1. Flybilletsøgemaskine

Aer Lingus is the Irish flag carrier, founded in 1936. In summer 2022, Aer Lingus will operate over 100 routes, flying to over 71 direct routes and to 62 destinations from Ireland to the UK and Europe. The airline operates 16 transatlantic routes from Dublin, Shannon and Manchester UK to North America and the Caribbean. Aer Lingus is a 4-Star airline, awarded by Skytrax, the international air transport rating organisation. Aer Lingus is a member of International Airlines Group (IAG), one of the world's largest airline groups. For more info, visit www.aerlingus.com. Transatlantic Destinations from Ireland New York, JFK Newark, New Jersey Boston Washington, DC Hartford, Connecticut Philadelphia Orlando, Florida Miami, Florida Chicago Los Angeles San Francisco Seattle Toronto Transatlantic Destinations from Manchester New York, JFK Orlando Barbados

1,5

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Den værste service og oplevelse vi…

Den værste service og oplevelse vi nogensinde har fået. Rejste fra Manchester til Orlando. For det første skulle vores 10 årige datter sidde alene. Heldigvis var der en der ville bytte.
For det andet var vores bagage ikke med, og indtil videre er der nu gået 3 dage, hvor de hver dag har lovet at det ville komme, og stadig ikke er kommet. Det ødelægger virkelig meget af ferieglæden, og energien, når der skal bruges så meget tid på at finde ud af hvor det er og hvornår det kommer. Der er ikke meget hjælp at hente hos Aer Lingus. Det er en doven medarbejder i lufthavnen, der ikke godvilligt letter sin flade r.. for at tjekke om bagagen er med flyet. Når vi ringer til selve selskabet, får vi at vide at det er blevet sendt med det næste fly, og vi vil få det senere på dagen. Der er livsvigtig medicin med i kufferten. Det er ikke kun 1 kuffert men 4 ud af 4. Aldrig mere skal vi med det selskab, og fraråder alle til at bruge det😡😡😡

4. august 2023

Godt.

I forbindelse med at jeg skulle flytte til Dublin og var sent ude og bestille billet, var Aer Lingus stadig de billigste, og jeg fik en god oplevelse. Jovist, selvfølgelig kan man mærke det er discount - jeg ved ikke hvad folk regner med. Prismæssigt er det dyrt at tage en ekstra kuffert med, og manglen på WiFi trækker også lidt ned i den samlede karakter. Overordnet OK.

10. februar 2015

Great service!

På en tur til Dublin og retur havde jeg betalt 230 kr. ekstra for at få et bestemt sæde med ekstra benplads. Af en eller anden årsag gik noget galt, så jeg kun fik et almindeligt sæde begge veje.

På grund af en dårlig oplevelse med et andet flyselskab vedr. refundering (Norwegian), havde jeg ikke de store forventninger til, at jeg ville få beløbet refunderet. Men det gjorde jeg!

Derfor stor ros til Aer Lingus for god kundebehandling. Det burde være en selvfølge, men er det bestemt ikke alle steder.

15. januar 2015

RIGTIG DÅRLIG ELLER SLET INGEN SERVICE

Jeg bestilte en rejse til Dublin med Aerlingus her den anden dag, rejsen skulle være fra d 25 marts - 2. april. Flere gange sikrer jeg mig at datoerne er korrekte eftersom man nemt kan komme til at ændre i ordren ubevidst. Da rejsen er betalt er datoen pludselig ændret, sådan at jeg rejser d 25 marts - 26 marts, hvilket jo er en hel uge mindre end bestilt. Jeg har altså betalt 2696 kr for noget jeg ikke kan bruge. Jeg ringer derfor til Aerlingus for at høre om de kan hjælpe mig med at ændre min rejse, og får en svensktalende kvinde i røret. Hun beder mig om at tage samtalen på engelsk fordi hun ikke forstår hvad jeg siger på dansk. Jeg forsøger at sætte hende ind i problemet, men når hverken at høre om priser eller eventuelle muligheder for ændring før hun lukker fuldstændig af og siger at hvis hun skal ændre noget som helst koster det 1800 kr..... Jeg spørger hende så om jeg har mulighed for at afbestille rejsen, hvilket hun dertil svarer at det har jeg men så får jeg ingen penge tilbage - altså 2696 kr lige ud i luften. Hun fortæller mig at hun ikke kan hjælpe mig og at det er mit problem, og jeg sætter spørgsmålstegn ved den dårlige service. Hun giver mig et nummer til en anden service i Dublin, som jeg kan ringe til og som vil kunne hjælpe med ændring af booking, men da jeg ringer nummeret op eksisterer det slet ikke. Jeg ringer tilbage til hende for at høre om nummeret og får en ændring i nummeret, hvorefter jeg prøver igen - uden held. Jeg ringer derfor til hende igen og hun begynder at tale grimt og sige at jeg må lytte efter hvad hun siger og at det er mit problem at min rejse ikke er blevet som jeg vil have det.
Efter at have ringet til hende 4 gange, må jeg selv lægge 1500 ekstra oveni rejsen, som ender ud i at koste omkring 4200 kr.
Jeg er rigtig skuffet og ked af at være blevet rippet for så mange penge, når rejsen ellers fås andre steder til 2800 kr. Sikke en dårlig og utroligt ringe service.
- Ane Jespersen

25. februar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (2.603 anmeldelser)