albert.immo Anmeldelser

4,5

Bert Verbeke van immo Albert is een aanrader. Als je een betrouwbaar iemand zoekt met vakkennis is Bert de juiste persoon.De afspraken die we gemaakt hadden werden perfect uitgevoerd. Ons huis was bi... Se mere

Zeer tevreden over de professionaliteit van Jill van Immo Albert uit Smetlede bij de verkoop van onze woning! Hij was bereikbaar als we hem nodig hadden 7/7 en had voor elk probleem heel snel een oplo... Se mere

Bert Verbeke van Immo Albert te Wichelen is een echte aanrader. Alle gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd. Bert weet van aanpakken waardoor onze woning binnen de week verkocht was. Als je ie... Se mere

Wij zijn uiterst tevreden van Immo Albert Loppem van Ann x Jan. Een absolute aanrader aan allen die hun huis willen verkopen of daar aandenken om dit te doen. Wij hebben ook mogen ervaren hoe het was... Se mere

1. Ejendomskonsulent
  2. Vurderingsinspektør
  3. Ejendomsadministrator
  4. Ejendomsudlejning

Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,5

Geen reactie op interesse huis dat te…

Geen reactie op interesse huis dat te koop stond.
3 e-mails gestuurd,nooit antwoord gekregen

3. juli 2022

Besvarelse fra albert.immo

Beste Michelle, bedankt voor je feedback. Intussen zie ik in ons systeem dat de makelaar reeds contact me je opnam via email aangezien de woning intussen verkocht werd. Onze excuses hiervoor.
Indien we je verder kunnen helpen met de zoektocht naar een nieuwe woning horen we het graag! Met vriendelijke groeten- Stefanie- Team Marketing

Hadden recent contact in verband met…

Hadden recent contact in verband met een woning waar wij niet naar de kijkdag konden komen. We vroegen een ander moment maar daarop kregen we geen reacties

18. juni 2022

Besvarelse fra albert.immo

Bedankt Stijn voor je feedback. Bezorg je me even via marketing@albert-vastgoed.be welke woning je graag bezocht had? We vragen het even na bij de makelaar! Bedankt, Stefanie- team Marketing

J'ai appelle pour un rendez-vous …

J'ai appelle pour un rendez-vous ils m'ont dit de le faire sur le site mais je n'arrivais pas a faire et ils n'ont pas fait et apres tous les rendez etaient pris.

17. juni 2022

Besvarelse fra albert.immo

Merci pour vos commentaires. Malheureusement, les visites se remplissent rapidement.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, zeer goed op de hoogte ivm pand. Luisteren oor naar behoefte

12. juni 2022

Besvarelse fra albert.immo

Bedankt voor deze fijne feedback Sofie!

Reeds 2 mails geschreven

Reeds 2 mails geschreven, nog steeds geen antwoordt na meer dan een week. Wel een herrinering krijgen om deze onderneming te beoordelen. Voila jullie hebben dit enkel sterretje dubbel en dik verdiend.

26. maj 2022

Besvarelse fra albert.immo

Beste Kjell, bedankt voor je feedback. Jammer te horen dat onze service niet liep zoals gewenst. Bezorg je me via marketing@albert-vastgoed.be alvast wat meer informatie betreffende welke woning je meer info had ontvangen? Zo kan ik het even verder bekijken waar het fout liep. Alvast fijn weekend, Stefanie - team Marketing

Besvarelse fra albert.immo

Bedankt Stefaan voor je feedback, onze excuses dat jouw ervaring niet zo positief was! Bezorg je me via marketing@albert-vastgoed.be alvast wat meer informatie? Zo kan ik het even voor je nagaan waar het fout liep! Alvast fijn weekend, Stefanie - team Marketing

Houd zo vast

Super geregeld

25. maj 2022

Besvarelse fra albert.immo

Bedankt om je positieve ervaring met ons te delen! Fijn weekend, Stefanie - team Marketing