2,5

Under middel

Vil ikke stå ved deres egne produkter

Købte akvarie, tilbehør, armatur, pumpe, bord, alt andet for 15.000 kr, gennem lokal forhandler for 4 år og 8 måneder siden, nu er vores varmelegme død for 2 gang og plasten som vores lys armatur er lavet af smuldre, på grund af det UV lys som rørene giver. Akvastabil/Eldorado vil ikke stå ved den manglende kvalitet på deres produkter. Der er forsøgt klage gennem forhandleren men intet nytter - de forholder sig til 2 års reklamations ret..

6. september 2021

Tvivlsom kvalitet

Jeg har købt et dyrt Akvastabil LED armatur til flere hundrede kr. Og det er defekt efter 3-4 år. Det synes jeg ikke er godt nok. Og de har ikke svaret på min henvendelse. Der er resonans i låget til akvariet hvilket giver en træls støj. De skriver ellers selv at deres produkter er af høj kvalitet. Jeg køber ikke mere Akvastabil.

14. februar 2020

Uvidende om deres egne produkter

Hvis man stiller spørgsmål omkring deres produkter har de ikke meget information omkring dem.
F.eks.
- De ved ikke hvor mange lumen deres LED lys levere.
- De ved ikke hvilket ip-kode deres "vandtætte" produkter høre ind under.
- De ved ikke hvilken type LED'er sidder i deres produkter.
- De ved ikke hordan forsyningen til deres LED funkgere og ved derfor ikke hvordan lysdæmpning vil virke.

Jeg er meget skuffet over den manglende information da det er information konkurenter med glæde oplyser om de alternativer de kan levere.

10. februar 2017

Virkelig god service! :)

Der var trukket vand ned i mit akvariemøbel pga. løse hjørner. Jeg kontaktede Akvastabil og har fået tilsendt hjørner og lim, -og et nyt sidestykke til møblet er på vej til mig. Meget venlig og super god service!

Lotte

25. januar 2013

Flinke mennesker

Hvis de ikke lige ved det i "receptionen" eller hvad man skal kalde det, så bliver man viderestillet indtil man får rette svar og man kommer langt, kom helt ind til produktionen på fabrikken.

Yderst god service og flinke mennesker der vil gå langt for en. Helt perfekt.

27. juni 2011

Er dette din virksomhed?