Afa Försäkring Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håller med vad övriga 97% tycker om afa här på trustpilot,helt värdelöst försäkringsbolag. Att ha jobbat länge i bullrig miljö har inget som helst samband med min hörselnedsättning enligt deras läkar... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Arbetsskada som påverkat mig i 17 år som gör fortfarande ont i huve fick jag 6000 kr för. Jag känner mig tyvärr lite besviken och lurad av folk från förr i tiden som inte berättade för mig att jag ku... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skadade mitt knä under en utbildning (minisk och ledband). Nekades ersättning då jag enligt Afa inte är skyldig att vara med på övningar. Jag jobbar inom kriminalvården så övningarna är ju väldigt vik... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hade en arbetsskada som behövde lite sjukvårdsbesök och mediciner. Till min förvåning så tog afa en självrisk på 500 kr så det åt i stort sett upp de kostnader jag haft. Jag skiter i pengarna men att... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Genom kollektivavtalade försäkringar skapar vi en tryggare vardag. 9 av 10 på svensk arbetsmarknad är försäkrade hos oss och omfattas av minst en av våra försäkringar genom sitt jobb. Alla anställda omfattas på lika villkor och utan hälsoprövning. Avtalsförsäkringarna kompletterar de lagstadgade försäkringarna och ger en extra ekonomisk trygghet vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Afa Försäkring ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan utdelning till ägarna.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Var med om en arbetsskada på väg till jobb…

Var med om en arbetsskada på väg till jobbet. Tog 2 månader utan att något hände. När jag ringer in så kan de helt plötsligt ta beslut om direkt ersättning för mina kläder, men att resten av utgifterna får jag vänta på. Ytligare 2 månader går och då så ser jag att de lagt ner ärendet utan att höra av sig. När jag ringer in så har de ingen motivering till varför då jag skickat in kostnadsförslag och kvitto. De ber om ursäkt och säger att ärendet ska "prioriteras". Nu har mer än 6 månader passerat totalt utan att de tagit ett beslut kring mitt ärende. Man måste ringa in och vara på dem för att de ska jobba. De har inget system för återkoppling till sina kunder. Är mycket besviken på det bemötandet jag fått, sättet de hanterar sina affärer är bedrägligt. Hade inte önskat denna försäkring till min största fiende. Finns dåliga försäkringar och sen finna det Afa...

31. maj 2022

Fick ingen ersättning

Fick ingen ersättning, trots att jag blev misshandlad på jobbet samt brann bara för jag jag inte sjukskriv mig eller uppsökte sjukvård. Rekommendera ingen att använda sig av detta oseriösa försäkringsbolag.

20. maj 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Superbra ersättning men dryg kommentar från kundtjänst

Jag har fått ersättning på grund av sjukskrivning och är väldigt nöjd med det. Dock skulle jag vilja att AFA kanske skulle informera arbetsgivare så att de säger det till sina anställda.

Dock pratade jag med AFAs kundtjänst idag och hade inte riktigt förstått mina olika brev jag fått eftersom de såg ut att säga emot varandra. Svaret blev då "Man måste ju läsa rubrikerna" på ett drygt sätt.

Men det är väldigt bra att det går att anmäla retroaktivt eftersom jag inte visste om det förut. Så det slutade idag med att jag får rätt till nästan 9000 kr trots att den sjukperioden var för 6 år sedan.

5. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt snabbt och smidigt!

Jag ser här att folk inte har varit särskilt nöjda med AFA försäkringar, men jag kan inte säga annat än att jag är otroligt nöjd. Jag fick info från min arbetsgivare att jag kunde få dagsersättning efter dag 90 på min sjukskrivning. När jag väl gick in på AFA:s websida för att anmäla mig för detta upptäckte jag dessutom att det fanns ersättning att söka för de som blivit utförsäkrade från försäkringskassan efter 180 dagars sjukpenning, vilket jag blivit. Jag fyllde i de uppgifter de bad om för att ansöka om båda typerna av ersättning och inom ca två dagar fick jag sms om att jag kommer få båda ersättningarna och någon dag senare var pengarna på kontot! Inte nog med att jag fick en ordentlig summa pengar jag trodde jag att jag skulle vara utan efter att f-kassan slängt ut mig, det gick så snabbt och smidigt!

27. maj 2021

AFA Fastigheter:

AFA Fastigheter:

Den absolut mest avskyvärda hyresvärd jag någonsin haft.
Ledningen och de anställda går tydligt igång på att tjafsa om saker ingen annan hyresvärd har tjafsat om. Saker som sunt förnuft hade löst och därmed besparat dem och oss en massa tid, frustration och pengar.
Efter att ha tagit flertalet ärendet så långt det gått, har hyresvärd i slutändan förlorat och behövt ge ersättning flera ggr på bara några år.
Tar inget ansvar och insinuerar att hyresgäst i alla lägen är problemet. När det t o m uppenbart inte är fallet.
Det är utgångspunkten.

Bott hos hyresvärdar, både publika och privata, flertalet i Stockholms innerstad och ännu fler i flertalet andra länders storstäder.
Helt klart sämsta hittills och därmed inte att rekommendera ens vår värsta fiende som hyresvärd.
Håll er borta helt enkelt.

12. februar 2021

Varför finns de??

Tog enligt AFA för lång tid innan jag sökte läkare för min skada.
AFA:s s.k expertläkare, dömde alla 3 ut mina röntgenplåtar och svar från ortopedläkare,och menade på att jag inte alls har senor som är av,utan det är degenerativa förändringar.
Alltså, degenerativa förändringar men bara på ena axeln,som gör att jag ej har full styrka samt att jag ej har full rörelse.
Ska snart anmäla ny skada, vet ej för vad men lika bra att vara förutseende,,,och ute i god tid.

14. juni 2020

Mycket dålig bemötande hos AFA

Enligt min bedömning som jag grundar på mitt och mina kollegors ärende hos AFA så ska de ha mindre än en stjärna, AFA förtjänar minus poäng.

Mycket dålig bemötande, jag var tvungen att kontakta facket för att få ersättning för min skada. Deras medarbetare är ofta otrevliga och stressar upp en när kommer i kontakt med de. Min erfarenhet blev också att AFA undanhåller information som skulle kunna betyda något positiv för den skadade individens aktuella ärende, helt hundra på att de är oärliga enligt min erfarenhet av de.

Synd för alla som har en arbetsskada eller av något anledning har något ärende hos AFA. Min tips är att alltid kontakta facket innan man ens kontaktar dessa oseriösa "Försäkringsbolag".

14. december 2019

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.