Stort og flot udvalg og mange pæne…
Stort og flot udvalg og mange pæne færdige buketter i flere priser
Stort og flot udvalg og mange pæne færdige buketter i flere priser
Jeg bestilte brudebuket og brystbuketter hos Alexandra Blomster. Buketten var flot, men brudebuketterne faldte sammen efter kort tid og hang dødt på alle billeder. Dette var bestemt ikke hvad jeg forventede efter at have betalt 150kr. pr. stk. og hørt at det var en god blomsterfohandler.
Efterfølgende ringer de til mig, og argumentere for at "så slemme var de jo heller ikke" - et argument jeg er meget uforstående overfor og kun kan svare, at man som forbruger burde kunne forvente en ekspertise fra en blomsterforretning som modsvarer en pris på 150kr. pr. brystbuket, og dermed en viden om, hvilke blomster der ikke falder sammen efter en time.
Derudover fik jeg at vide, at det var rigtig træls at få en dårlig anmeldelse på deres Facebook-side (som nu er lukket for "anbefalinger"), og at jeg skulle have taget kontakt til dem så de kunne have rettet det. Jeg kan selvfølgelig sagtens forstå, at det er træls at få en dårlig anmeldelse men synes dog, at man som forretningsdrivende skal have respekt nok overfor sine kunder til at kunne indrømme en fejl, når den er blevet lavet og derudover ikke have en forventning om, at en brud står på sin bryllupsdag klager over nogle brystbuketter.
Byens bedste og største udvalg af planter, bundtvarer og smukke buketter :-)
Mn bonus mor skulle begraves og vi gik til Alexandra blomster på Oddervej i Aarhus og bestilte en båre buket med bånd på. Stor var vores undren da vi efter begravelsen opdager at der IKKE er en bårebuket med vores bånd på. Rasende kører vi til butikken som undskylder fejlen og ejeren ringer , at det er hende som har lavet fejlen.Buketten er leveret med kort og ikke bånd som vi har betalt for. Ejeren lover så at sende en buket til familien med en undskyldning . Men det er en fejl som IKKE må ske sådan en dag . Sidste gang jeg har bestilt blomster der.
Jeg gik ind til Alexandra Blomster idet deres afskårne blomster ser rigtig fine ud og det virkede til at der var god service. Hvor tog jeg fejl.
Havde et ønske om et kæmpe paradistræ og fik at vide det var det nemmeste at passe. Det har det faktisk bedst når det får lov til at tørste lidt, sagde Mogens. Så købte et hos dem for 479 kr med 50 kr for levering. I tro om at det var i orden. Dette var en stor investering for mig, som jeg havde overvejet i over en måned. Måtte vælge andre ting fra for at kunne købe det.
Helt fra starten var der noget med planten. Den smed en masse blade. Nogle af dem var sorte og helt inddækket i sølvflager. Der var også en del spin, men efter at have fundet et par poser med edderkoppeæg, kunne det jo forklares. Troede der var insekter i, men jeg er jo langt fra ekspert. Kontaktede dem indenfor en uge efter at have googlet i et par timer og opgivet. Fik at vide det var normalt - men jeg kunne da godt få noget at sprøjte for insekter med. Talte også med en medarbejder, som sagde at for at være helt sikker på at det var væk, skulle jeg sætte træet i karantæne i 14 dage et sted hvor insekterne intet havde at leve af. Skulle støvsuge grundigt hvor den har stået, vaske gardinerne osv. Min respons sagde at det var ikke lige det køb jeg havde håbet på at gøre mig... At det føltes som at købe katten i sækken.
Den har stået i et uforstyrret hjørne på et lille sidebord - lige ved siden af det vindue hvor der er mest sol. Jeg har ca hver 14. dag vandet med 1-2 dl for at sørge for at den ikke blev overvandet. Paradistræer kan stå mange måneder uden at dø, sagde Mogens.
Men jeg gjorde som medarbejderen sagde. Sprøjtede med gift, vaskede gardinerne, støvsugede og lod planten stå i karantæne et andet sted. Syntes godt nok der var andet at tage sig til, men dette er et levende træ og jeg ville gøre alt hvad jeg kunne for at redde det.
Træet er blevet ved med at smide blade. Rigtig mange. Flere hundrede. Har de seneste 14 dage gemt bladene i en 4 liters frostpose og den er efterhånden mere end kvart fyldt. Der er stadig blade tilbage. Endnu.
Kontaktede igen Alexandra Blomster og talte med Mogens' hustru som var meget afvisende. Der var ikke noget galt. Det var mig der ikke behandlede den ordentligt. Spurgte hvad jeg gjorde forkert? Der måtte være noget konstruktivt, noget rådgivning på det produkt hun har solgt mig? Jeg kunne ryste alle de løse blade af og gennembruse den så den blev helt gennemvandet. Hun tilbød at tage den i pleje hos dem - for de kan jo sagtens få den i fin stand. Selvom hun ikke ved hvad der er galt. Men de ville ikke afhente. Selvom de kunne levere den for 50 kr. Nu kostede deres ansatte 250 kr i timen og det er for dyrt at sende ham ud... Øhhh.... What..??!
Jeg rystede bladene af træet og tog den op af potten og gennembrusede den. Som hun sagde. Men undrede mig, når man nu ikke må overvande.
Var det mon bare mig?, tænkte jeg... Hvad kan det være der er galt? Så jeg ringede til Plantorama som er en anerkendt planteskole. Jeg fik at vide at Paradistræer meget sjældent smider bladene og ikke i de mængder jeg beskriver. Hvis det er tilfældet, er roden sikkert død, fik jeg at vide. Han ville personligt returnere pengene på stedet, hvis den var købt hos dem.
Jeg kontaktede så Mogens en sidste gang. Sagde at det ikke kunne passe. Der var jo noget helt galt fra starten af. Han mente det var min skyld. De kunne ikke modtage en plante der ikke havde været i deres varetægt. Jeg sagde at hvis de mente de kunne pleje den op og den intet fejlede, var det vel ikke noget problem? Det ville de ikke af princip og han havde ikke mere at tilføje til sagen.
Er indirekte blevet kaldt løgner, hånliggjort og har været dybt frustreret over deres manglende ansvarstagning.
Jeg anbefaler enhver at lægge sine penge et andet sted. Hvis de ønsker god, respektfuld service og levende planter.
Mange af bladene føles lidt 'fedtede'/oliebelagte selvom de lige er blevet bruset grundigt. Der kommer små hvid/sølv-agtige flager på bladene og stammen bliver sølvfarvet af dem. Bladene får 'sårskorper'. Hvis nogen ved hvad det er og har en løsning på det, lytter jeg meget gerne.
Intet mindre en smukke blomster i kæmpe udvalg, holder i meget lang tid og er til en rigtig fin pris! Jeg får den bedste service og det er nogle engagerede piger der står i butikken, som altid er søde og hjælpsomme! Tusind tak for de fineste blomster!