AJ Produkter Norge Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen informasjon om hvilken dato eller hvilken tid de vil levere. Hvis du ikke legger vekt på telefon når de ringer, kjører de tilbake med en gang. Da må du vente en ny leveringsdato som igjen inge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Var svært godt fornøgd med kundebehandlingen vi fikk da en eletrisk motor ikke fungerte lenger. Det var en garantisak, var vanskelig å få tak i spesifikk motor og AJ Produkter Norge ordret oss en hel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue på kontorstol som løsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). Nå... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enormt bra opplevelse og strålende service! Jeg fikk anledning til å bruke så lang tid jeg bare trengte i forbindelse med kjøp at kontorstol. Pga smerter og diverse behov var det svært viktig... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning

Skrevet af virksomheden

Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal være konkurransedykt...

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Du får hva du betaler for

Prisene er høye, men etter å ha opplevd kvaliteten på produktene og kundeservisen så er det absolutt verdt det.

2. oktober 2025

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi pris på. Så godt å høre at du er fornøyd med produktene du har bestilt fra oss.

Ønsker deg en flott mandag og en riktig god uke!
Kamilla - Aj produkter.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ikke sporing av leveranse stur hos underleverandør??

I første omgang etterlyste jeg status på en leveranse. Siden denne varen ikke var på plukklageret, men ble bestilt fra en underleverandør, kunne vedkommende service medarbeider tilsynelatende ikke spore den hos umderleverandør.

25. september 2025

Hei Cor Ensink!

Og takk for din tilbakemelding. Vi vil ta dette med oss videre. Jeg ser at du har fått et tydeligere svar fra min kollega i etterkant så da håper jeg har du blir fornøyd med produktene du har mottatt og ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe vi kan gjøre for deg.

Ønsker deg en riktig flott mandag og en god uke.
Kamilla Aj produkter

Hurtig og presis levering

Hurtig og presis levering. Enkel oppfølging av innrapportert skademelding.

25. september 2025

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! :)

Ønsker deg en riktig god torsdag og en flott uke.
-Kamilla Aj produkter

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

ColliCare klarer ikke å gi varsel ihht avtale med AJ

Leveringsadressen ble registret mot avvikende mottaks sted, men pga av ett eller annet kryss på siden ble dette ignorert.

Når jeg gjorde AJ oppmerksom på dette, fikset de dette asap.

Problemet er at AJ bruker ColliCare, og de klarer ikke å følge instruksjonene som står på ordren, som har gjort at de to siste leveringene fra AJ via ColliCare har ikke blitt varslet i henhold til avtalte instruksjoner, noe som er problematisk for små selskaper som ikke alltid er tilstede på leveringsadresse, og trenger en viss varsligstid for å motta varene.

To ganger la jeg igjen instruksjoner om at de skulle ringe 24 timer før, men når sjåføren ringer meg kl 0600 om morgenen og sier at han skal levere varene om en times tid, uten å forklare hva han skal levere eller hvor, er det problematisk at han ringer en time senere, og sier at nå er han fremme, på en helt annen lokasjon enn jeg forventet. Leveringsaddressen var korrekt, men når jeg hverken ble fortalt hva som skulle leveres, og hvem det kom fra, så forventet jeg at det var hovedadressen vår.

Det var det ikke, så pga ColliCares manglende evne til å lese instruksjoner, måtte jeg ta meg fri fra jobben, reise til mottaksadressen på en times varsel....0600.... og få varene inn på kontoret.

Dette holder ikke, og er på langt nær godt nok.

13. august 2025

Hei Geir!

Og takk for din tilbakemelding. Den er verdifull for oss. Vi vil ta dette med oss videre internt og til transportør for å kunne bli bedre.

Ønsker deg en flott mandag og en riktig god uke :)

Kamilla Aj produkter

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hjelp til restart av gammelt heve/senkebord

Gjennom mine to henvendelser, fikk jeg gode tips fra de to ulike ekspeditørene. Resultatet er at bordet mitt ble restartet og nå fungerer igjen!

26. august 2025

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott å høre at bordet ditt fungerer som det skal og at du er fornøyd med hjelpen du har fått hos oss.

Ønsker deg en riktig god uke! :)
Kamilla- Aj produkter

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Barnehagen fikk bekreftet at AJ klarer…

Barnehagen fikk bekreftet at AJ klarer å levere en liten pakke før barnehagen tar sommerferie.
AJ klarte likevel ikke å levere i tiden og fakturerte over 1500 kr i lagerleie til barnehagen!
Dårlig info fra AJ og dårlig kundebehandling i etterkant!

6. august 2025

Hei!

Det er beklagelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med levering og kundeservicen her hos oss.

Vi ser at du du har hatt en pågående sak her hos oss og vil se over denne og komme tilbake til deg der.

Til tross for leveringsutfordringer så håper vi at du blir fornøyd med produktene du har mottatt!

Ønsker deg en riktig god torsdag!

Med vennlig hilsen
Kamilla i Aj produkter

Super kundebehandling

Super kundebehandling. Vi fikk problemer med motor (litt svak i starten) på gmøllen som vi har kjøpt fra AJ Produkter. Etter en uke sendte de oss en ny gå mølle. Dette er imponerende kunde behandling. Ekstrem fornøyd, og anbefaler dem på det sterkeste.

14. juli 2025

Hei Mohammed

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen til tross for noen utfordringer med produktet du mottok først. :)

Vi håper du blir fornøyd med produktet du har mottatt og ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan gjøre for deg!

Ønsker deg en riktig god torsdag.
Med vennlig hilsen
Kamilla i Aj produkter

Meget bra kundeservice!

Meget bra kundeservice!

19. juni 2025

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på :)

Ønsker deg en riktig god sommer!

Kamilla - AJ Produkter

Fantastisk god kontor stol

Erstattet fantastisk god kontor stol.

Nå er det som regel 3 typer service man møter: God service, dårlig service eller ingen service. AJ Produkter kan nå ta tittelen "Superduper" service. Jeg er bare så overrasket over dette firmaet. Anbefales virkelig.

5. marts 2025

Hei Anne!
Så flott at det løste seg med stolen din og takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på!
Ønsker deg en riktig god helg når den tid kommer - Kamilla AJ produkter

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Raske tilbakemeldinger på spørsmål.

Raske tilbakemeldinger på spørsmål.
Og varer blir levert raskt og effektivt.

13. februar 2025

Besvarelse fra AJ Produkter Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi ønsker deg en riktig god arbeidsdag!

Kamilla, AJ Produkter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tusen takk for rask og god service

Tusen takk for rask og god service. :-)

24. januar 2025

Hei Gaute,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempe service minded og…

Kjempe service minded og løsningsorientert!

2. december 2024

Hei Erlend!

Så flott at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss – det setter vi virkelig pris på!

Utrolig bra kunde service

Utrolig bra kunde service!
Jeg trengte en ny styreenhet for hev og senk bordet mitt. De fant den riktige, og sendte den gratis! :) En skikkelig juleglede å alltid bli tatt så godt hånd om av AJ!

28. november 2024

Besvarelse fra AJ Produkter Norge

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen vi tilbyr.

Per Kr, AJ Produkter

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.