2,6

Under middel

Det er en glimrende ide, men..

..hjemmesiden er praktisk talt uanvendelig. Menuerne virker ikke (for mig), i hverken Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Så vidt jeg husker var det lige så ringe for ~½ års tid siden, så det er mig lidt en gåde, hvordan de mange (tilsyneladende) opslåede genstande overhovedet kommer ind på siden. Ommer!

22. november 2014

konceptet godt men hjemmesiden virker ikke

Det er en god idé, men hjemmesiden fungerer ikke - det kører langsomt og man må hele tiden starte forfra. Endvidere er der nogle annocer for varer der absolut ikke foræres væk, men er skjulte salgsannoncer - i øvrigt skrevet i et elendigt "google-translate" dansk.

23. august 2014

Siden virker ikke optimalt....

Super godt koncept - god ide med en side hvor ting kan bortgives, det er den ene stjerner givet for.... MEN brugeroplevelsen af siden, trækker resten ned - siden er uoverskuelig og ubrugelig...

Når man trykker på "se alle bortgives annoncer", så kommer man ind under "dyr" og når man trykker sorter efter dato/senest opdateret, så forsvinder alle annoncerne. De forsvinder også når man bruger sorteringen i venstre side...efter landsdel eller rubrik,fx.
Selv når man går ind under en bestemt rubrik, musik fx., og trykker på en af sorter funtionerne, så forsvinder alle annoncerne....
Dette er givet videre til support, men det er ligesom om at deres svar "det virker hos os" og så hører man ikke mere til det....og NEJ, det er stadig ikke løst.

Citat fra jeres side "Afhent.dk ønsker at du får den bedste oplevelse, så derfor har vi meget fokus på vores brugere..."
Tjaaa....det er ikke en side som jeg orker bruge mere...

9. april 2013