Meget dårlig service. De svarer ikke på telefon opkald lige meget hvornår du ringer. Ringer ikke tilbage selv om de beder om at lægge besked. Svarer ikke på mail. Leverer ikke varen. Vil ikke anbef... Se mere

Jeg valgte at tage kontakt til firmaet, på trods af de dårlige anmeldelser, med det resultat at man intet svar får. For at få svar må man åbenbart se sig nødsaget til at ringe til dem, fremfor... Se mere

Tyveri ved højlys dag. Det er en hjemmeside som har til formål at fraråde dig dine penge. Ajdata har hævet beløbet for min pakke, men pakken er ikke sendt. Det er 14 dage siden. Ingen besked om... Se mere

1,6

Dårlig

Superfin service!

Jeg afleverede min I phone til reparation. Ny touchscreen . Hentede den en time senere, og fik at vide at den var dækket af garantien . Pris o kr.
AJ data havde selv checket at de havde monteret ny touchscreen, for ca. 5 mdr. siden. Og fortalte mig at der var 6mdr. Garanti.
Jeg følte mig rigtig godt behandlet.

15. januar 2015

God rådgivning omkring ram til bærbar

Jeg ringede ned til Ajdata.dk tirsdag fordi jeg var i tvivl om hvilke ram der passede til min bærbar. Manden fra kundeservice hjalp mig ind på deres reservedels guide, hvor vi sammen fandt de rigtige ram til min computer.
Jeg modtog min bestilling torsdag formiddag :)

Super service, kan klart anbefales :)

6. december 2014

dyre vare i butikken

var inde og handle i butikken i Hillerød, havde set priser på deres hjemmeside hjemmefra så jeg vidste hvad det kostede det jeg skulle have, men en ting er deres priser på nettet en anden ting er priserne i butikken som var dyre, ekspikdenten gav endda forkert tilbage opdagede jeg først da jeg kom hjem så det blev lige pludselig meget dyre varer jeg fik derfra,

17. juli 2010

Handler der tit når jeg akut står og mangler hardware, er altid blevet serviceret godt og personalet har en god portion viden omkring det de laver.
Ja priserne er da lidt højere end du måske kunne finde på edbpriser.dk men nu handler alting ikke kun om prisen, men også god service og ikke mindst distance til butik hvis der skulle være en fejl, jeg har 2 gange fået byttet et Joystick uden problemer.

20. januar 2010

Hold dig væk !

Løgn på løgn, tomme løfter.......
Muligvis er de under bemandet, men det er vel ikke min skyld, så må de jo ansætte mere personale. Fik aldrig min vare, blev nød til at købe varen et andet sted efter at have ventet min. 1 måned. Bad dem føre beløbet tilbage til min konto, dette skete naturlivis heller ikke. Heldigvis var det kun et lille beløb, men det var mere den lange ventetid. Phu ha.........tag jer sammen, sådan kan man da ikke føre virksomhed.

31. oktober 2009