Jeg fik lavet negle til min mormors 90 års fødselsdag. De er SÅ flotte og jeg var så glad for servicen. De var så mega søde og professionelle. Mega tilfreds med mine negle og min gode oplevelse

Dejligste service sødeste medarbejder og flotte negle 🥰 Da jeg er ekstram negle bider har jeg haft rigtig dårlige oplevelser med forskælige kliniker😑 Men Akzent Direct har formodet at lave mi... Se mere

De dejligste mennekser, de flotteste negle samt eyelashes - den bedste service.! Jeg har fået lavet mine negle her i 5 år, og jeg kunne ikke drømme om at komme et andet sted. Fornyelig foreslog e... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

NBM Danmark har drevet forretning i Søborg siden 1980'erne, først kun som negleklinik og senere som webshop. Hos os finder du et unikt og bredt udvalg af skønhedsprodukter til negle, øjenvipper, bryn og mere – til nogle af markedets bedste priser.

4,6

Har kommet i klinikken i 30 år

Har kommet i klinikken i 30 år.
For 3 år siden overtog Helle Hansen klinikken efter hendes svoger og derefter fik klinikken en kæmpe make-over.
Og nu er der hyggeligt og dejligt, at komme der‼️
Altid god betjening, og smukke negle…….jeg kan ikke være mere end tilfreds👍‼️

12. december 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Min mor har fået lavet negle her i 30 år og jeg har det det seneste år. Vi har altid været mega tilfredse, de laver de flotteste negle, som ser præcis ud som vi ønsker hver gang. Vildt god service og medarbejdere er super søde. Kæmpe anbefaling herfra <3

21. november 2024

Ualmindelig søde og dygtige…

Ualmindelig søde og dygtige medarbejdere. God til at vejlede og rådgive. Virkelig god oplevelse. Gode produkter, kvalitet der holder. De varmeste anbefalingerne.

21. november 2024

Altid flotte negle

Kompetent, professionel og personlig service.
Tak for jer. Elsker at få lavet mine negle hos jer. Altid pæne og holdbare! Og altid god rådgivning. I er fleksible og altid imødekommende. Vil til hver en tid vælge jer til at passe på mine negle og gøre dem præsentable.

12. november 2024

Deres "Dip In Powder" har jeg brugt af…

Deres "Dip In Powder" har jeg brugt af flere omgange gennem mange år. Jeg er stor tilhænger af deres produkt, da du ikke behøver have 8 lag på neglen før det holder længe, tvært imod kan man bare tage et par lag på modsat alle andre mærker jeg har prøvet.

Deres clear powder er CLEAR og ikke grumset og halvgennemsigtig.

De er meget hjælpsomme ift. at hente produkterne og måtte endda få fyldt en bøtte med rød dip in powder fra salonnen, da de ikke havde fået mere hjem endnu.

22. januar 2024

Super god online butik 👍

Er kommer i klinikken siden 1987. Altid sød betjening og gode negleprodukter. Efterhånden handler jeg primært ind på deres online-webside - og jeg får altid leveret produkterne korrekt og hurtigt! 🤩

6. oktober 2023

Spild af penge. Øv!

Fik lavet manicure + neglelak dagen inden jeg skulle til en fest. Allerede samme aften var lakken begyndt at skalle af tre negle. Næste morgen faldt hele ‘skallen’ af to negle ( altså alle de lag, der var lagt på).
Jeg havde ellers passet på, havde ikke udsat neglene for noget, der kunne slide og brugt handsker. Ville jo netop gerne være pæn til festen. Jeg tror slet ikke at de enkelte lag var tørret op, inden næste lag. Så må det jo gå galt.
Endte med at fjerne de sørgelige rester og selv lægge lak på. Spild af penge. Øv!

29. september 2023

Dejlig klinik

Dejlig klinik. Kommet her i mange år og fået lavet negle hos Dorthe og syntes altid jeg ligner en million når jeg går ud. Idag fik jeg lavet fødder hos Sabrina og det var dejlig og hyggeligt. Kan varmt anbefale et besøg der. Klinik er pæn og ren og nyrenoveret med pæne møbler at vente i. Og de skifter jævnligt ud i indretning.

1. september 2023