AJ Arkitekten v/Jan Ravn
AJ Arkitekten v/Jan Ravn
Vi havde besøg af Jan i november i forbindelse med besigtigelse af en andelsbolig, inden den kunne sættes til salg. Vi valgte ikke selv Jan, da han har indgået et samarbejde med andelsforeningen om, at han forestår besigtigelserne.
Jan kontakter mig på sms og oplyser, at han kan forstå, at mægler har en nøgle (i fald, vi ikke er hjemme, når han kommer). Jeg ringer til Jan og siger, at han godt kan komme den dag, han foreslår, men at vi er på arbejde, og siger samtidig, at det er korrekt, at mægler har en nøgle.
På intet tidspunkt i hverken Jans sms eller i telefonsamtalen oplyser han, at der vil komme en ekstra opkrævning for afhentning/levering af nøgle hos mægler. Mægler er heller ikke oplyst herom.
Da vi får fakturaen tilsendt fra andelsforeningen, kan vi se, at Jan har opkrævet 425kr eks moms for afhentning/levering af nøgle. Jan har altså taget over 500kr for at hente/aflevere en nøgle hos mægler, der ligger 4,2km for boligen (en tur, der ifølge Maps tager ca 10 min hver vej).
Fakturaen bliver betalt af andelsforeningen, der ikke vil tage ansvar i sagen, men blot sender en regning videre til os. Jan nægter at tilbageføre pengene for afhentning/levering til trods for, at han er blevet orienteret om, at det strider mod lovgivningen (forbrugeraftaleloven) at opkræve omkostninger, der ikke er oplyst om.
Herudover måtte vi kontakte Jan, da han sender rapporten fra besigtigelsen, fordi der var fejl i den. Det fremgik af rapporten, at der manglende låger i vores klædeskab, hvilket bestemt ikke er tilfældet. Denne fejlagtige rapport blev også sendt til mægler, som vi måtte kontakte for at oplyse, at rapporten ikke var korrekt.
Jan oplyser i forbindelse med ovenstående, at det er korrekt, at det er en fejl. Han kan dog ikke forstå, at han ikke har opdaget fejlen, da han har læst korrektur på rapporten mange gange. Han oplyser i den forbindelse også, at han bruger en gammel rapport som skabelon, når han udfærdiger rapporterne (i hvert fald for andelsforeningen).
Udover at det er ekstremt uprofessionelt at aflevere et produkt med fejl i, så er han ikke reel i forhold oplysninger om omkostninger, og han er tydeligvis heller ikke en, der følger gældende lovgivning.
Vi vil STÆRKT fraråde ALLE at bruge Jan!