Afroditehudpleje Anmeldelser

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg fik idag Japansk lifting behandling…

Jeg fik idag Japansk lifting behandling hos Annette, Afrodites hudpleje,det blev afsluttet med den dejligste ansigts massage😍 Annette er professionel og en sød og behagelig person.

15. november 2023
Afroditehudpleje-logo

Besvarelse fra Afroditehudpleje

Tusind tak for de fine ord 😍
Altid dejligt med besøg af dig 🤩
Kh
Annette

Rigtig dejlig

Har altid været super glad for Anette's service, råd og vejledning. Der er bare altid smil og beredvillighed, og så at tænke sig det er 19 år siden jeg startede at komme der, som teenager. Og man har vel alle haft sine sidespring men jeg er altid vent tilbage <3

27. august 2015

Kan kun anbefale Afrodite i Nørresundby !

Jeg har kommet i klinikken som en altid tilfreds kunde i utallige år (tror ca 13) , og jeg har altid oplevet en super atmosfære, og en professionel og venlig betjening, uanset om jeg har fået farvet/tilrettet bryn/vipper, købt ansigtsbehandlinger, blevet kunstigt "solbrændt", om jeg har købt produkter eller noget andet. Det er uanset om jeg har bestilt tid, eller evt. er poppet uanmeldt ind. Prøv selv at blive forkælet :0)

24. august 2015

Super behandling og godt humør👍

Annette, som er ejer af Afrodites hudpleje i Nørresundby, har været min "hudplejepige" i mere end 15 år og jeg glæder mig hver gang jeg skal i hendes kyndige hænder. Mine varmeste anbefalinger og kram fra Lisbeth Paaskesen👍😉🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

22. august 2015

Helt til grin

Glemte at indløse min tid til behandling iflg. et gavekort på 499,-. Da jeg booker en ny tid, får jeg besked om, at forseelsen koster 250,-.

Så indløs gavekortet og betal yderligere 249,-, er tilbuddet...
Øhh ..nej tak er mit helt klare svar til det "tilbud"...

- lidt senere er mit gavekort pludselig udløbet, får jeg mail om, og det kan ej heller gives til andre ??

Da der ikke er hverken udløbsdato / ID på, skal man da være uhyre varsom med at købe julegaver i dèn biks !
Ydelserne varierer således med indehavers humørsvingninger, kan man udelede...

Seneste nyt er, at jeg er indehaveren 1000,- kr. skyldig ????

Det er dælme dyrt, jo længere den her trækker ud...

Der er kun èn vej for forretninger som denne.....
-----------------------------------------------------------------------

Svar pr. mail fra indehaver

" Øh du er udeblevet for 2 beh og skylder dermed 1000 kr - gavekort på 500 kr = 500 kr

Det er klart at du ikke bare kan give det til en anden.

Til din oplysning er alle gavekort indløst fra julen 2014 så skulle der komme et med den dato er det
dermed jo dit som er brugt

21. august 2015
Afroditehudpleje-logo

Besvarelse fra Afroditehudpleje

Hej Dorte

Tak fordi du tager dig tid til at give mig 1 stjerne.
Men ville være fair at du deler hele vores korrespondance.

DU booker en tid online og skriver du har et gavekort. DU udebliver fra behandlingen og dermed gør jeg dig opmærksom på at gavekortet er brugt. Jeg tilbyder dig at du kan nøjes med at betale halv pris på din næste behandling som DU har booket men du takker nej.

DU syntes det er dårlig service at du får en sms dagen før du skal komme til behandling
så du netop har mulighed for at afmelde din tid?
Samtidig syntes du det er dårlig service at jeg tilbyder dig din næste behandling til halv pris?
Ja så er vi ikke helt enig.

Ifølge min hjemmeside står:
Ved udeblivelse 100% af prisen
Ved afbud samme dag 50 % af prisen.

Dette er helt normale afbestillings regler.

Mvh
Annette