Vi fløj fra Billund til Gran Canaria 10 mand heraf fire børn fra 2-8. Der var kun to toiletter til rådighed for 3-5 mand på første klasse/business og ét toilet til resten af flyveren. I period... Se mere
Fløj 4 gange med Air Baltic på 5 dage: Bil -> Riga og Riga -> Tallinn og retur 5 dage senere. Fint fly - fornuftig plads - selv for mig (+1.90m). Alle afgange fløj planmæssigt / hurtigere.... Se mere
Vi mellemlander i Riga, god nok elendig selskab. Deres aggressive indsats ved bording er under al kritik. Alle andre selskaber tillader 10 kg håndbaggage hvor AB kun tillader 8. Når du kommer ud til g... Se mere
Vi fik vores kuffert, som vi havde betalt dyrt for, to døgn efter vi landede. Ingen informationer om hvornår vi kunne forvente den og igen undskyldninger. Der var 2 toiletter i hele flyet. Det ene va... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
airBaltic is the national Latvian airline that offers cheap flights to over 50 destinations in Europe and beyond from Riga, Vilnius and Tallinn. Its convenient flight schedule is great for both business and leisure travel, and frequent online deals at low prices provide the option to book holidays well in advance or grab a last-minute flight. Tickets are available for booking online on airBaltic.com, at travel agencies or via airBaltic call centre.
Riga International Airport, 1053, Riga, Letland
- +37167207069
- reservations@airbaltic.lv
- www.airbaltic.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Manglende toiletter i flyene og kufferterne var våde
Vi fløj fra Billund til Gran Canaria 10 mand heraf fire børn fra 2-8.
Der var kun to toiletter til rådighed for 3-5 mand på første klasse/business og ét toilet til resten af flyveren. I perioder stod der 10 mand i kø til det ene toilet. Fik dog i enkelte situationer lov til at gå på de "fines" to toiletter med børnene.
Da vi kom frem, var samtlige indtjekkede kufferter våde. Sikkert Billund lufthavns problem, da det regnede kraftigt da vi steg om bord.
Vi har før fløjet med Air Baltic og været tilfredse, men ikke helt denne gang.
5 store stjerner til Air Baltic
5 store stjerner til Air Baltic. Fine, rene fly med god plads. Venligt personale både ved indtjekning og boarding. På hjemturen vejede vores kuffert 1 kg for meget. Vi fik en venlig påmindelse om, at næste gang skulle vi lige tjekke vægten en ekstra gang. Det er god stil. Tak Air Baltic.
Vi havde ikke betalt for at sidde sammen (3 personer) flyet var ikke fyldt hverken ud eller hjem, og vi fik pladser sammen - igen god stil.
Vi flyver meget gerne med jer igen.
ikke tilfredsstillende håndtering
Jeg måtte betale 30 euro ekstra for ét kilo for meget håndbagage, og de var endda ikke i stand til at udstede en kvittering for betalingen.

Besvarelse fra airBaltic
Vi fik gratis vand og det var hurtigt…
Vi fik gratis vand og det var hurtigt og ikke noget turbulence så det var mega godt fløj også med mit fodboldhold.👍

Besvarelse fra airBaltic
jeg har bestilt billetter gennem…travellink
jeg har bestilt billetter gennem travellink og får ca,3 uger senere besked på at flyet er flyttetfra lørdag til søndag det kan vi ikke bruge til noget ,travellink sender besked til air baltic vi får besked om beløb vil være ca,l mdr, om at være på vores kt, nu er det snart 3 mdr, og vi venter stadig
så aldrig mere travellink eller air baltic

Besvarelse fra airBaltic
Jeg fløj med AirBaltic fra München til…
Jeg fløj med AirBaltic fra München til Billund, og det var en rigtig god og afslappende flyvetur i mindre godt vejr. Dem flyver jeg gerne med igen.

Besvarelse fra airBaltic
Utrolig mange sider man skal igennem …
Utrolig mange sider man skal igennem om alt muligt for at booke. Var 4-5 timer om processen, da jeg først ikke kunne komme videre uden at bestille mad, dernæst ville siden ikke virke, fordi jeg åbenbart havde fået skrevet to navne i omvendt rækkefølge. Efterfølgende finder jeg ud af, at der ikke er bestilt sæder, selvom jeg er helt sikker på at jeg gjorde det. I mellemtiden er sædebestilligen blevet dobbelt så dyr. Så tilbyder de billigere bagage. Det viser sig så kun at være indchecket bagage. Nu hvor jeg har tilføjet 4 kg. til håndbagagen kan jeg ikke få det slettet igen, selvom jeg ikke har betalt.
Det er det mest umulige luftfartsselskab jeg har prøvet, og jeg har rejst over hele verden. Jeg er spændt på hvordan resten forløber, da jeg slet ikke er afrejst endnu.

Besvarelse fra airBaltic
På ingen måde begejstret !
På ingen måde begejstret !
Vi købte vores flybilletter tilbage i september mdr sidste år 2024 til Riga med afrejse den 28 maj 2025.
Vi betalte for 4 faste pladser, da 2 af os er ikke er glade for at flyve. Da vi skal boarde flyveren, får 1 af os en plads 3 rækker længere tilbage. Pludselig skal der sidde en fremmede som er alene på vores plads. Vi forsøgte at få hjælp af personalet, men der var ingen hjælp at hente. Ydermere var de 3 andre skilt, da den fremmede sad i midten.
På hjemturen fra Riga, blev vi igen placeret med en fremmede i midten.
Det er virkelig dårlig service og sætter en dæmper på stemningen.
De kan bestemt ikke anbefales!

Billund Gran canaria
Har købt billetter i maj 2025, fra Billund til Gran Canaria, med afgang i marts 2026. D. 3.6.25 får vi så besked på, at flyet fra Billund ikke afgår.

Spammer dig med 50 reklamemails
Jeg købte en flybillet i oktober 2024. Jeg købte ikke ekstra bagage eller sæde. Siden har Air Baltic spammet min mailbox til ugentligt, om jeg dog ikke vil købe ekstra bagage eller sæde. Min rejse er gennemført ultimo maj 2025.
---
AirBaltic svarer, at jeg kan fravælge mails. Men enkelte mails vedrørte jo forsinkelser og checkin, - dem bliver man jo nødt til at få. Jeg finder derfor AirBaltics svar uanstændigt. I stedet bør AirBaltic få sig en ordentlig adfærd omkring brugen af kunders mailbox. Men efter deres svar har de sendt mig yderligere 23 mails, samlet 50 mails. Det er fuldstændig uacceptabelt!!!
---
Da jeg kom hjem, subscribede jeg dem straks. De kvitterede med sorry osv., men dagen efter fik jeg atter en mail.

Besvarelse fra airBaltic
God service i lufthavnen og rene flyver…
God service i lufthavnen og rene flyver med masser af ben plads. Lige landet efter en tur fra Riga, Letland til København og alt virkede efter hensigten

Kan anbefales😃🌞
Vi har lige været en tur til Gran Canaria med airbaltic og har intet at klage over..rigtig fin fly med god benplads og venligt personale..vil helt sikkert ikke tøve med at flyve med dem igen 😃

Besvarelse fra airBaltic
Er lige landet i Billund fra Las…
Er lige landet i Billund fra Las Palmas. Forstår ikke den utilfredshed hos kunderne. Personalet er rare og imødekommende. Ja, det er rigtigt at et toilet bagest i flyet er for lidt. Når køen overstiger et antal personer, burde man lukke op for adgang til det forreste toilet, selvom der måske en sjælden gang sidder en passager på den anden side af forhænget. Jeg synes l skal betænke at vi fra Jylland har begrænset mulighed for direkte fly til Las Palmas. Hvis l bliver ved at gejle jer op til at det er dårligt at flyve med Baltic, kommer der færre passagerer, og så må vi alle via København. Få nu JA-hatten på 😃👍. Har allerede booket til November og håber Baltic beslutter at flyve ruten fremover. Vh, Grethe og Lennart

Besvarelse fra airBaltic
Vi har lige været i Estland og absolut…
Vi har lige været i Estland og absolut intet at klage over, vi flyver gerne med Baltic Air igen👍

Besvarelse fra airBaltic
Jeg kan se at der er en del kritik.
Jeg kan se at der er en del kritik.
Det undrer mig.
Jeg fløj til Gran Canaria i januar, for første gang med Baltic Air.
Jeg var virkelig begejstret.
Der er masser af benplads og gode sæder.
Og det med toilet.....
Kan man ikke undvære det i 5 timer???
Super behagelig flyvetur.
Absolut intet at klage over.
Jeg flyver meget gerne med Baltic Air igen ♥️♥️♥️
✈️💺🏆🥇🌟 Tusind tak Baltic Air

Besvarelse fra airBaltic
Jeg kan ikke forstå hvorfor man…
Jeg kan ikke forstå hvorfor man bestiller en flyvemaskine til ca. 130 passagerer med kun et toilet. Man kan selvfølgelig få plads til et par ekstra sæder men på bekostning af utilfredse kunder. Der var også et toilet forrest i flyveren men det var kun til de fem passagerer der sad der. Det gik helt galt da der var lidt turbulens i 15 minutter og skiltet ikke blev slukket før 30 minutter efter det var ophørt.

Har fløjet med dem 2 gange denne uge
Har fløjet med dem 2 gange denne uge, og begge gange har de været forsinket med 1,5 time.

Flyet kom aldrig
Flyet kom aldrig, vi måtte købe nye billetter til andet fly senere på dagen….
Dårligt dårligt!!!

Besvarelse fra airBaltic
Vi ankom til lufthavnen på Gran Canaria…
Vi ankom til lufthavnen på Gran Canaria og her er ingen flyafgang til København.
Jeg har ingen information fået omkring,at de har aflyst flyet. Der står flere i samme situation.
Information og et nyt fly, ville have været godt i denne situation.