Aktsam Anmeldelser 239

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har nyss blivit kund och det ända jag har upplevt är att de är billigare än något annat försäkringsbolag jag har kunnat hitta för min ena bil men inte den andra bilen. Hittade ett billigare bolag för... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det gick inte att få en papperskopia av försäkringsbrevet skickad per post, bara via email. Jag har ingen fungerade skrivare. Fakturan för olycksfallsförsäkringen skulle kosta 45 kr extra om den skic... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Slipp Stockholms prislappar med Aktsam – bilförsäkringen för dig utanför storstan med erfarenhet bakom ratten. Vi belönar dig som kör klokt på vägarna med ett pris som verkligen tål att jämföras. Välkommen att teckna en prisvärd försäkring utan krusiduller!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Trevligt bemötande och bra pris

Trevligt bemötande och bra pris

Hej Gulistan,
Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du fick ett sånt fint bemötande av oss och ett bra pris på försäkringen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkelt att byta till Aktsam samt…

Enkelt att byta till Aktsam samt prisvärt

Hej Kjell,
Tack för ditt omdöme. Kul att höra att det var både enkelt och prisvärt att byta till oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

För tidigt att ge omdömet.

Tycka om eller inte?
Jag har ju nyligen tecknat försäkringen och har ingen möjlighet att betygsätta eller ge något rättvist omdöme ännu.

Hej Sven Assar Johansson,
Vi uppskattar att du ändå tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Bra pris mig

Bra pris mig

6. marts 2026

Hej Tetta,

Vi är glada att vi kunde erbjuda dig ett bra pris. Tack för ditt omdöme!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb hantering och inga…

Snabb hantering och inga språkförbistringar.Bra pris.

11. marts 2026

Hej Håkan,

Vi är glada att du upplevde snabb service och tydlig kommunikation till ett bra pris. Tack för ditt omdöme!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De gånger jag ringt till Er har ni alla…

De gånger jag ringt till Er har ni alla varit så trevliga och tillmötesgående! Alldeles i början gjorde jag lite fel" men det ordnade ni på en gång! Nångång kom jag till TryggHansa, efter ni hade stängt, men det fixade ni alla! Jag kom fram 🌹

11. marts 2026

Hej Inger,
Det gör oss så glada att få höra detta och att du alltid har fått sån fin hjälp av oss. Tack så mycket för dina fina ord.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kan inte ge mer pga att jag inte har…

Kan inte ge mer pga att jag inte har någon erfarenhet av dom,
För oss blev det lite strul med att det inte kom någon faktura, så vi fick ringa och lägga nära en timme för att få ordning på detta

Hej Sven,

Vi beklagar att faktureringen krånglade och att det tog så lång tid att reda ut. Vi tar detta på allvar och ser över våra rutiner för att undvika liknande problem i framtiden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vet egentligen inte då ni är nya för…

Vet egentligen inte då ni är nya för mig men blev vänligt bemött av er säljare

3. marts 2026

Hej Anne-Louise,

Vi är glada att vår säljare bemötte dig vänligt! Tack för att du delar med dig av din upplevelse, det betyder mycket för oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lång väntetid i telefonkö.

Lång väntetid i telefonkö.

Hej Mirjana,

Vi beklagar den långa väntetiden, vi arbetar med att förbättra detta. Tack för ditt omdöme.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hej pålitlig försäkring till bra pris

Hej! Det är första gång jag använder aktsam försäkring som är dotter bolag med Trygg-Hansa och PGA jag har förtroende för handläggare som rekommenderats mig aktsam försäkring jag tycker att det är bra med tanke på priset och till samma villkor.

Hej George,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din försäkring! Vi är glada att du upplever att priset och villkoren motsvarar dina förväntningar, speciellt med rekommendationen du fick. Tack för ditt positiva omdöme!

Bra omfattning o pris

Bra omfattning o pris, något dyrare självrisker.

Hej Dzenan,
Tack för ditt omdöme.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Läs det finstilta riktigt, riktigt noga.

Ja, priset är väl hyfsat men bemötandet från kundtjänsten är väl inte direkt på topp.
Från första kontakt och att sedan upptäcka att allt man betalar för ingår inte utan det finns en hel del med saker som ska vara uppfyllda är ju mindre roligt.
Kommer definitivt inte att rekommendera detta bolag till någon överhuvudtaget, kommer byta så snart jag kan och betala gärna mer utan att behöva bli huggen i ryggen.

Edit:
Överklagade beslutet enligt deras svar nedan. Har aldrig i mitt liv blivit så förnedrad när en kvinna ringer "och vill förklara varför så att jag förstår".
Nu vet jag att man får inte använda fula ord för då blir det inte en bra recension men vi säger så här.
Aktsam, det är inte en bra metod att försöka "idiotförklara" era kunder eller tappa bort information som jag kan styrka är skickad till er. Det är ni som framstår som idioter.

Uopfordret anmeldelse

Hej Andreas,
Vi är ledsna att få höra detta. Vi vill gärna veta mer om vad som har hänt och ber dig kontakta våra klagomålsansvariga via länken nedan. På så sätt kan vi försöka reda ut det tillsammans:

Vi får se

Vi får se, då jag är ny kund.

Hej Mikael,

Vi hoppas att vi kommer göra dig nöjd med vår försäkring. Tack för ditt omdöme och för att du valde oss som försäkringsbolag!

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt

Hej Kaser,

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.

lättförstålig och informativ hemsida

lättförstålig och informativ hemsida. Enkelt och framför allt, Billigt att teckna försäkring.

21. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Hej Stefan,

Vi är glada att vår hemsida är lättförstålig och informativ. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Ganska bra

Bra skyd,ok pris

5. februar 2026

Hej Zijad,

Vi är glada att du är nöjd med omfattningen och priset. Tack för ditt fina betyg.

Andy

Ny kund från feb 2026

9. februar 2026

Hej Kerstin,

Tack för ditt omdöme och för att du valde oss, vi hoppas att vi kommer göra dig nöjd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har arbetat på aktsam när jag levde…

Jag har arbetat på aktsam när jag levde i Hammarstrand. Så jag valde er fast kvd förslaget va billigare

Hej Jan-Olof,

Vi är glada att du valde oss trots billigare alternativ. Det betyder mycket för oss att du uppskattar våra tjänster baserat på tidigare erfarenheter. Tack för ditt omdöme!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.