airtox er kun for dumme mennesker. Massiv markedsføring som koster. og hvem betaler? Idioterne der køber lorteproduktet. Skoene er ikke bedre end tilsvarende til under halv pris, men pga massiv mark... Se mere
Fik et par s55 atx for. Ca 2 måneder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og været tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 måned før jeg fik en hælspore, skiftede til et... Se mere
Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med poste... Se mere
Jeg har købt et par Pump It indlægssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler. Såler lægger perfekt i sko. Størrelserne er tilsvarende normal st... Se mere
Om AIRTOX
AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Danmark
- +45 71994040
- hello@airtox.com
- www.airtox.com
Fedt produkt
Suveræne!
Bruger sikkerhedssko på arbejdet. Havde jævnligt ondt i fødderne før jeg skiftede til Airtox. Ikke nok med at de føles suveræne at gå i ifht. andre sikkerhedssko, så ser de også markant bedre ud. Alt i alt den bedste sikkerhedssko på markedet
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Nitter ruster
Sikkerheds støvlletten er ok, men til den pris kommer det bag på mig at nitterne til snørebånd ruster og smitter af på strømperne

Besvarelse fra AIRTOX
Dårlig service og dårlige sko.
Den 24. Maj skrev jeg en dårlig anmeldelse.
Mod al forventning reagerede Airtox.com den 28. Maj og skrev det alt sammen var en fejl og det lød meget underligt. De lovede at vende retur…
Deres kundeservice og løfter er på samme niveau som deres sko.
Der er nu snart gået 2 mdr. uden svar fra Airtox og jeg forventer det egentlig heller ikke mere.
Rigtige gode sko
Hvis du som mig har dårlige føder ,som ikke tåler hårde sko så skal du købe airtox xr2 den er en fantastisk sko
Har aldrig oplevet noget lignende 💕💕💕

Besvarelse fra AIRTOX
Jeg købte et par sikkerhedsko hos stark…
Jeg købte et par sikkerhedsko hos stark Ringsted, men de begyndte og pive efter 2 uger. Da jeg gik til stark fik jeg dårlig service og fik at vide jeg skulle købe nye såler til 250kr fra et andet mærke.
Så skrev til jer.
Fik en kanon service, i sendte straks nye såler.
Uden bon,
Køber hel klart jeres sko igen
De fleste fra arbejdet går også rundt med dem.

Besvarelse fra AIRTOX
Når man giver så mange penge for et par…
Når man giver så mange penge for et par sko hos Carl Ras satser man også på at de kan holde længere end 4 måneder
Hurtiglåsen an ikke holde og de vil ikke reparere. Og så får man oveni købet en flabet forklaring om at man ikke kan forvente at de holder ret længe.
Snøresko bliver mit valg fremover
Har købt 2 par sikkerheds sko mærke…
Har købt 2 par sikkerheds sko mærke airtox
Og dårligere sikkerheds sko har jeg aldrig haft, har prøvet at sende mail til airtox
og klaget over kvaliteten
for 1/2 år siden men intet hørt
så klart amatør firma som er blevet for store
Virkelig dårlige sko
Verdens bedste sikkerhedssko og hos…
Verdens bedste sikkerhedssko og hos Pro-dress forkæler vi rigtig mange kunder dagligt med nye Airtox sikkerhedssko.
Mvh Mikkel fra Pro-Dress
Rigtigt gode produkter
Rigtigt gode produkter. God komfort. Smilende, og yderst velklædte, konsulenter. Må klart anbefales!
Super sko og service!
Super god service, og god slidstærk sko. Fik mega god info og service i Stark Aalborg af Phillip :-)
Jeg har brugt Airtox sikkerhedssko…
Jeg har brugt Airtox sikkerhedssko gennem flere år og de er virkelig gode. Der er kun et problem, hvilket er at man bliver afhængig af at skoene er så komfortable. Min mand bruger dem også, og er også super glad for dem...
God oplevelse
Gode sko og endnu bedre service
Stilsikker sko der passer spot on til…
Stilsikker sko der passer spot on til konfirmationstøjet, eller en våd nat i byen på BillyBooze - hvor opmærksomheden ikke er til at tage fejl af.
Jeg er super glade for mine
Jeg er super glade for mine. De holder bare.