Customer service is absolutely SUPERB! I bought my first Alato and absolutely love the watch. I get more compliments on it than virtually any other watch I own - it's truly gorgeous.
En Klocka med stil, klassisk, vacker, sitter så otroligt skönt på handleden. Det som verkligen sticker ut är den härliga burgundy färgen på tavlan. Ångrar inte köpet av denna skönhet, blir lika g... Se mere
Älskar min ALATO Arvet, så nöjd med färgen jag valde, ju mer man tittar ju mer upptäcker man. Den passar mig perfekt. Upptäckte märket i en klockgrupp på fb, ju mer jag läste och tittade på YouTube ju... Se mere
Allt till belåtenhet och synnerligen trevlig kundservice att ha att göra med. Logistiken kanske inte fungerade som förväntat, men allt löste sig på bästa sätt bl.a pga trevligt bemötande gentemot kund... Se mere
ALATO® is a registered trademark owned and marketed by the Swedish watch company ALATO Watches. A new challenger to the more established on the global market of watch brands. Our watches are distinguished by their original design with soul and character – for collectors and enthusiasts who want to wear something that not everyone else has.
Göteborg, Sverige
- kundservice@alato.se
- www.alato.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mycket nöjd med min upplevelse
Mycket nöjd med min upplevelse. Beställde ett en klocklåda i valnöt.
Superfin kvalité och smidig leverans.
Rekommenderar starkt Alato!

Besvarelse fra ALATO Watches
Bra produkter och trevligt bemötande
Bra produkter och trevligt bemötande. Kundservice i världsklass!

Besvarelse fra ALATO Watches
Väldigt fin kvalitet på armbandet och…
Väldigt fin kvalitet på armbandet och kundservicen var helt fenomenal!

Snabb och kunnig…
Bra och kunniga svar från kundtjänsten och mycket snabb från beställning till att dom skickade. Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra ALATO Watches
Köpte en vart klockhållare från Alato
Köpte en svart klockhållare från Alato. Leveransen var snabbt och hållaren känns gedigen och är riktigt snygg. Den har lite tyngd, så den är stabil och välter inte. Rekommenderar produkten och ALATO! 5 av 5!

Besvarelse fra ALATO Watches
Säljer klockor för 800kr som kostar…
Säljer klockor för 800kr som kostar 140-200kr på Aliexpress 🤣 undvik denna butik som pesten.

Fräck och snygg klocka
Fräck och snygg klocka som jag är mycket nöjd med. Dessutom tufft läderarmband.

Besvarelse fra ALATO Watches
Alato Klockar were very helpful when I…
Alato Klockar were very helpful when I made my purchase. They didn't have an option for shipping to Denmark, but they acted fast and quickly added the option. Furthermore they answered my questions super fast and were helpful by informing me about the delivery.
Allt var bra och den sitter perfekt
Annorlunda och bra
Roligt med ett annorlunda och bra utbud, både till sig själv eller i gåva. Leveranstiden var lite längre än standard men det var det helt klart värt! Rekommenderar absolut.

Besvarelse fra ALATO Watches
Mycket smidigt och enkelt att titta…
Mycket smidigt och enkelt att titta rundor och till slut hittade jag en klocka som tilltalade mig! Plus i kanten för snabb & smidig leverans. Kommer garanterat handla mer!