1. Legetøjsbutik
  2. Hockeyudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos AJL-group har vi samlet det bedste fra sport og fritid og gjort det let for dig at finde det du efterspørger. Vi sælger legetøj til private og institutioner. Herudover finder du Trampoliner, Fodboldborde, Airhockey, Bordtennis og meget andet hos AJL-group.

2,1

Under middel

Forsøger at trække penge uden at levere vare

Bestilte en træningsbænk fra dem i Maj. Fik at vide at der var var en uges forsinkelse på levering. I Juni meldes det ud på en gruppe mail at ordre vil blive afsendt inden for 1- 1.5 uger. 1 uge senere trækker de pengene fra min konto uden faktura eller anden advisering, efter at jeg klager over dette bliver pengene refunderet og jeg bliver lovet at ordren ville blive afsendt næste dag. Det er nu august og der er gået over en månede siden jeg blev lovet at min ordre ville blive afsendt "imorgen" og jeg har stadig ikke set skyggen af den bestilte bænk og ej heller hørt fra dem siden.

Det er midt indtryk at AJL-Group ikke har rent mel i posen.

5. august 2020

Bestilte et par rulleskøjter for snart…

Bestilte et par rulleskøjter for snart 3 uger siden. Leveringstiden var 2-3 hverdage. Der var så desværre en fejl på lagerstatus, og jeg ville få dem leveret inden for 7 dage.
Der gik så en uge, og jeg havde intet hørt. Dog var pengene trukket. Så jeg skrev til dem. Efter 10 dages venten uden noget svar, kommer der så et svar hvor de siger torsdag eller fredag hvis alt går efter planen?
Så jeg har snart ventet 3 uger.. Det synes jeg er sku for dårligt! Man kan som minimum undskylde for den dårlige service..

4. december 2018

Rettede flot op på forsinket levering

Skulle købe en basketstander til min drengs fødselsdag. På hjemmesiden blev der oplyst 2-3 hverdagens levering. Dagen efter fik jeg besked om at basketstanderen først kunne leveres ugen efter. Da AJL-Group blev opmærksomme på, at dette betød at standarden ikke kom frem til min søns fødselsdag i tide smed de en basketball med i pakken.
En super fin måde at rette flot op på en uheldig fejlinformation.
Har ellers kun været tilfreds med levering og særligt orientering undervejs, og vil sagtens kunne finde på at bruge AJL-Group igen.

23. maj 2014

Super trampolin samt rigtig god og venlig betjening

Jeg stod og havde behov for en god indendørstrampolin, og fandt en model hos ajl-Group, som kan klappes sammen. For at finde ud af, om den passede til vores behov, skrev jeg en mail med en masse spørgsmål til dem - og fik hurtig rigtig god og fyldestgørende tilbagemelding! (og faktisk havde jeg flere spørgsmål og skrev tilbage, og de blev ved med at svare tålmodigt og venligt tilbage). (Jeg talte i øvrigt også i telefon på et tidspunkt, med en rigtig venlig dame).

Jeg bestilte og fik trampolinen sendt til Møn til et lille sommerhusområde uden problemer.

Alt i alt en meget troværdig virksomhed, der går op i at give en rigtig god kundeservice - de kan bestemt anbefales!

(PS. Derudover kan den sammenklappelige trampolin også i høj grad anbefales, hvis man som os bor i lejlighed, og ikke har så meget plads. Den har gode fjedre, selvom den er så lille, er nem at slå sammen igen, og fylder relativt lidt i den medfølgende taske).

29. juli 2013

god service, gode priser og hurtig levering

Jeg var lidt i tvivl i starten ang. AJL Group men bestilte alligevel. Fik de bestilte varer få dage efter og da jeg havde betalt for den samme vare 2 gange (misforståelse mellem mig og en anden) så fik jeg tilbageført pengene med det samme. Perfekt! Dette firma kan godt anbefales :-)

26. juni 2013

Meget professionel betjening

Jeg var meget i tvivl omkring valg af trampolin inden jeg kontaktede AJ-Leg - men vi fandt i fællesskab lynhurtigt ud af, hvad jeg havde bruge for. De kunne sagtens have solgt mig en dyrere trampolin, men det mente de ikke jeg havde noget at bruge til. Det er da god service - og trampolinen inkl. tilbehør dukkede op efter 3 dage som de have sagt den ville.

Bedste hilsner fra Nikolaj

11. august 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)