Advokat Charlotte Bengtson Anmeldelser 4

3,9

God

Dygtig og ordentlig advokat

Dygtig og ordentlig advokat

Har brugt advokat Charlotte Bengtson i en privat sag og jeg giver hende de bedste anbefalinger. Hun er meget skarp på selv de mindste detaljer, gode formuleringsevner, vender altid hurtigt tilbage med konstruktive og ordentlige måder at se tingene på. Den bedste anbefaling herfra og vil aldrig bruge anden advokat!

4. marts 2025

Hurtig og effektiv behandling af mit…

Hurtig og effektiv behandling af mit huskøb. Allerede få timer efter Charlotte havde modtaget alle dokumenter til huskøbet, ringede hun og gennemgik alt med mig over telefonen.
Der var flere købere til huset, så det skulle gå hurtigt, og det opfyldte Charlotte til fulde.

4. juli 2024

Sag blev trukket i langdrag i hele 7 år...

Har tidligere benyttet Charlotte Bengtson, i forbindelse med køb af en lejlighed under opførelse, annonceret med ugenert privat tagterrasse.
Lejligheden blev købt af en tidligere køber, som efter nogle måneder solgte den videre, med fraskrivelse af alle fremtidige krav.
Det viste sig ved byggeriets afslutning, at tagterrassen ikke ville blive ugenert.
Advokaten burde på forhånd (ud fra købsaftalen) have set, at det ikke var muligt at vinde en sag.
I stedet blev der oprettet en sag, som blev trukket i langdrag i 7 år, og som blev tabt.
En forfærdelig sag der var yderst opslidende, og som jeg aldrig glemmer.
Hvordan kan man som advokat overse, en fraskrivelse som stod skrevet så tydeligt i købsaftalen?
Jeg blev selv først opmærksom på dette efter sagens afslutning, og var rystet.
Jeg kan absolut ikke anbefale Charlotte Bengtson, efter denne oplevelse.

11. februar 2023

Utroligt at der skal gå årevis med en…

Utroligt at der skal gå årevis med en simpel bodeling. Trods adskillige rykkere er der endnu ingen reaktion fra Charlotte Bengtson 1 år efter et møde i skifteretten, hvor man enedes om at undgå en bobehandler, som vil koste over 100.000 kr. og igen måske tage et eller flere år for at afslutte en ganske simpel bodeling. Et eksempel: Fordi banken ikke kan udtale sig om kursen af ca. 20.000 kr. bankobligationer på en given skilsmisse-skæringsdato men kun kursen et par dage senere (selv om kursen over hele året kun flytter sig 100-200 kr) så vil advokat Charlotte Bentgson ikke afslutte bodelingen, "fordi det kan jo være at kursen er meget højere netop denne skilsmisse-skæringsdato", og dette selv om vi har solgt et hus og at kursen kun kan være 1-2 kroner eller måske endnu mindre afvigende på den dato, hvor banken kan oplyse kursværdien af disse bankobligationer. Jeg kunne komme med mange andre kommentarer men vil undgå dette af diskretionshensyn. Men denne advokat er i hvert fald aldeles fremragende til at skrabe penge til sig selv.

TILFØJELSE: (3. april 2022)
To dage efter min anmeldelse her på Trustpilot kom der pludselig et forslag til forlig. Der var regnefejl i, men jeg godkendte det alligevel for ikke at forsinke sagen yderligere. Nå, så skulle man jo tro at der ville komme en hurtig afslutning. Men nej, denne advokat har åbenbart tænkt sig at forhale sagen, selv om begge parter har indgået et forlig! Det er helt utroligt.

2. februar 2022

Er dette din virksomhed?