Fandt en bil på nettet hos Arne Jensen, vi ringede og fik en aftale om at prøvekøre 2 biler, valgte en Peugeot 308 årg 2017. Der var super betjening og hyggelig samtale både ved køb og afhentning, og... Se mere
God oplevelse at handle med Arne. Jeg har handlet bil 3 gange uden problemer. Gode værkstedsfolk som ordner de reklamationer der kan opstå. MEN selvskærende nr.plade skruer i bagklappen ,uden tectyl... Se mere
Rigtig god service og en fair forhandler. Nede på jorden og hører ind til behov i forhold til bilen man leder efter
Købte en Skoda Superb hos AJ. Fin service og vejledning i forbindelse med handlen. Ikke meget hjælp at hente da det viste sig at elektronisk servicebog ikke var opdateret=ingen garanti eller reklama... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Arne Jensen Automobiler A/S
Danmark
- www.aja.dk
Efterlader kunden med økonomiske problemer. løber fra sit ansvar.
Købte en Skoda Superb. Fra start af problemer med trækaksler, fejlkoder på dæksensor. Efter kort tid bruger bilen vand. Vandpumpen skiftet. Bilen bruger forsat vand. Jeg meddeler at jeg ikke ønsker at beholde bilen pga. fejl. Arne tilbyder at tage bilen retur til en pris 45000 kr. under salgspris.
Sag nu startet i FDM.
En flink fyr ham Arne. Men han løber fra sit ansvar- Køb aldrig bil det sted.
perfekt
Kan varmt anbefale at handle bil hos Arne Jensen, fair ærlig handel super god service, :-)
Super dejlig handel
Det er første gang i min bil handler historie jeg har købt en bil hvor bil sælger har været ærlig fra start.
Bilen jeg har købt er som beskrevet i annoncen og efter endt prøvetur blev der skrevet slutseddel.
Fik service og blev klargjort så den stod klar til mange dejlige kilometer med mig bag rattet.
Arne er bare super og meget lige til.
Tusinde tak for en pragtfuld handel.
5 Stjerne herfra.
PS så på en del biler af samme model og årgang hos andre forhandlere og uden undtagelse løj de og nægtede synlige fejl eller ubetydelig gjorde dem og havde aldrig bemærket selv meget iøjnefaldende fejl og skader.
Fantastik service - profesionelle folk på værkstedet
Købte brugt bil, og de småfejl der har været er bare blevet fikset ub. og med lånebil mens den var på værksted. absolut et sted jeg kan anbefale at købe bil.
Altid god behandling.
Har købt 3 biler hos Arne Jensen ... har aldrig haft problemer med evt små klager . Tingene er bare blevet lavet , uden de store diskussioner. Hilsen Christian.
Sælger biler med skjulte fejl...
Købte en Mazda 323F (fra. 2003 76.000 km) april 2010. Der blev både i annoncen og mundligt givet udtryk for, at bilen var vedligeholdt mht. rustbehandling. Efter vinteren bobler lakken op i bagskærmen pga. rust og styrtøjet piber pga. slidte/ødelagte styrstænger. Forholdt disse problemer fortæller Arne Jensen at dette er kendte problemer med modellen. Det kunne manden jo godt fortælle mig da jeg købte bilen, at jeg må forvente skjulte fejl!