få penge retur.
På Deres hjemmeside, og på din kvittering fremgår ikke at du ikke kan få
Penge retur.
De oplyser “ så skal det stå
På kvitteringen “ 😂😂
Ja, men hvilken kunde vil ikke have det stående ?
Det burde være sådan , at politikken sådan et sted , naturligvis er at alle kunder kan få penge retur.
Alternativt bude det oplyses og fremgå på kvitteringen.

Så du er tvunget til at handle i butikken , hvis du køber en dyr pels på “ udsalg”.
Som 85% er - af ovenstående årsag.

Elendig service og behandling af kunder. De skulle skamme sig.

5. januar 2024

Ville have skrevet 0 stjerner

Ville have skrevet 0 stjerner, hvis jeg kunne vælge.
Min kæreste har købt en smuk pels til mig julegave. Men har måtte erkende, da jeg fik den på, at pels nok ikke er for mig.
Vi tog pelsen retur for at få pengene tilbage men har nu fået af vide at det gør de ikke. Det er ikke blevet oplyst ved salget og det er heller ikke påskrevet kvittering at man ikke kan få pengene retur , hvis varen ikke ønskes.
Det er helt elendig kundeservice for hvad man troede var en renommeret sted , et sted med eksklusive kunder. Det var en gave, som ikke faldt i god jord. Jeg er ikke til pelse, men nu vil butikken tvinge os til at købe noget der.
Helt helt elendigt.
Det er bedrageri- vi stod i butikken og blev mødt af , hvad vi nu ved, indehaveren af firmaet. Så snart han hørte at der var tale om retur af en vare, forsvandt han, og hans ansatte lod som om at de ikke kunne få fat i ham. Det var først da vi kom hjem at vi fandt ud af at det var indehaveren af butikken.
Vi er målløse over den her behandling.
Overvej kraftigt om du nogensinde vil handle her, for det er med løgne og bedrag, så snart du vil returnere. Kan desværre også se det på de andre anmeldelser😢

Ud af til ser det rigtigt fint ud at Alex Petersen nu responderer nedenunder, men det er "for show" som man siger.
Faktum er at jeg har skrevet til dem flere gange via email og jeg får ikke noget svar tilbage.
Faktum er også at vi har ret til at få refunderet vores vare, i overensstemmelse med købeloven.
Faktum er også at det her er en virksomhed, som har en indehaver der løber ud og gemmer sig i baglokalet (som en 5 årig børnehaveklasse elev) og instruerer sit personale i at lyve, når der kommer kunder ind og gerne vil have refunderet en vare og som ikke på noget tidspunkt har været kontaktbar eller responderet på vores henvendelser.
Blot til info, hvis man som forbruger, overvejer at handle i denne forretning, hvilket vi ikke kommer til mere.
Af de anmeldelser herinde som har været mindre flatterende imod Alex Petersen, er det tydeligt at se, at de har store problemer med deres kundeservice, i hvert fald når det kommer til at refundere og faktisk YDE en reel kunderservice. Vi har oplevet at dette kun er noget de kan yde, når pengene kommer IND i kassen.

4. januar 2024
Alexpetersen-logo

Besvarelse fra Alexpetersen

Kære Mikala,

Først og fremmest vil vi takke dig for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder er tilfredse med både deres køb og den service, de modtager.

Vi bemærkede, at din mand også havde skrevet til os og vi har noteret os, at hans anmeldelse siden er blevet slettet for at give plads til din egen. Vi ønsker at sikre, at alle stemmer høres.

I forbindelse med jeres køb af pelsen, er vi glade for at høre, at I kunne drage fordel af vores jubilæumstilbud, hvor pelsen blev tilbudt til en markant reduceret pris, inklusive tilpasning og personalisering med håndbroderet navn. Vi forstår dog, at der har været en misforståelse angående returpolitikken. Det er vores standardpolitik, at varer købt på tilbud ikke kan returneres, medmindre andet er aftalt. Da der ikke foreligger nogen sådan aftale i dette tilfælde, er vi desværre bundet af denne politik.

Ikke desto mindre ønsker vi at finde en tilfredsstillende løsning for dig. Derfor vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at bytte pelsen til en anden model. Vi håber, dette kan være med til at rette op på situationen og genoprette din tillid til vores butik.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde en pels, der passer til dine ønsker.

Med venlig hilsen,
Alex Petersen

Fantastisk service og håndværk

Fantastisk service
Vi har nu handlet med Viggo Alex 3 gange og alle gange har vi været meget tilfredse med både pris og service. Alle gange er pelsen blevet tilpasset efter min kones ønsker, og alle gange til UG.
Kan kun anbefalde butikken til alle som søger seriøs vejledning, og godt håndværk.

14. marts 2023

Huset Alex Petersen indgyder kvalitet…

Huset Alex Petersen indgyder kvalitet med det samme. Der er god tid til kunden og personalet er kompetente. Jeg besøgte AP i Nærum i forbindelse med lån af en pels for vinteren, jeg blev mødt med varm og kyndig vejledning. Det er tydeligt at mærke at der er respekt for både kunden og de pelse som handles med.

17. november 2022

Top service og uanede muligheder

En stor imødekommenhed overfor alle kunder - Hos Alex Petersen har de et kæmpe udvalg. Man får helt fri mulighed for at sætte sit eget præg på sin pels - og er dit specifikke ønske ikke i den kæmpe store samling, har man sin helt egen pels
2 uger efter i de rigtige mål. Servicen er i top og man føler sig velkommen uden noget 'forpligter'

26. november 2022

Firmaet skulle sy min mors pels om til…

Firmaet skulle sy min mors pels om til mig med et par finesser. Pelsen er blevet super flot og har fået et morderne snit. Elsker mink.
Sød betjening. Hvorfor jeg har givet 4 stjerner er leveringstiden. Jeg afleverede pelsen den 27.11.20 og har først kunne hente den i dag , den 12.4.21. Efter flere rykkere. Jeg ved det ikke er en ny vare, men det kunne jo være...og alle skal vel behandles ens.
Konklusion, godt arbejde, dejlig(e) pels(e)

12. april 2021

vaskebjørnpels til auktion

Jeg afleverede en vaskebjørn i sommer 2020 til auktion. Blev ringet op for et par måneder siden, at den var solgt. Men efter gentagne rykkere har jeg ikke modtaget en øre! Og de svarer ikke ved henvendelse! Det er for dårligt!

9. april 2021