Afstandsbediening Online Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

geen bevestiging van de aankoop wel een mail van pakjesleverancier dat ze gingen langskomen item lijkt niet nieuw (krassen en vlekken) binnen de wettelijke herroepingstijd teruggestuurd en dit ook... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had een afstandsbediening nodig voor een ouder model Panasonic Radio Casette Recorder.. Dit model is 20 jaar oud. De afstandbediening op Ebay niet te krijgen af en toe wel eens aange... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn afstandsbediening van delta tv werkte niet goed meer.Ben via Google terecht gekomen bij deze site,en een vervangde afstandsbediening besteld voor de delta tv ontvanger daarbij vragen ze ook wat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden; goed geholpen, fijne en snelle communicatie over-en-weer via email. Ik kreeg een keurig A4'tje met foto van oude en foto van nieuwe afstandsbediening met daarop de gewijzigde kno... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. TV-butik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Butik med elektronikreservedele og -komponenter
  4. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij deze winkel kun je veel verschillende merken afstandsbedieningen kopen, nieuw en gebruikt. Als jou exemplaar nergens meer te vinden is heb je hier een grotere kans dat ze het nog wel hebben.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

afstandsbediening niet ontvangen

Ik had een afstandsbediening besteld voor een Panasonic DVD recorder.
Na 3 dagen had ik hem niet ontvangen en daarom gebeld.
Ik moest het nog een paar dagen wachten want hij was wel verstuurd volgens Afstandbediening-Online.Nog 3 dagen gewacht maar hij kwam maar niet. Ondertussen bij een ander eentje besteld en die was de volgende dag al ontvangen. Toen een mail naar A-O gestuurd en mijn geld terug gevraagd. Ze begrepen de situatie en hebben toen het geld terug gestort. Dit is een hele goede oplossing en mocht ik de afstandsbediening als nog ontvangen zal ik hem (volgens afspraak) retour zenden.

4. april 2015

Uitstekende Klantenservice!

Na ruim 6 maanden geleden een afstandsbediening bij afstandsbediening-online gekocht te hebben, ging deze kapot. Ik heb ze gebeld, probleem uitgelegd, en ze hebben me binnen een week kosteloos een vervangend model gestuurd. Klasse en bedankt!!!

15. marts 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hier moet je zijn voor een goeie afstandbediening

Afgelopen week voor de tweede keer een afstandbediening besteld. Perfecte service, originele afstandbediening voor mijn Samsung TV inclusief batterijen en ook nog inclusief verzendkosten voor een prijs waar ik dit nergens anders kon vinden.

De afstandbediening was na bestelling de volgende dag al in huis.

22. august 2014
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Proberen de boel te flessen!

Begin Juli een bestelling geplaatst voor een originele LG afstandsbediening. Deze stond online ''op voorraad'' voor € 19,95 euro, prijs is mijn inziens niets mis mee. Drie werkdagen later ontving ik een telefoontje dat de LG afstandsbediening niet leverbaar was (???) en dat wel een alternatief konden aanbieden. Ik heb aangegeven dit absoluut niet te willen ontvangen en op de originele wilde wachten die volgens hun een week later alsnog zou komen.

In eerste instantie denk je van: ok, ze bellen wel erg laat maar ze bellen tenminste... dus prima dan nog maar een week wachten.

Na een week geen afstandsbediening op zaterdag ineens een brievenbus envelop met hierin een afstandsbediening. Een zeer goedekope chinese namaak van de origineel besteld LG afstandsbediening. Zelf de verpakking zag er erg amateuristisch en goedkoop uit.

Zaterdagmiddag een mail verzonden waarom ik toch een alternatief heb ontvangen en niet de bestelde versie. Maandag een reactie op de mail, kort en krachtig en zonder ondertekening stond er: we sturen de afstandsbediening wel op als die binnen is....

Dus weer even wachten.... prima..... Na een halve week later en dus 1,5 week na de oorspronkelijke data van levering en ruim 2,5 week na de geplaatste bestelling gebeld, jongens wanneer kan ik de originele LG afstandsbediening ontvangen ? UUhhh mevrouw, die hebben wij u al opgestuurd, die is vorige week aan u verzonden. (hiermee bedoelde ze dus de verkeerd verzonden budget imitatie versie, die ook al niet werkt trouwens!) Maar alle afstandsbedieningen komen van dezelfde fabrikant en zijn dus eigenlijk hetzelfde. (jahoor! dat is wel te zien ja!)

Na wederom aandringen telefonisch en per mail een originele LG afstandsbediening ontvangen. En u raadt het al, niet de juiste afstandsbediening, wel eentje van LG en werkt ook op de TV maar ziet er anders uit als op de foto en de behuizing is ook niet hetzelfde... Wordt hier dus behoorlijk misselijk en geïrriteerd van!

Ze proberen je af te schepen met een imitatie versie en mensen die niet meer reageren kunnen dus fluiten naar hun product of geld. Voor mij nooit geen afstandsbediening-online meer. Mijn tip! Zorg voor een professionele website, zorg voor een betere en duidelijke klantenservice en doe iets aan dat onprofessionele mailgedrag en probeer mensen niet te flessen! Walgelijk!

26. juli 2014

Super service !!!

Afstandsbediening besteld en heel snel geleverd ( in Frankrijk ).
Een paar weken later deed hij het niet meer. Mail gestuurd en meteen antwoord gekregen dat ik hem terug mocht sturen en dat ze een andere zouden leveren.
Was gelukkig niet nodig, het bleken de batterijen te zijn. Deze waren waarschijnlijk door de huurders van ons vakantiehuis verwisseld voor oude en lege batterijen.
Top service. Een warme douche !!

22. juni 2014

Prima webshop

zeer snelle levering, donderdagavond betaald via ideal, zaterdagmorgen in de bus.
ik had een ab nodig voor mijn Cisco tuner . het origineel via de vakhandel kost 49 euro, het alternatief via de Afstandsbediening Online maar 19.- euro!

5. november 2013

Geweldige service !

Paar weken geleden een AB via dit bedrijf besteld. Snelle levering, maar helaas na een aantal weken kreeg de AB kuren. Gemaild over de problemen en ik kon de "oude" opsturen en ze zouden mij een nieuwe retourneren. Binnen 2 dagen had ik de nieuwe in huis en alles werkt weer prima. En voor de nieuwe werden geen kosten in rekening gebracht. Wat een super service !!
Internet aankopen voelen soms een beetje tricky, maar dit is hoe het ook kan gaan !

31. maj 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goede service op laatste moment,

Eerste a.b. deed het niet, had gebeld vrijdagmiddag na 4 uur.
eigenlijk al na sluitingstijd, zouden een andere opsturen, maar de post was al weg.
Na vriendelijk vragen hebben ze de a.b. die dag nog op de post gedaan en de volgende dag binnen, dat is service!
Ps: afstandbedieningen waren wel goed, de batteryen waren niet vol genoeg, deze waren wel ongebruikt, maar lagen al te lang niks te doen, sorry, was mijn eigen schuld ook nog.

12. januar 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg behulpzaam en snelle service!

Ik zocht een vervangende afstandsbediening voor mijn oude Philips bakbeest want met de originele kwam ik niet in het installatiemenu. Mailtje gestuurd naar Afstandsbediening Online met mijn verhaal en ik kreeg meteen een mailtje terug met een alternatieve afstandsbediening. Het was vrijdagmiddag laat en ik vroeg of ie nog mee kon met de post want dan zou ik hem de volgende dag hebben (ongeduldig). Dit was geen enkel probleem! Geld overgemaakt en de volgende dag lag de afstandsbedieding in de brievenbus. Erg vriendelijke en behulpzame winkel met geweldige service! Gewoon nog op het laatste moment moeite doen om een bestelling de deur uit te doen. Dat noem ik pas service! Alleen er zat geen factuur bij de bestelling, maar dit zou natuurlijk kunnen komen omdat het op het laatste moment was verstuurd. Vandaag alsnog de factuur digitaal toegezonden gekregen dus het is ze vergeven! Dus mocht je je afstandsbediening kwijt zijn of heb je een vervangende nodig? Neem dan contact op met deze winkel!

12. november 2012
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Service ok

AB besteld en gekregen voor een satelliettuner, deze werkte niet naar behoren. Gebeld en er werd meteen een nieuwe verstuurd volgens de medewerker. Deze heb ik in eerste instantie niet ontvangen, na melding hiervan werd een kosteloos een derde verstuurd. Deze heb ik ontvangen en werkt goed.

11. september 2012

Uitstekende service!

Ik heb vorige week hier een afstandsbediening besteld en naderhand bleek dat ik niet goed had gekeken en zelf de verkeerde had besteld.

Ik heb telefonisch contact opgenomen en zij gingen het voor mij uitzoeken. Nu was de juiste afstandsbediening een paar euro duurder maar daar maakte hun geen probleem van en had voor hetzelfde bedrag de juiste afstandsbediening een dag daarna al ontvangen.

Uitstekende service dus!

Mvg,

Patrick

27. marts 2012

na lang zoeken...

Ik zocht een afstandsbediening voor mijn oude sony versterker. Afstandsbediening-online had een zo goed als nieuwe voor me. Na bestelling de volgende dag al binnen voor 15 euro. super ervaring.

23. februar 2012

Geld niet teruggekregen

Na telefonisch overleg mocht ik mijn afstandsbediening terugsturen en zou ik mijn geld terugkrijgen. Nooit ontvangen. (Het ging maar om 10 euro maar toch). Reageert niet op mails en neemt de telefoon niet op.

1. februar 2012
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Groot assortiment afstandsbedieningen.

Ik zocht er één voor mijn oude Philips tv en heb deze daar gevonden. Je kunt er kiezen tussen: origineel maar gebruikt, een nieuwe originele, of een nieuw vervangend/imitatie model mét alle ondersteunende functies. Ik koos voor de originele gebruikte aangezien deze goedkoper was en de tv ook al wat ouder is. Na betaling werd het heel snel geleverd!

Met de after-sales bij hun heb ik nog geen ervaring...

2. september 2011

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.