OPDATERING: Tre stjerner for et super godt produkt, en stjerne for god kundeservice. Kan ikke give fem, pga nedenstående. OPRINDELIG: Har lagt en bestilling for over en uge siden, uden at hav... Se mere
Modtog min pakke som forskrevet af virksomheden, desværre var der en transport skade på min pakke (GLS skyld), som gjorde at jeg skulle have den refunderet. Desværre mistede GLS pakken, som gjorde at... Se mere
Vi bestilte en madras hos interdeluxe men havde efterfølgende en masse spørgsmål. Fik bl.a. ændret leveringsadressen til vores hus i Spanien - helt gratis. Og hver gang fik vi hurtigt og VENLIGT svar... Se mere
Meget glad for dette forma. Sitet er nemt at overskue og har ikke alt for mange vare eller info. Dejlige og rolige farver. Komminikationen til mig var den bedste jeg har oplevet nogen sinde ved e-... Se mere
Om Agoons
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb din nye seng, madras, topmadras, hovedpude eller noget helt andet hos os og forvent en kvalitet og kundeservice i særklasse.
Gratis levering i hele Danmark uanset ordrestørrelse.
www.agoons.dk
Helene Stranges Vej 4, 8620, Kjellerup, Danmark
- info@agoons.dk
- www.agoons.com
Andre kiggede også på
Ingen kontakt
OPDATERING:
Tre stjerner for et super godt produkt, en stjerne for god kundeservice.
Kan ikke give fem, pga nedenstående.
OPRINDELIG:
Har lagt en bestilling for over en uge siden, uden at have modtagetyderligere information end at ordren er registeret hos dem.
Har dertil kontaktet kundeservice for en opdatering på status, men intet svar.
Andre brugere har haft held med at få kontakt, efter en Trustpilot-anmeldelse. Måske det samme kan lade sig gøre her, så jeg kan få kastet nogle flere stjerner efter dem.
Det er nu 7 dage siden jeg har bestilt…
Opdatering:
Efter at have fået kontakt til Jan, der kørte det hele som smurt, Jan opdaterede mig jævnligt og var venlig og hjælpsom hele vejen igennem. Min mail var sendt til rigtig adresse, men det viste sig at Agoons havde haft problemer med teknikken. Udover forsinkelse fra GLS (ikke Agoons skyld) så er handlen forløbet super fint, og jeg er rigtig godt tilfreds med min nye madress. Jeg vil bestemt handle hos Agoons igen. Min karakter er hermed også ændret til at afspejle dette.
"Det er nu 7 dage siden jeg har bestilt en madrass, jeg har intet hørt ud over at orderen er modtaget. jeg har desuden skrevet en mail til deres support for 3 dage siden, her har jeg heller ikke hørt noget, så jeg har meget svært ved at genkende alle de positive anmeldelser herinde. Det virker underligt at en virksomhed blive rost så meget når de ikke engang kan fortælle en leveringsdato, eller svare på support mail. Indtil videre er det en meget skuffende oplevelse herfra."

Besvarelse fra Agoons
Super kundeservice ud over det…
Super kundeservice ud over det sædvanlige.

Besvarelse fra Agoons
Fint produkt, skarp pris & femstjernet service
Jeg har modtaget to topmadrasser med specialmål til vores campingvogn. Madrasserne er i en fin kvalitet. Prisen er skarp i forhold til andre tilbud, jeg har indhentet på lignende madrasser.
God service ved bestillingen. Og imødekommende service ved en reklamation.

Lækre madrasser
Bestilte 3 madrasser og de er super! De kom til tiden og pengene blev først trukket, da de var afsendt fra fabrikken. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Agoons
Jeg kan kun anbefale Agons til slægt og venner
Alt har været ok og hvis vi skal have lignende varer køber vi nok hos Agoons igen
Med venlig hilsen Peter

Besvarelse fra Agoons
Skøn oplevelse at købe hos agoons
Skøn oplevelse at købe hos agoons. Købt ny madras som er rigtig dejlig.

Kan absolut anbefales - God hjemmeside og god service
God hjemmeside med stort udvalg og mulighed for bestilling af madrasser i specielle mål.
Hurtig svar på alle henvendelser og god service lige fra bestilling til levering.

Besvarelse fra Agoons
Leveringstid og lev-info problemer…
Leveringstid og lev-info problemer grundet covid 19

Jeg er 110 % tilfreds med agoons
Jeg er 110 % tilfreds med agoons. Har nu 2 gange handlet hos dem - begge gange oplevede jeg service over det forventede.

Meget højt kvalitetsniveau
Meget højt kvalitetsniveau. Både madras dyne og pude. Vil anbefale til alle.

God hjemmeside
God hjemmeside. Levede op til beskrivelse.Hurtig levering

Besvarelse fra Agoons
Jeg fik helt fortræffelig service af…
Jeg fik helt fortræffelig service af Jan både med at vælge den rette madras og i forbindelse med koordinering af leveringen. Tak for hjælpen, jeg vender helt sikkert tilbage..

Besvarelse fra Agoons
Jeg er rigtig glad for min nye…
Jeg er rigtig glad for min nye springmadras. Utroligt god og tålmodig vejledning inden køb.

Besvarelse fra Agoons
Fungerede rigtig fint for mig.
Varerne kom til tiden og var af god kvalitet.

Besvarelse fra Agoons
Fantastisk kundeservice :-) Super…
Fantastisk kundeservice :-) Super produkt, der til fulde lever op til det bestilte.

Rigtig god kundeoplevelse
Rigtig god kundeoplevelse. Min bestilling blev "mandsopdækket" hele vejen og der var styr på både rådgivning, bestilling og levering.
Den nyindkøbte topmadras Georgia og Ontario rullemadras lever fuldt ud op til forventningerne.